Gość: jajacek IP: *.kabel.telenet.be 09.01.02, 18:43 To nie zart ! Ceikawe ilu moich rodakow kocha nasz kraj. Za zone zadko oddaje sie zycie a za Nasza Polske bez wachania. Kocham nasz kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajacek Re: KOCHAM POLSKE !!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 09.01.02, 18:56 Przykro mi Myslalem ,ze wiecj ludzi kocha swoj kraj mimo lewicy ,prawicy itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Nawet nie proś! IP: *.chello.pl 09.01.02, 19:01 Jajacku, po tej patriotycznej deklaracji (życie za Polskę, a za żonę niekoniecznie) to sobie już raczej towarzyszki życia na tym forum nie szukaj. Mimo wszystko pozdrawoam. Zawiedziona kunce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał ??????????? !!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 19:07 Co na to twoja żona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek S Re: ??????????? !!!!!!! IP: *.jajones.com 09.01.02, 19:13 Gość portalu: Michał napisał(a): > Co na to twoja żona ? Chyba nie ma bo nie opowiadalby takich glupstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Zona idzie na pirwsza linoe :)) IP: *.kabel.telenet.be 09.01.02, 19:34 Mam nadzieje ,ze tn wontek nie bedzie mil az tylu fanow. Bo sam fak pisania na Polskim forum deklaruje ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: KOCHAM POLSKE !!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 09.01.02, 19:54 Jest to tyoko deklaracja ludzi ,ktorzy deklaruja POLSKOSC Sa Ludzi jak psy-gdzie buda tam dom. Ja deklaruje ,ze wracam do POLSKI. Mimo tego ze jako dziecko zostalem wywieziony z kraju. Mimo teego ze mam swoj dom w innym kraju WRACAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce KIEDY???? IP: *.chello.pl 09.01.02, 20:08 Powitamy chlebem i solą. I koniecznie napisz - czy na kochane Bródzienko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: KOCHAM POLSKE !!!!!! (kochaj z daleka) IP: *.torun.dialup.inetia.pl 09.01.02, 20:47 Ty to lepiej zostań gdzie jesteś, bo Lepperów u nas ci dostatek! Według OBOP co ósmy Polak w wieku produkcyjnym(?) chciałby opuścić nasz kraj. Wprawdzie nie wierzę w twoją jakąkolwiek moc sprawczą, ale gdyby .... to pewnie gdyby pojawiło się kilku takich oszołomów jak ty to pewnie chciałby wyjechać co drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: KOCHAM POLSKE !!!!!! (kochaj z daleka) IP: *.uc.nombres.ttd.es 09.01.02, 21:09 To chyba nie pisal jajacek-mysle ,ze to falszywka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: KOCHAM POLSKE !!!!!! (kochaj z daleka) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 22:07 Możliwe, ale z drugiej strony za dużo alkoholu jest szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: KOCHAM POLSKE !!!!!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 09.01.02, 22:17 On chce koniecznie wrócić, bo Łukaszenko już nikomu żyć na Białorusi nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 010902 CZY IZRAEL TEZ KOCHASZ? IP: *.158.237.237.Dial1.Chicago1.Level3.net 10.01.02, 05:30 Odpowiedz Link Zgłoś