Dodaj do ulubionych

WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY

IP: 192.168.1.* / *.leoburnett.com.pl 27.06.01, 17:36
Po stosunku przychodzi taki moment,że trzeba "zatamować" wypływającą spermę z
pochwy.Ciekawi mnie,czy wiekszość kobiet idzie wtedy do łazienki,czy po prostu
bierze chusteczkę i umieszcza ją między udami? Albo inaczej...
Obserwuj wątek
    • Gość: hybryda Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 27.06.01, 20:03
      Jedno z "weselszych" tematow na forum.....Proponuje nie uprawiac seksu to i nie
      bedzie "problemu"...:(((((
      • Gość: Agatka Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.chello.pl 30.06.01, 23:28
        Gość portalu: hybryda napisał(a):

> Jedno z "weselszych" tematow na forum.....Proponuje nie uprawiac seksu to i nie
        >
        > bedzie "problemu"...:(((((

Uważam że prawdziwa z Ciebie Hybrydaaa jak można nie uprawiać seksu ??? chyba że
        ktoś ma z tym problemy albo ma 100 lat

Nara
    • Gość: Ewa Re: WYP?YWAJA˛CA SPERMA Z POCHWY IP: *.pl 27.06.01, 21:10
      Gos´c´ portalu: Dawid napisa?(a):

> Po stosunku przychodzi taki moment,z˙e trzeba "zatamowac´" wyp?ywaja˛ca˛ sperme˛ z
      > pochwy.Ciekawi mnie,czy wiekszos´c´ kobiet idzie wtedy do ?azienki,czy po prostu
      > bierze chusteczke˛ i umieszcza ja˛ mie˛dzy udami? Albo inaczej...

.. nie rozmiem, po co tamowac? trzeba tylko zamienic sie z mezczyzna na miejsce (bo chyba chodzi
      o mokre przescieradlo?)
    • mario2 Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY 27.06.01, 21:39
      radze polknac - wtedy nic nie wyplynie
      • Gość: sin Re: Tylko wieszanie za nogi!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 22:29
        mario2 napisał(a):

> radze polknac - wtedy nic nie wyplynie

Albo powiesić dziewczynę za nogi głową w dół, wtedy grawitacja nie pozwoli
        wypłynąć armii plemników na prześcieradło. Adam Słodowy w książce "Zrób to sam"
        pokazuje takie urządzenie do wieszania kobiety za nogi w postaci bloczka
        umocowanego na suficie i korby przymocowanej do ściany obok kopulodromu, oraz
        oczywiście liny konopnej (dla ekologistów) lub łańcucha (dla wielbicieli SM).
        Jest to też przydatne dla kobiet pragnących zajść skutecznie w ciążę.
        Inspiracja: "Jancio Wodnik" Kolskiego
        • mario2 Re: Tylko wieszanie za nogi!!! 27.06.01, 22:36
          Pod warunkiem, ze nie przyjdzie kominiarz i dzieci nie wylize
          • Gość: kolo Re: Tylko wieszanie za nogi!!! IP: *.unregistered.formus.pl 04.07.01, 18:14
            albo listonosz...
    • Gość: Życzliwy Agencja LEO BURNETT sie nudzi IP: 192.168.101.* / *.rtk.net.pl 28.06.01, 01:50
      Te laska, jak siedzisz w pracy, to myśl jak kurom domowym sprzedać proszek do
      prania, a najlepiej to wsadż sobie między nogi podpaskę z waszych reklam i
      wtedy powinno być wszystko w porządku
    • Gość: Jo Wspaniały poziom "dyskusji" IP: 195.94.212.* 28.06.01, 09:55
      Niemniej jednak ja się wypowiem mimo quasi-dowcipów. Myślę, ze nie chodzi Ci o "zatamowanie"
      (bo i po co, jeśli nie masz w planach zajścia w ciążę), tylko o w miare komfortowe uczucie "po". Bywa
      różnie, czasem się idzie do łazienki (ale nie od razu), a czasem człowiek jest tak skonany i szczęśliwy,
      ze ani mu w głowie ruszyć się z ciepłej pomiętej pościeli. W każdym razie nie ma z czego robić
      problemu moim (kobiecym) zdaniem. ;-)
      • Gość: Dawid Re: Wspaniały poziom IP: 192.168.1.* / *.leoburnett.com.pl 28.06.01, 10:04
        Gość portalu: Jo napisał(a):

> Niemniej jednak ja się wypowiem mimo quasi-dowcipów. Myślę, ze nie chodzi Ci o
        > "zatamowanie"
        > (bo i po co, jeśli nie masz w planach zajścia w ciążę), tylko o w miare komfort
        > owe uczucie "po". Bywa
        > różnie, czasem się idzie do łazienki (ale nie od razu), a czasem człowiek jest
        > tak skonany i szczęśliwy,

Dzięki, Jo, za odpowiedź. To pytanie naprawdę nie było jakimś sprośnym żartem.
        Choć temat brzmi ostro. Zresztą jak smaczki życia, prawda?
        > ze ani mu w głowie ruszyć się z ciepłej pomiętej pościeli. W każdym razie nie m
        > a z czego robić
        > problemu moim (kobiecym) zdaniem. ;-)

• Gość: Jo Re: Wspaniały poziom IP: 195.94.212.* 28.06.01, 11:53
          Ano tak się składa, ze seks się mocno wiąże z dosłowną cielesnością. Każdy by chciał, zeby tak jak w
          filmie, czyściutko, schludnie, pachnąco... ale to naprawdę moze nie zagrać, znam takich, co nie zasną,
          jak się nie umyją... BTW przypomniało mi sie, jak kiedys w jakiejs dyskusji ktoś się skarżył,
          przepraszam za cytat niedokładny, że "podczas stosunku przeszkadza mu mlaskający dźwięk jaki
          wydaje pochwa". Muszę przyznać, ze w pierwszej chwili mnie to rozśmieszyło, ale tylko w pierwszej. :-)
          Z drugiej zas strony przypominam sobie na pl.soc.seks dyskusje pt. "Wesołe dźwięki podczas
          seksu". Śmieszne to było, ale prawdziwe!!!
          Niestety, ktos kto widzi w seksie wyłącznie uduchowienie, nigdy nie będzie mógł bez zażenowania
          mówić o smaku spermy. Cała filozofia, ot co.
          • Gość: kasia Re: Wspaniały poziom IP: *.regionet.pl 28.06.01, 16:26
            Zgadzam się. Zmysłowość i cielesność są wspaniałe.
            Lubię te delikatne łaskotanie na pośladkach, zresztą
            nie zawsze sperma ma okazję wsiąkać w prześcieradło.
            Sytuacje są różne, czasami od razu trzeba założyć
            majteczki. W każdym razie zgadzam sie że to nie jest
            jakiś problem.
    • Gość: Miguel Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.usal.es 28.06.01, 12:04
      Takie cos to sie zdaza wtedy, kiedy kobieta nie
      przezyla orgazmu rownoczesnie z mezczyzna. Gdy tak
      jest, niejako "zasysa" sperme i nic nie wydostaje sie
      na zewnatrz.
      • Gość: paula Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 18:43
        Gość portalu: Miguel napisał(a):

> Takie cos to sie zdaza wtedy, kiedy kobieta nie
        > przezyla orgazmu rownoczesnie z mezczyzna. Gdy tak
        > jest, niejako "zasysa" sperme i nic nie wydostaje sie
        > na zewnatrz.

z własnych atopsji - bredzisz kolego!
        • Gość: Miguel Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.usal.es 29.06.01, 13:55
          To co napisalas, to tautologi. Autopsja moze byc tylko i wylacznie wlasna... ;-)

Poczytaj fachowa literature, to podyskutujemy!
          • Gość: paula Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 14:15
            no tak czepiamy się stylistyki, ale cóż da sie przeżyć. czytałam dużo
            literatury fachowej. Czy sex uprawiasz również według schematów przeczytanych?
            współczuje, a jeśli chodzi o to stwierdzenie poprzednie nadal uważam że
            bredzisz.

ps. brak dużej litery i może byki (dysgrafia i dysleksja zdiagnozowana) - razi
            co?
            • Gość: miras Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: 195.205.248.* 29.06.01, 14:43
              ja w kwestii formalnej
              AUTOPSJA jest terminem tylko i wyłącznie medycznym i nie należy go stosować /
              odnosić do innych przypadków.
              proponuje po prostu: z własnego doświadczenia

ps: tylko nie rozwijajcie tego wątka, coby nie wypływająca sperma nie spłynęła
              do kanału
              • Gość: paula Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 14:53
                :))))))))))))))))))) szczerze
          • Gość: adas Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: 192.168.0.* / *.pp.com.pl 05.07.01, 12:38
            A co ma tu fachowa literatura do rzeczy? dziewczyna pisze ci o własnych
            doświadczeniach, więc cgyba wie, co pisze!
        • Gość: oszczep Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: 157.25.86.* 03.07.01, 13:45
          moze jestem ciemny ale gdy mielismy orgazm razem to nigdy niewyciekala.
          a teraz ma nowa kobieta niestety niemiewa i zawsze wycieka.
          hmm mysle tez ze jesli po org. sie jeszcze rusza to wtedy tyz wycieka
    • Gość: schab Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 07:44
      Mokra dupcia po stosunku to przyjemność.
      • Gość: ewa Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: 213.231.15.* 02.07.01, 13:51
        Tak , szczególnie jak musisz się szybko ubrać po fakcie i udawac, że
        wyskoczyłaś na 5 minut tylko na kawę .A wielka mokra plama na tyłku świadczy o
        czyms innym . Wszystko jest Ok , jeżeli mówimy o grzecznym seksie we
        własnym "niekoniecznie " łóżku - co zrobic jak seks był szybki ( nieopanowana
        żądza) , a miejsce niespecjalnie odpowiednie ?
        • Gość: Jo Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: 195.94.212.* 02.07.01, 14:02

> Tak , szczególnie jak musisz się szybko ubrać po fakcie i udawac, że
          > wyskoczyłaś na 5 minut tylko na kawę .A wielka mokra plama na tyłku świadczy o
          > czyms innym .

Czy nie przesadzasz aby z tą wielką mokrą plamą? Mówimy o wytrysku, nie o zsiusianiu się.
          • Gość: ewka Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: 213.231.15.* 02.07.01, 14:40
            sprawdź sama - przetestuj ma sobie, najlepiej w wąskich spodniach przejdź
            środkiem biura - będzię ci sie wydawało , że plama jest większa od ciebie.
            • Gość: Wojt Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.*.*.* 03.07.01, 11:33
              pozdrawiam dziewczyny,
              nie wiedziałem że tyle dziewczyn w czasie przerwy na lunch zamiast zdobywać
              jakieś kalorie to je traci w tak cudowny sposób, żałuję ze nie mam takich
              koleżanek jak WYYYYYYY !!!!
            • Gość: gringo Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.unregistered.formus.pl 06.07.01, 14:37
              fajnie masz w tym biurze, pewnie pol firmy cie posuwa Wielki Otworze
    • Gość: Marzena Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 15:05
      Jestem zdumiona odpowiedziami na twoje pytanie Niekture osoby powinny pójść do
      szkoły, żeby wiedzić jak się zachować.

Wracając do tematu możesz chusteczką higieniczną wytrzeć prześcieradło, a
      najlepiej żeby robił to twój partner - to się nazywa odpowiedzialność;
      Miłego dnia.
    • Gość: senzoczu Re: WYPŁYWAJĄCA SPERMA Z POCHWY IP: *.gazeta.pl 06.07.01, 22:12

moim zdaniem Marzena bredzi, ale facet rzeczywiscie moze sie tym zajac i tym samym dopiescic swoja
      ukochana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka