zylam1 17.07.08, 12:30 to jakaś wariatka, co ona wygadywała, żenujące to mało powiedziane, trochę jakby wioletta villas z anna walentynowicz się połączyły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intel-e-gent null 17.07.08, 12:32 Kolejna "złota" myśl Nelly... Hmm... kto by pomyślał, że w partii tak skoncentrowanej na kulcie wodza i walce o władzę, są tak silne ciągoty mistyczne ;) Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia lewysierpowy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:32 I któż by jej bardziej pomógł : egzorcysta, czy psychiatra? Odpowiedz Link Zgłoś
hammerboy Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:39 A myślałem, że Palikota nikt nie przebije... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:41 Czyli wielki człowiek to po prostu diabeł. Odpowiedz Link Zgłoś
redfag Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:42 O mój Boże. Jak Jan Rokita wytrzymywał z tą idiotką? Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:44 "Platforma jest tak słaba, popełnia tak dużo błędów i ma tak dużo szatańskich, diabelskich pomysłów, że walka w kampanii wyborczej będzie bardzo łatwa dla PiS-u" buaaahahahahahaaaa nie ma to jak racjonalny argument pis zdycha... Odpowiedz Link Zgłoś
zenkosuzuki Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:47 Współczujemy Janowi Marii ;( Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:50 Jesus, Maria Woland się w naszej katolickiej ojczyźnie pojawił. Oby tylko nie narozrabiał. Na wszelki wypadek p.Nelly należy przesłać do jakiegoś egzorcysty! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:51 Słuchałem tego dziś rano. Dawno nie słyszałem kogoś tak oderwanego od rzeczywistości. Ona nawet wodzusia-jarusia przebiła. Odpowiedz Link Zgłoś
szpion007 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:54 A Pani Nelly to wie na 102%, bo ma nazwisko Rokita :) Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 12:58 A mnie sie wydaje, ze ta pani jest po prostu poddatna na wplywy, a ze najmadrzejsza nie jest to glosno mowi to co reszta tego talatajstwa mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
arek40 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:00 Panie Janie siódmy krzyż. Jak Pan to znosi? szkoda wątroby Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Gowin widział to i milczał 17.07.08, 13:01 i pomyśleć, że dla własnych partykularnych korzyści Gowin popierał kumpla Janka Rokitę na "premiera z Krakowa", choć jednocześnie wiedział, że tym samym skompromituje Polskę robią z kretynki Nelci premierową Odpowiedz Link Zgłoś
arek40 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:02 rany boskie faktycznie, ale to byłby wstyd gdyby ona była żoną premiera, mój boże Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:06 nelly rokita to palikot prawa i sprawiedliwosci. niedawno mowila ze tusk to wielki człowiek (miller tez). potem gada ze ma wilcze oczy a dzis ze ma pakt z diabłem. i tylko żal patrzeć na co ida moje i innych podatki Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:08 najsmutniejsze dla mnie jest to że ta pani zostałą wybrana w demokratycznych wyborach choć wyskoczyłą jak królik z cylinrda a wlaściwie żona męża. To żałosne i źle świadczy o nas jako o wyborcach! Wybieramy bez zastanowienia wszelkiej maści Nelle, Renatki i inne osoby a później dziwimy się ktonami rządzi i dlaczego jest źle np. ze słuzba zdrowia czy podatkami!! Odpowiedz Link Zgłoś
valllia Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:12 Kiedy dzis szłam rano ulica ze słuchawkami na uszach i zasmiewałam sie do rozpuku, to właśnie słuchałam tej wariatki. Boze, co ona wygadywała! To jest poziom kucharki, która ma na każdy temat cos do powiedzenia i oczywiście wychodzi z tego istny groch z kapustą. Na dobrą sprawe jej mąz tez podobnie gadał zapętlając sie w jakies teorie tak dziwaczne i tak teatralnie odegrane, jak owa Nicea albo smierć... Wart Pac Pałaca a Pałac Paca... Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:13 do tego leszek pseudoprezio zafundował jej za nasze pieniądze darmową kampanię w usa (którą nota bene pis wygrał). A się napracowała w kancelarii... aż cały miesiąc. Pewnie sprawnie wykonała swoje zadania ;-) dlatego dali jej awans. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:13 własny styl, oryginalność zamiast wyświechtanych zwrotow na które czeka lud osłuchany w radiu i telewizji:) Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:14 dzizas krajst... juz myslałem ze w pieprzeniu dyrdymałow nikt kaczorów nie pobije..a tu siurpryza:PPP , czy jest na sali lekarz????? i 2 sanitariuszy z kaftanem prosiemy slicznie ... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:19 a jednak to ta pani zwróciła trzeźwo uwagę na debilizm zdumień że rozmowa jest protokołowana (nagrywana) i że postulaty publikacji teraz tajnej rozmowy nt. negocjacji tarczy prezydenta i msz są też debilne:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:20 Świetne :)))). Z samego rana miałam niezły ubaw, słuchając Nelly R. Biedaczka usiłowała zastosować się do instrukcji prezia Jarka K. i jednocześnie dodać coś od siebie. Wyszło lepiej niż w kabarecie. Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:24 A Neli Rokita jest psychiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek Re: Nelli Rokita: Platforma jest w rękach diabła 17.07.08, 13:28 to ją wypuścili z psychiatryka? ciekawe czym KGB szantażowało Jana Rokitę ,że musiał tę wariatkę znosić.. Odpowiedz Link Zgłoś