Dodaj do ulubionych

Bush: Podoba mi się Twoja żona, Lechu!

15.06.08, 19:24
Bush: Podoba mi się Twoja żona, Nicolas...........
Ktoś powie to którmuś z Kaczyńskich?
Hłe, hłe!
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Re: Bush: Podoba mi się Twoja żona, Lechu! 15.06.08, 19:44
      porannakawa20 napisała:

> Bush: Podoba mi się Twoja żona, Nicolas...........
      > Ktoś powie to którmuś z Kaczyńskich?
      > Hłe, hłe!

A jeśli jeden ma męża nie zonę, to co?

passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg
    • 1normalnyczlowiek Popierasz wymianę na młodsze modele? 15.06.08, 19:47
      porannakawa20 napisała: Bush: Podoba mi się Twoja żona, Lechu!
      > Bush: Podoba mi się Twoja żona, Nicolas...........
      > Ktoś powie to którmuś z Kaczyńskich?
      > Hłe, hłe!

---> A co proponujesz zrobić ze starszymi modelami? :)
      • porannakawa20 Re: Popierasz wymianę na młodsze modele? 15.06.08, 19:49
        Jaki by nie był!
        Powie któryś z Prezydentów któremuś z Kaczyńskich?
        • 1normalnyczlowiek Po sznurówkach ich poznacie??? :))) 15.06.08, 20:00
          porannakawa20 napisała: Jaki by nie był!

---> Tymitunie ... opowiadaj!
          Nie możecie, wszyscy, nic pozytywnego powiedzieć o sobie i swoich opcjach
          politycznych więc próbujecie z wyimaginowanych dupereli zrobić sprawy pierwszej
          wagi ... :)
          • porannakawa20 Re: Po sznurówkach ich poznacie??? :))) 15.06.08, 20:10
            1normalnyczlowiek napisał:

> ---> Tymitunie ... opowiadaj!
            > Nie możecie, wszyscy, nic pozytywnego powiedzieć o sobie i swoich opcjach>
            politycznych więc próbujecie z wyimaginowanych dupereli zrobić sprawy pierwszej>
            wagi ... :)

O sobie? Jestem piękna, wykształcona, mądra, zdrowa, bogata, pieknie mieszkam i
            dużo podróżuję. Dziś zajęta byłam głównie moimi stopami i dobrą kolacją.

Opcje polityczne - jestem za takimi, którzy za moje pieniądze ułatwiają mi życie.
            Piszesz jakbyś był brzydki, niewykształcony, schorowany i biedny.
            A jesteś za takimi, którzy za twoje pieniądze utrudniają ci życie?
            Aż żal mi ciebie, ale cóż. Każdy sam sobie życie kreśli i ustawia.
            • 1normalnyczlowiek To pięknych bogatych po kłamstwach poznać? :) 15.06.08, 20:21
              porannakawa20 napisała: O sobie? Jestem piękna, wykształcona, mądra, zdrowa,
              bogata, pieknie mieszkam i dużo podróżuję.

---> Zapomniałaś, że na takim forum uroda i bogactwo nie mają znaczenia. A jeśli
              twierdzisz, że jesteś mądra i wykształcona, to wytłumacz skąd to upodobanie do
              zajmowania się sprawami trzeciorzędnymi i próby usprawiedliwiania lub zamydlania
              nimi spraw pierwszorzędnych?

> Piszesz jakbyś był brzydki, niewykształcony, schorowany i biedny.
              > A jesteś za takimi, którzy za twoje pieniądze utrudniają ci życie?
              > Aż żal mi ciebie, ale cóż. Każdy sam sobie życie kreśli i ustawia.

---> Takie wnioski stoją w sprzeczności z tym co o sobie napisałaś wcześniej.
              • porannakawa20 Re: To pięknych bogatych po kłamstwach poznać? :) 15.06.08, 21:24
                1normalnyczlowiek napisał:

> porannakawa20 napisała: O sobie? Jestem piękna, wykształcona, mądra, zdrowa,
                > bogata, pieknie mieszkam i dużo podróżuję.
                >
                > ---> Zapomniałaś, że na takim forum uroda i bogactwo nie mają znaczenia. A>
                jeśli> twierdzisz, że jesteś mądra i wykształcona, to wytłumacz skąd to
                upodobanie do> zajmowania się sprawami trzeciorzędnymi i próby usprawiedliwiania
                lub zamydlania
                > nimi spraw pierwszorzędnych?

Nie jestem pisiorkiem i te przywary Kaczyńskich - upodobanie do grzebania się w
                guanie kaczym i zajmowiania się pierdooooołami są mi dalekie.
                Na codzień zajmuję się kontemplowaniem urody swiata i wpasowaniem się z moją
                urodą w całokształt - pozwala mi na to mój niezwykle wysublimowany zmysł
                estetyczny oraz brak kłopotów o pieniądze.
                To pozwala z pogodą patrzeć na świat i nie dopuszczać do rozwoju karakanów i
                chechłactwa umysłowego i fizycznego niziołków.
                Albowiem zło należy tępić z całej mocy - zarówno fizycznie jak i godnościom
                osobistom.
                Nie broń Kaczyńskich i ich lodziarskich interesów bo gdy stoisz po ich stronie
                stoisz po stronie zła!
                Może jesteś dobrym człowiekiem i na jakiś czas ci rozum odebrało?
                Im szybciej wyzwolisz się z tej szarej sieci Kaczyńskiego tym i dla ciebie, i
                dla twojego otoczenia lepiej będzie.
                Świat jest piękny!
                • elena4 Re: To pięknych bogatych po kłamstwach poznać? :) 15.06.08, 21:54
                  Ło matko, ale pitolisz!!!
                  • 1normalnyczlowiek No właśnie.Dlaczego z Ciebie nie biorę przykładu 15.06.08, 22:09
                    elena4 napisała:

---> ... i zamiast po prostu napisać krótko, konkretnie i treściwie:

> Ło matko, ale pitolisz!!!

tak się produkuję:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=80908169&a=80915370
                    ? :))))))))))))))))
                    • elena4 Re: No właśnie.Dlaczego z Ciebie nie biorę przykł 15.06.08, 22:42
                      W żadnym wypadku nie bierz!!
                      Sęk w tym, że ja inaczej nie mogę.
                      Zupełnie jak to dziecko do słów "Król jest nagi".
                • 1normalnyczlowiek Re: To pięknych bogatych po kłamstwach poznać? :) 15.06.08, 22:05
                  porannakawa20 napisała:
                  > Nie jestem pisiorkiem

---> Ja również nim nie jestem ...

> i te przywary Kaczyńskich - upodobanie do grzebania się w
                  > guanie kaczym

---> Takie sformułowania przypominają mi ... (no nie będę wymieniał, bo za dużo)
                  ... ludzi, którzy nie dość, że nie mają nic konkretnego do powiedzenia, to
                  najprawdopodobniej powodowani niskimi instynktami próbują zaklinać rzeczywistość
                  i starają się zakopywać jak najgłębiej prawdę ... nie tylko o sobie.

> i zajmowiania się pierdooooołami są mi dalekie.

---> Zaprzeczasz sama sobie, zajmując się właśnie pierdołami, nie podając
                  żadnych, powtórzę żadnych, poważnych racjonalnych argumentów.

> Na codzień zajmuję się kontemplowaniem urody swiata i wpasowaniem się z moją
                  urodą w całokształt

---> ... i rób to dalej, skoro odczuwasz satysfakcję, tylko że przemyślenia z
                  tym związane raczej należałoby skierować do zainteresowanych z Forum Uroda a nie
                  do tych, których interesują sprawy własnego kraju.

> - pozwala mi na to mój niezwykle wysublimowany zmysł estetyczny oraz brak
                  kłopotów o pieniądze.

---> Pewnie nie tylko mój zmysł węchu zauważył tę sublimację materii w gaz :)))

> Nie broń Kaczyńskich

---> I ponownie zaklinasz rzeczywistość. Ja "nie bronię Kaczyńskich", jeśli już
                  to bronię danej konkretnej sprawy, a czy ona się przekłada na nich czy nie, to
                  mnie nie interesuje.
    • elwer-pancerfaust44 Re: Bush: Podoba mi się Twoja żona, Lechu! 15.06.08, 19:53
      Bush jest z innej parafii(baptysta) niż Rydzyk,ale nie powiedział by o polskiej
      prezydentowej inaczej niż redemptorysta.
    • nonno1 Re: Ja: Podoba mi się Twoja żona, Lechu! 15.06.08, 20:28
      Bo to jedyna osoba ze wszystkimi klepkami w porządku w tej rodzinie.
      Co doprowadziło do wsciekłości papieża toruńskiego (Ty Czarownico!).
      Wygląd wyglądem, ale jakie wnętrze!!!
    • zoro_wieczorowo_poro Dlaczego Halloween obchodzicie w takim terminie? 15.06.08, 20:46
      Lechu? :D
    • 1normalnyczlowiek Ta z lewej,to wykapana ty,dokładnie obrazuje twoje 15.06.08, 21:06
      modlmy.sie.aktami.strzelistymi napisała: żonę L.A.K.-a jakiś złośliwiec
      zmake-up'ował- -zmałpował?

---> ... wnętrze. A tu żaden make -up nie pomoże. :)
    • twerdyn Re: Bush: Podoba mi się Twoja żona, Lechu! 15.06.08, 21:18
      Człowiek jest piękny swoimi poglądami.
      Wszyscy PiS-owcy są nieładni!
      • 1normalnyczlowiek A najgorzej stawać w pół drogi! 15.06.08, 22:14
        twerdyn napisał:
        > Człowiek jest piękny swoimi poglądami.
        > Wszyscy PiS-owcy są nieładni!

---> Coś tam naskrobałeś a "zapomniałeś" podrzucić paru pięknych ludzi z ich
        pięknymi poglądami np. Karpiniuka, Nowaka, Halickiego ...
        Tak więc wymień te poglądy, powiedz do kogo należą i dlaczego ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka