Dodaj do ulubionych

KAGAN NA PREZYDENTA

11.01.02, 21:57
Tylko on moze nas uratowac !!!Apeluje do wszystkich : proscie go goraco o
zgloszenie swojej kandydatury. KAGANIE PROWADZ !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: KAGAN NA PREZYDENTA IP: *.calixo.net 11.01.02, 22:18
      Kto to wie? Tym bardziej iz nalezy sie spodziewac dymisji Kwasniewskeigo
    • Gość: Mumink Re: KAGAN NA PREZYDENTA IP: *.outland.lucent.com 11.01.02, 22:18
      Kolargol, ales Ty glupi.Zazdroscisz,ze to jest jeden z niewielu,ktory umie
      sie wypowiedziec i argumentowac, nie obrazajac innych, po prostu czlowiek na
      poziomie!!!!
      Przyjelam to wezwanie jako szydercze i zaczepne.
      • Gość: mazur Re: KAGAN NA PREZYDENTA IP: *.chello.pl 11.01.02, 23:24
        Gość portalu: Mumink napisał(a):

> Kolargol, ales Ty glupi.Zazdroscisz,ze to jest jeden z niewielu,ktory umie
        > sie wypowiedziec i argumentowac, nie obrazajac innych, po prostu czlowiek na
        > poziomie!!!!
        > Przyjelam to wezwanie jako szydercze i zaczepne.

Zapewne dobrze przyjełas. Ale czemu zazdroscisz Kolargolowi, ze umie sie
        wypowiedziec i jest przy tym dowcipny?
      • kolargol Do Muminka 11.01.02, 23:25
        Odczytales prawidlowo. Bylo to szydercze i zaczepne. Gratulacje ! Widze ze tega
        z ciebie glowa. A co do tego ze Kagan jest na poziomie i potrafi argumentowac
        bez obrazania innych polecam ci goraco przeczytac lisi wyslany przez
        goscia "oko" 11-01-2002 godz. 22:08 na watek " Poziom polskiego katolicyzmu " .
        Znajdziesz tam cytaty z tworczosci Kagana. Kagan uzywa tam bardzo ciekawego
        slownictwa. Moze po tym zmienisz zdanie? Tego ze mnie nazwales glupim nie bede
        komentowal. Po prostu nie pozdrawiam cie.
        • kolargol KAGAN NA PREZYDENTA 12.01.02, 11:38
          Kagan zgodz sie !!!
          • Gość: XXL Re: KAGAN NA PREZYDENTA IP: *.echostar.pl 12.01.02, 14:39
            Ale Australii,

w Polsce mamy już takich dosyć .....
            • kolargol Re: KAGAN NA PREZYDENTA 12.01.02, 22:27
              Nie, musi byc w Polsce bo Polska ginie bez jego madrych rad. Sam to przeciez
              powiedzial.
              • Gość: snob Re: KAGAN NA PREZYDENTA IP: *.12.vie.surfer.at 13.01.02, 01:48
                Mowie na serio: To swietny pomysl ! Panie Kagan, mam nadzieje, ze wroci Pan do
                Polski i zainstaluje, zainicjuje wreszcie upragniony przez upokarzany narod
                porzadek. Z wyrazami szacunku. stanislaw nobowiejski czyli snob
                • Gość: Don Re: KAGAN NA PREZYDENTA IP: *.uc.nombres.ttd.es 13.01.02, 02:34

Oczywiscie ! W Polsce gdzie nie mieszkam i to by nie bylo nic strasznegoAle
                  gdybym zyl w Polsce zastrzelil bym go przy pierwszej okazji i bym przeszedl do
                  historii jako zbawca Polski.
                  • Gość: Kagan Czy Don to nowy Eligiusz Niewiadomski? IP: *.vic.bigpond.net.au 13.01.02, 07:41
                    Nie wiem, ale napisal on:
                    (...) gdybym zyl w Polsce zastrzelil bym go [Kagana] przy pierwszej okazji
                    i bym przeszedl do historii jako zbawca Polski.

K: Czyli kolejny Eligiusz Niewiadomski, Rydz-Smigly, Walesa, Mazowiecki,
                    Balcerowicz etc. Gratuluje!
                    Kagan
                    p.s. Juz nawet mialem zamiar zaczac zbierac podpisy i zglosic ma kandydature
                    na prezydenta RP, ale po przeczytaniu posta Dona to mi jakby przeszlo...
                    A szkoda, bo be ze mnie to bedzie tak, jak to pokazuje na:
                    mywebpage.netscape.com/rsintaus/Poland01.html
                    ====================================================

• Gość: Woland Re: Czy Don to nowy Eligiusz Niewiadomski? IP: 10.135.129.* 13.01.02, 10:50
                      Znaczy uważasz się za Gabriela Narutowicza...Biedaku!!!
                      • Gość: Kagan Re: Czy Don to nowy Eligiusz Niewiadomski? IP: *.vic.bigpond.net.au 13.01.02, 11:16
                        Gość portalu: Woland napisał(a):

> Znaczy uważasz się za Gabriela Narutowicza...Biedaku!!!

K: Niestety, ale NIE mam zaburzen w postrzeganiu rzeczywistosci.
                        Ale analogie sa:
                        - Ja i Narutowicz bylismy wysko wyksztalconymi emigrantami, patriotami.
                        - Obaj chcielismy pomoc Ojczyznie.
                        - Obaj "dorobilismy" sie wrogow przez ten nasz patriotyzm i uczciwosc.
                        - Narutowicza zamordowal Niwiadomski, mnie chce zamordowac Oko.
                        Kagan
                        p.s. W Australii sama grozba zabicia kogos jest przestepstwem.
                        A jak jest w Polsce?
                        K.
                        • Gość: oko Szaleństwo czy metoda? IP: *.chello.pl 13.01.02, 16:41
                          Gość portalu: Kagan napisał(a):

- Narutowicza zamordowal Niwiadomski, mnie chce zamordowac Oko.
                          p.s. W Australii sama grozba zabicia kogos jest przestepstwem. A jak jest w
                          Polsce?

Kagan, a gdziez to wyczytałes, że chcę cie zabić? Czy ja cię wpędzam w manie
                          przesladowczą, czy też mamy do czynienia ze zwykłym szkalowaniem przeciwnika?
                          Sądzę, że to drugie.
                          W Polsce tak poważne oskarzenie trzeba udowodnic, a w Australii?

• Gość: Kagan Don czy oko IP: *.arts.monash.edu.au 14.01.02, 06:03
                            Gość portalu: oko napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
                            >
                            > - Narutowicza zamordowal Niwiadomski, mnie chce zamordowac Oko.
                            > p.s. W Australii sama grozba zabicia kogos jest przestepstwem. A jak jest w
                            > Polsce?
                            >
                            > Kagan, a gdziez to wyczytałes, że chcę cie zabić? Czy ja cię wpędzam w manie
                            > przesladowczą, czy też mamy do czynienia ze zwykłym szkalowaniem przeciwnika?
                            > Sądzę, że to drugie.
                            K: Przyjmij innego nicka, bo don i oko sa b. podobne, stad ma pomylka, za ktora cie OKO
                            publicznie PRZEPRASZAM!
                            Za kare wplace AUD 10.00 na twe ulubione "charity", np. ma Armie Zbawienia czy PCK.
                            Kazda org. dobroczynna, byle NIE powiazana z KK...
                            Kagan
                            =====
                            • Gość: oko Re: Don czy oko IP: *.chello.pl 14.01.02, 10:17

> K: Przyjmij innego nicka, bo don i oko sa b. podobne, stad ma pomylka, za ktora
                              > cie OKO
                              > publicznie PRZEPRASZAM!
                              > Za kare wplace AUD 10.00 na twe ulubione "charity", np. ma Armie Zbawienia czy
                              > PCK.
                              > Kazda org. dobroczynna, byle NIE powiazana z KK...

Dzieki za przeprosiny, nie sądziłem, że będzie cie na to stac. Nicka nie zmienię,
                              podobienstwo do Dona chyba tylko ty dostrzegasz. Forse mozesz wplacic na WOŚP.
                              • Gość: Kagan DON, N I E oko! IP: *.vic.bigpond.net.au 15.01.02, 09:30
                                Gość portalu: oko napisał(a):

>
                                > > K: Przyjmij innego nicka, bo don i oko sa b. podobne, stad ma pomylka, za
                                > ktora
                                > > cie OKO
                                > > publicznie PRZEPRASZAM!
                                > > Za kare wplace AUD 10.00 na twe ulubione "charity", np. ma Armie Zbawienia
                                > czy
                                > > PCK.
                                > > Kazda org. dobroczynna, byle NIE powiazana z KK...
                                >
                                > Dzieki za przeprosiny, nie sądziłem, że będzie cie na to stac. Nicka nie zmieni
                                > ę,
                                > podobienstwo do Dona chyba tylko ty dostrzegasz. Forse mozesz wplacic na WOŚP.

K: to pewnie starosc, wzrok juz nie ten, wiec
                                "wesole jest zycie staruszka, ha ha!
                                tu biusik zachwyci tam nozka, ha ha!
                                bo wzrok juz nie ten..."
                                Priozez twez o podanie nr. konta, na ktoremoge wplacic
                                z Australii na Owsiaka. Dowod wplaty zeskanuje i umiescze na
                                WWW, aby mozna bylo porownac z wyciagiem z konta...
                                Kagan
                    • Gość: DON Re: Czy Don to nowy Eligiusz Niewiadomski? IP: *.adsl.highway.telekom.at 22.01.02, 08:55

> Nie wiem, ale napisal on:
                      > (...) gdybym zyl w Polsce zastrzelil bym go [Kagana] przy pierwszej okazji
                      > i bym przeszedl do historii jako zbawca Polski.
                      >
                      > K: Czyli kolejny Eligiusz Niewiadomski, Rydz-Smigly, Walesa, Mazowiecki,
                      > Balcerowicz etc. Gratuluje!
                      > Kagan
                      > p.s. Juz nawet mialem zamiar zaczac zbierac podpisy i zglosic ma kandydature
                      > na prezydenta RP, ale po przeczytaniu posta Dona to mi jakby przeszlo...
                      > A szkoda, bo be ze mnie to bedzie tak, jak to pokazuje na:
                      > <a href="http://mywebpage.netscape.com/rsintaus/Poland01.html">mywebpage.netsca
                      > pe.com/rsintaus/Poland01.html</a>
                      > ====================================================
                      >
                      >
                      > TO NIE JA DON KTOS SIE PODSZYWA

DON
                      >
                      >
                      >

• Gość: Kagan Re: Czy Don to nowy Eligiusz Niewiadomski? IP: *.arts.monash.edu.au 23.01.02, 07:48
                        Gość portalu: DON napisał(a):

>
                        > > Nie wiem, ale napisal on:
                        > > (...) gdybym zyl w Polsce zastrzelil bym go [Kagana] przy pierwszej okazji
                        >
                        > > i bym przeszedl do historii jako zbawca Polski.
                        > >
                        > > K: Czyli kolejny Eligiusz Niewiadomski, Rydz-Smigly, Walesa, Mazowiecki,
                        > > Balcerowicz etc. Gratuluje!
                        > > Kagan
                        > > p.s. Juz nawet mialem zamiar zaczac zbierac podpisy i zglosic ma kandydatu
                        > re
                        > > na prezydenta RP, ale po przeczytaniu posta Dona to mi jakby przeszlo...
                        > > A szkoda, bo be ze mnie to bedzie tak, jak to pokazuje na:
                        > > <a href="http://mywebpage.netscape.com/rsintaus/Poland01.html">myweb
                        > page.netsca
                        > > pe.com/rsintaus/Poland01.html</a>
                        > > ====================================================
                        > >
                        > >
                        > > TO NIE JA DON KTOS SIE PODSZYWA
                        >
                        > DON
                        > >
                        To kto?
                        Kagan?
                        > >
                        >

• Gość: DAB Re: KAGAN NA PREZYDENTA IP: *.sn.g.bonet.se 13.01.02, 23:40
      Kagan masz moje błogosławieństwo, będę głosował na Ciebie
      • pius01 Re: KAGAN NA PREZYDENTA 15.01.02, 16:15
        Gość portalu: DAB napisał(a):

> Kagan masz moje błogosławieństwo, będę głosował na Ciebie

Mam nadzieje, ze tylko zartujesz.
        kagan to przeciez chory czlowiek!
        • Gość: KC Re: KAGAN NA PREZYDENTA IP: *.arts.monash.edu.au 17.01.02, 04:16
          pius01 napisał(a):

> Gość portalu: DAB napisał(a):
          >
          > > Kagan masz moje błogosławieństwo, będę głosował na Ciebie
          >
          > Mam nadzieje, ze tylko zartujesz.
          > kagan to przeciez chory czlowiek!

Wymysl koles cos bardziej oryginalnego!
          U know who....

• Gość: Kagan Re: KAGAN NA PREZYDENTA IP: *.arts.monash.edu.au 21.01.02, 05:24
      kolargol napisał(a):

> Tylko on moze nas uratowac !!!Apeluje do wszystkich : proscie go goraco o
      > zgloszenie swojej kandydatury. KAGANIE PROWADZ !!!

Ale ja sie moge tylko zgodzic na prezydenture Australii. Nie chce jednak pozbawiac profitow i chwaly JKM
      Elz\biety II... Wiec musimy poczekac...
      Kagan
    • pius01 KAGAN NA PREZYDENTA? 22.01.02, 03:29
      Moze Bialorusi, Korei Pln. albo Kuby...
      Tam jest bowiem jego miejsce!

kolargol napisał(a):

> Tylko on moze nas uratowac !!!Apeluje do wszystkich : proscie go goraco o
      > zgloszenie swojej kandydatury. KAGANIE PROWADZ !!!

• Gość: Kagan Re: KAGAN NA PREZYDENTA? IP: *.lib.latrobe.edu.au 22.01.02, 06:39
        pius01 napisał(a):

> Moze Bialorusi, Korei Pln. albo Kuby...
        > Tam jest bowiem jego miejsce!
        >
        Kagan: Dziekuje, NIE skorzystam, podobnie jak w przypadku Polski!

• pius01 ZABLOKOWAC KAGANA!!! 28.01.02, 03:35
      Zauwazylem, ze osobnik podpisujacy sie"Kagan" pisze z roznych adresow w Australii. Proponuje
      wiec, aby zablokowac, przynajmniej tymczasowo, wszystkie adresy z Australii, aby sie ten zboczeniec
      wiecej nie dostal na to forum! Z Australii i tak pisze malo ludzi, wiec niewielka niewygoda byla by tym
      zablokowaniem spowodowana. Mozna by zreszta zrobic wyjatki dla niektorych adresow, tak,
      aby "Kagan", ta sliska gnida, sie nie mogl znow przeslizgnac na to forum!
      Co Wy na to?
      Prosze napisac na pius01@poczta.gazeta.pl
      Hej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka