rutelon 23.06.08, 19:36 Jeśli jesteś odważna/odważny wyspowiadaj się na FK. :))) Odpust gwarantowany. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zelazny.karzel.wasyl Zgrzeszyłem cięzko. W 2005 r. chwilowo uwierzyłem 23.06.08, 19:51 że Kaczyńscy to zacni ludzie. Nie nie uwierzyłem aż na tyle, by głosować na Lecha K., ale broniłem wtedy PiSu i Kaczyńskich przed kolegami. Trwało to aż do jesieni 2006, a więc dlugo mnie trzymało. Mówiłem "Trzeba dać im szansę się wykazać. Nie można od razu w łeb." Pokornie proszę o wybaczenie tego grzechu cięzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Zgrzeszyłem cięzko. W 2005 r. chwilowo uwierz 23.06.08, 19:57 No ja też. W 2005 uwierzylam w dobre intencje i profesjonalizm PO. Z tego błędu szybko mnie wyprowadziła sama rzeczona partia walcząc o resorty siłowe. To był moment przełomowy. Zaczęłam myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: Zgrzeszyłem cięzko. W 2005 r. chwilowo uwierz 23.06.08, 19:59 No i resorty siłowe przejął PiS. Dzięki temu resorty żarły się nazwajem. Ziobro z Dornem, Ziobro z Kaczmarkiem, Dorn ze Szczygło itd :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Zgrzeszyłem cięzko. W 2005 r. chwilowo uwierz 23.06.08, 20:04 Przejął? Taka miała być naturalna kolej rzeczy. A tu śmig! Wyszło szydło z worka czym ma być PO w POPISie. Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: Zgrzeszyłem cięzko. W 2005 r. chwilowo uwierz 23.06.08, 21:38 Ja,zaś nie muszę się z niczego spowiadać.Nie interesuje mnie PiS ani PO gdyż różnica między nimi jest nieznaczna. Mam gdzieś PSL i lewicę,choć najbliżej mi do liberalizmu w wykonaniu lewicy niż liberalizmu w wykonaniu prawicowego PO. Nie uznaję żadnych autorytetów w tym szczególnie autorytetu kościoła. I jednakowo wszystkich nienawidzę bogów. - "Schlebianie przysparza przyjaciół, prawda - wrogów" Terencjusz Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek To po co żyjesz? 23.06.08, 21:51 pers-ltd napisał: I jednakowo wszystkich nienawidzę bogów. Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: To po co żyjesz? 23.06.08, 21:54 - "Żyć - to myśleć" to jest cel mego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tylko częściowo masz rację :))) 23.06.08, 22:02 pers-ltd napisał: - "Żyć - to myśleć" to jest cel mego życia. ---> Myślenie jako idea, jako słowo, może być celem a jest także źródłem, Życia. Przyjmij więc, bez uprzedzeń, Słowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dokładnie tak jak i ja! :))) 23.06.08, 21:49 elena4 napisała: ... szybko mnie wyprowadziła sama rzeczona partia walcząc o resorty siłowe. To był moment przełomowy. ---> Gdy zobaczyłem odmienionego Tuska wychodzącego po czterogodzinnej rozmowie w cztery oczy z Kwaśniewskim, już nie miałem żadnych wątpliwości. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś