buffalo_bill 07.07.08, 21:36 Wynosił dokumenty do Kaczyńskiego, bo... "Kaczyński to nie człowiek spod budki z piwem". Mam nadzieję, że w sądzie również poda ten jakże przekonujący argument :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Ziobrze w kiciu będzie dobrze 07.07.08, 21:40 Powodzenie gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ziobrze w kiciu będzie dobrze 07.07.08, 21:44 Jak sądowi wiadomo Jarosław Kaczyński może kraść i łamać prawo bo robi to dla dobra nas wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Kaczyński to capo di tutti capi 07.07.08, 22:15 naszej politycznej mafii. A nie jakiś typek spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kaczyński to capo di tutti capi 07.07.08, 22:18 wlodzimierz.ilicz napisał: > naszej politycznej mafii. > A nie jakiś typek spod budki z piwem. Może i tutifruti ale maniery z pod budki :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Ziobrze w kiciu będzie dobrze 07.07.08, 22:23 Chłopcy ;krakowiacy;na Montelupich też będą mieli dobrze.Już się cieszą na świeże mięsko. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill "Dzwoniłem do premiera, ale nie miał czasu" :-))) 08.07.08, 18:49 Może ktoś poradzi Ziobrze, żeby milczał, bo z takimi tłumaczeniami to do końca życia nie wyjdzie z paki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: "Dzwoniłem do premiera, ale nie miał czasu" : 08.07.08, 18:51 buffalo_bill napisał: > Może ktoś poradzi Ziobrze, żeby milczał, bo z takimi tłumaczeniami > to do końca życia nie wyjdzie z paki. Prawnikowi takiej klasy rady chcesz dawac? Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: "Dzwoniłem do premiera, ale nie miał czasu" : 08.07.08, 18:54 pewnie już nuci - zaopiekuj się mną ? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Nie przesadzajmy 08.07.08, 19:13 Studia z oceną ledwo dostateczną, brak aplikacji, zero doświadczenia zawodowego, etc. pies_na_czarnych napisała: > Prawnikowi takiej klasy Odpowiedz Link Zgłoś