oszolompl 28.08.08, 10:32 Wprawdzie najlepszy rząd w historii wszechświata już nie rządzi, ale kto broni Panu Prezydentowi przesłać do Sejmu projekt ustawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika.logika Ależ masz burzliwe życie :) 28.08.08, 10:35 Rozumiem, że ponadto czekasz na: - 100 milionów od Wałęsy - mieszkania dla każdej młodej pary od Kwaśniewskiego - dostatniejsze życie od Gierka - krok naprzód od Gomułki - Irlandię od Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompl Ja tam mam spokojne życie. 28.08.08, 10:39 I mam nadzieję, że pan prezydent Kaczyński zadba swoją prawdomównością o to, żeby spokojne pozostało! Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Ja tam mam spokojne życie. 28.08.08, 15:04 Pewnie, że zadba:) termin nie był określony, jeszcze wróci do władzy PiS i napewno w sumie tyle mieszkań dostaniesz. Gorzej o prawdomównego Tuska - specjalistę od nicnierobienia - ten nic nie zrobi bo nic nie robi (myśli, że na zawsze utrzyma te 49% w sondażach:). Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Ależ masz burzliwe życie :) 28.08.08, 10:56 dzika.logika napisała: > Rozumiem, że ponadto czekasz na: > > - 100 milionów od Wałęsy zgodnie z logiką to 10 tysięcy Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk7 poczekaj 100 lat a dostaniesz mieszkanie po Tusku 28.08.08, 19:20 Kto zostaje politykiem? - jakiś leń, idiota, nawiedzony po historii czy prawie. A potem mamy obiecanki sasanki dla plebsu... nie ma sensu pisać o tej władzy nawiedzonej i chorej psychicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Odgrzewany kotlet , Teraz jest czas rządów PO 28.08.08, 10:39 PIS nie rządzi od roku, dzisiaj trzeba rozliczać koalicję PO-PSL, a za chwilę dołączy do nich SLD jak PO coś da. Przez najbliższe 3 lata musisz skoncentrować się na Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompl Jest czas pana prezydenta Kaczyńskiego 28.08.08, 10:42 Dlaczego nie przedstawi ustawy Sejmowi? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Za to masz 3 miliony "aktów" IPNu 28.08.08, 10:47 oszolompl napisała: > Dlaczego nie przedstawi ustawy Sejmowi? > I lustraację lustracji lustracyjnej....nawet tego porządnie nie zrobili i nie zakończyli, to co Ty od nich wymagasz Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompl Spokojnie, stać mnie. 28.08.08, 10:53 Mam dwa mieszkania w Polsce, ale kupię i trzecie, jeśli kamień węgielny położy pan prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen34 cuda opowiadasz jak ryży 28.08.08, 10:54 oszolompl napisała: > Mam dwa mieszkania w Polsce, ale kupię i trzecie, jeśli kamień węgielny położy > pan prezydent. > Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompl Jakie cuda? Small business. 28.08.08, 10:56 Inwestycja i dochód z wynajmu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen34 Re: Jakie cuda? Small business. 28.08.08, 11:12 oszolompl napisała: > Inwestycja i dochód z wynajmu. Z ta różnicą ,ze nie ty inwestujesz i wynajmujesz. > Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompl Re: Jakie cuda? Small business. 28.08.08, 11:21 Zapomniałaś o "tylko". Odpowiedz Link Zgłoś