Dodaj do ulubionych

Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła

17.07.08, 12:30
to jakaś wariatka, co ona wygadywała, żenujące to mało powiedziane, trochę jakby wioletta villas z anna walentynowicz się połączyły.
Obserwuj wątek
    • intel-e-gent null 17.07.08, 12:32
      Kolejna "złota" myśl Nelly...
      Hmm... kto by pomyślał, że w partii tak skoncentrowanej na kulcie wodza i walce o władzę, są tak silne ciągoty mistyczne ;)

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
      lewysierpowy.blox.pl
    • lehoo Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:32
      I któż by jej bardziej pomógł : egzorcysta, czy psychiatra?
    • hammerboy Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:39
      A myślałem, że Palikota nikt nie przebije...
    • ukos Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:41
      Czyli wielki człowiek to po prostu diabeł.
    • redfag Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:42
      O mój Boże. Jak Jan Rokita wytrzymywał z tą idiotką?
    • enki79 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:44
      "Platforma jest tak słaba, popełnia tak dużo błędów i ma tak dużo szatańskich, diabelskich pomysłów, że walka w kampanii wyborczej będzie bardzo łatwa dla PiS-u"

buaaahahahahahaaaa
      nie ma to jak racjonalny argument

pis zdycha...
    • zenkosuzuki Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:47
      Współczujemy Janowi Marii ;(
    • michalparadowski2 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:50
      Jesus, Maria Woland się w naszej katolickiej ojczyźnie pojawił.
      Oby tylko nie narozrabiał.
      Na wszelki wypadek p.Nelly należy przesłać do jakiegoś egzorcysty!
    • stefan99999 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:51
      Słuchałem tego dziś rano. Dawno nie słyszałem kogoś tak oderwanego od rzeczywistości. Ona nawet wodzusia-jarusia przebiła.
    • szpion007 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:54
      A Pani Nelly to wie na 102%, bo ma nazwisko Rokita :)
    • titta Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:58
      A mnie sie wydaje, ze ta pani jest po prostu poddatna na wplywy, a ze najmadrzejsza nie jest to glosno mowi to co reszta tego talatajstwa mysli...
    • arek40 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:00
      Panie Janie siódmy krzyż. Jak Pan to znosi? szkoda wątroby
    • mmikki Gowin widział to i milczał 17.07.08, 13:01
      i pomyśleć, że dla własnych partykularnych korzyści Gowin popierał kumpla Janka
      Rokitę na "premiera z Krakowa", choć jednocześnie wiedział, że tym samym
      skompromituje Polskę robią z kretynki Nelci premierową
    • arek40 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:02
      rany boskie faktycznie, ale to byłby wstyd gdyby ona była żoną premiera, mój boże
    • uookasz Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:06
      nelly rokita to palikot prawa i sprawiedliwosci. niedawno mowila ze tusk to wielki człowiek (miller tez). potem gada ze ma wilcze oczy a dzis ze ma pakt z diabłem. i tylko żal patrzeć na co ida moje i innych podatki
    • jolkak11 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:08
      najsmutniejsze dla mnie jest to że ta pani zostałą wybrana w demokratycznych wyborach choć wyskoczyłą jak królik z cylinrda a wlaściwie żona męża. To żałosne i źle świadczy o nas jako o wyborcach! Wybieramy bez zastanowienia wszelkiej maści Nelle, Renatki i inne osoby a później dziwimy się ktonami rządzi i dlaczego jest źle np. ze słuzba zdrowia czy podatkami!!
    • valllia Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:12
      Kiedy dzis szłam rano ulica ze słuchawkami na uszach i zasmiewałam sie do rozpuku, to właśnie słuchałam tej wariatki. Boze, co ona wygadywała! To jest poziom kucharki, która ma na każdy temat cos do powiedzenia i oczywiście wychodzi z tego istny groch z kapustą.
      Na dobrą sprawe jej mąz tez podobnie gadał zapętlając sie w jakies teorie tak dziwaczne i tak teatralnie odegrane, jak owa Nicea albo smierć...
      Wart Pac Pałaca a Pałac Paca...
    • enki79 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:13
      do tego leszek pseudoprezio zafundował jej za nasze pieniądze darmową kampanię w usa (którą nota bene pis wygrał). A się napracowała w kancelarii... aż cały miesiąc. Pewnie sprawnie wykonała swoje zadania ;-) dlatego dali jej awans.
    • loppe Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:13
      własny styl, oryginalność zamiast wyświechtanych zwrotow na które czeka lud osłuchany w radiu i telewizji:)
    • mw-te Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:14
      dzizas krajst... juz myslałem ze w pieprzeniu dyrdymałow nikt kaczorów nie pobije..a tu siurpryza:PPP , czy jest na sali lekarz????? i 2 sanitariuszy z kaftanem prosiemy slicznie ...
    • loppe Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:19
      a jednak to ta pani zwróciła trzeźwo uwagę na debilizm zdumień że rozmowa jest protokołowana (nagrywana) i że postulaty publikacji teraz tajnej rozmowy nt. negocjacji tarczy prezydenta i msz są też debilne:)
    • pompompom Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:20
      Świetne :)))). Z samego rana miałam niezły ubaw, słuchając Nelly R.
      Biedaczka usiłowała zastosować się do instrukcji prezia Jarka K. i jednocześnie dodać coś od siebie. Wyszło lepiej niż w kabarecie.

• normalkk Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:24
      A Neli Rokita jest psychiczna...
    • wejsunek Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:28
      to ją wypuścili z psychiatryka? ciekawe czym KGB szantażowało Jana Rokitę ,że musiał tę wariatkę znosić..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka