freemason 05.08.08, 15:23 Kolejna ofiara strasznych rządów PO... Oglądajcie konferencję Mułarczyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponte_aronte to jest obrzydliwe 05.08.08, 15:30 są poza tym nudni z tym swoim pasmem nieszczęść, które ich wiecznie spotykają Pis to partia histeryczna Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: to jest obrzydliwe 05.08.08, 15:32 ponte_aronte napisał: > są poza tym nudni z tym swoim pasmem nieszczęść, które ich wiecznie spotykają > Pis to partia histeryczna A tak swoją drogą, nie mogę znaleźć tej notki o samochodzie Sakiewicza na niezależnej.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: to jest obrzydliwe 05.08.08, 15:48 faxflash.salon24.pl/87097,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: to jest obrzydliwe 05.08.08, 16:28 niezalezna.pl/article/show/id/5913 1nienormalny11 na tamtym forum byłby uważany za zbyt zachowawczego w poglądach Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: to jest obrzydliwe 05.08.08, 16:40 rzuczek: plaga nie tylko redaktora chcieli załatwić siepacze tuska. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5554236,Morgan_Freeman _Ranny_w_wypadku_samochodowym.html. buhahaha. ale prywitywna prowokacja ze strony GP. ciekawe kto tym steruje? była premierzyna czy prezdęt? niezalezna.pl/article/show/id/5913 Czarny humor (wieloznaczny) ale dobry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: czy silnik zapali gdy przewody HT są przecięte 05.08.08, 17:46 Według mojej skromnej wiedzy - NIE! Bo to oznacza brak zapłonu. A więc żadnego niebezpieczeństwa nie ma, co najwyżej kłopot, bo nie można pojchać bez naprawy u elektryka. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt ma klopoty, ale sieje tez PRAWDE ... 05.08.08, 16:21 niezalezna.pl: --------- "(...)W kwietniu tego roku płk L. w rozmowie z Kazimierzem Sz. miał powiedzieć, że ma za zadanie „rozp… tę komisję”. Chodziło o komisję weryfikacyjną WSI. Czy Wojciech Sumliński padł ofiarą prowokacji służb III RP? Jaką rolę odegrał w tej sprawie Marszałek Sejmu Bronisław Komorowski?(...)" --------- www.niezalezna.pl/article/show/id/5938 Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Sakiewicz ma kłopoty. 05.08.08, 16:22 nie mam zdrowia oglądac Przymularczyka. Z tym przedziałkiem jak u prowicjonalnego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Takie rzeczy się robi... 05.08.08, 16:33 gdy jeden facet drugiemu facetowi dupę podprowadzi, a nie gdy ktoś brednie wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś