pies_na_czarnych 11.06.08, 12:24 W ciągu ostatnich dwóch tygodni SLD uroslo 4 proc. Cos mi sie wydale, ze Polacy maja serdecznie dosc czarnej zarazy. Po dzisiejszych wypowiedziac na temat krzyza w Sejmie podskoczy im znowu :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zelazny.karzel.wasyl Przed śmiercią Pacjent dość często ma poprawę:-) 11.06.08, 12:25 Medycyna zna takie przypadki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Przed śmiercią Pacjent dość często ma poprawę 11.06.08, 12:35 W naszym kraju kultywuje się raczej wiarę w całkowite ozdrowienia. Przecież nawet amputowana noga komuś odrosła - czytałem ostatnio w kościelnej gazetce. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: SLD rosnie! 11.06.08, 12:31 Ja bym przede wszystkim postawił na religię w szkołach. Niech ten temat Napieralski ruszy, a wskaźniki im się podwoją. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: SLD rosnie! 11.06.08, 12:38 Rosnie. Tak jak ten balon co przebrał miare. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: SLD rosnie! 11.06.08, 16:44 Brawo SLD ! Nabzdyczone wypierdki i Stefek Szalonyowad mają ciepło k doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: SLD rosnie! 11.06.08, 16:54 SLD chyba dostaje premię za rozbrat(?)z liberałami Borowskiego i UWolami z Demokraci pl.Dobry był ten krok z odejściem od koncepcji Kwacha:Liberalnej(gospodarczo)i konserwatywnej obyczajowo lewicy.Taki oksymoron nie miał prawa bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: SLD rosnie! 11.06.08, 16:58 c.k.dezerter napisał: > Mnie też rośnie..debet na koncie. Nie tylko tobie :( www.tvn24.pl/0,1553359,0,1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: SLD rosnie! 11.06.08, 17:01 Twój debet na koncie rośnie,to są chyba pierwsze symptomy Tuskowych cudów.Nie bój żaby,kartki spadają z kalendarza,spadnie też i Dowald.Do Nogatu lub Leniwki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: SLD rosnie! 11.06.08, 17:03 Ja PO o to nie posadzam. Mam akcje w Singapurze :((( Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: SLD rosnie! 11.06.08, 17:05 A ja mam akcje w Chinach,w Sing Sing.A Chińcyki trzymają się mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: SLD rosnie! 11.06.08, 17:20 elwer-pancerfaust44 napisał: > A ja mam akcje w Chinach,w Sing Sing.A Chińcyki trzymają się mocno. :o)) Lzesz jak bura. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: SLD rosnie! 11.06.08, 17:25 pies_na_czarnych napisała: > W ciągu ostatnich dwóch tygodni SLD uroslo 4 proc. > Cos mi sie wydale, ze Polacy maja serdecznie dosc czarnej zarazy. Po > dzisiejszych wypowiedziac na temat krzyza w Sejmie podskoczy im > znowu :)) A PiS w najlepszy dogaduje sie z SLD. Z bvłogosławieństwem Rydzyka... :-) > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: SLD rosnie! 11.06.08, 17:29 W politycznym biznesie nie ma religii i sentymentów,są tylko interesy.A czy byli ministranci Olejniczak i Napieralski nie są tak jak Kaczyńscy wiernymi sługami Krk? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: SLD rosnie! 12.06.08, 08:55 elwer-pancerfaust44 napisał: > W politycznym biznesie nie ma religii i sentymentów,są tylko interesy.A czy byl > i > ministranci Olejniczak i Napieralski nie są tak jak Kaczyńscy wiernymi sługami > Krk? Kolego umiłowany w Panu (Ikonowiczu czy Bugaju ?) nię świruj netoperka ! Odpowiedz Link Zgłoś