Dodaj do ulubionych

Z oficjalnej strony Millera

IP: *.intiman.org 08.10.03, 12:11
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Szanowni Państwo!

Wszystkich tych z Państwa, którzy chcieliby nawiązać ze mną kontakt za
pośrednictwem internetu zapraszam do przesyłania korespondencji bezpośrednio
na adres
leszek@miller.pl
Z wszelkimi pytaniami, sugestiami czy propozycjami zapoznaję się osobiście na
bieżąco i w miarę możliwości będę starał się udzielać Państwu wyczerpujących
odpowiedzi .

Serdecznie pozdrawiam,
LM

Napisz do mnie: leszek@miller.pl
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Obserwuj wątek
    • basia.basia Re: Z oficjalnej strony Millera 08.10.03, 12:15
      Czy w Twoim szpitalu pacjenci mają dostęp do internetu?
      • Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Z oficjalnej strony Millera IP: *.intiman.org 08.10.03, 12:33
        Ja jestem z wydziału pościgowego. Jeżeli więc wykazuję zainteresowanie jakąś
        osobą, może to świadczyć o jednym.

Problemem jest tutaj immunitet. Postanowiliśmy więc przeczekać do kolejnych
        wyborów i załatwić sprawę hurtowo, gdy znakomita większość partii nie będzie
        mogła się skryć właśnie za immunitetem.

A adres podałem, aby spragnione kontaktu z Leszkiem wielbicielki mogły przesłać
        mu internetowego całusa. Pani Jagnieszka oraz Alicja już to dawno zrobiły.
        Ty się na pewno nie zdecydujesz, ale może chociaż pod jakimś pseudonimem, żeby
        Leszek żył w przeświadczeniu, że nie kończy sam.
      • Gość: . Re: Z oficjalnej strony Millera IP: *.czajen.pl 13.10.03, 21:25
    • Gość: t1s Re: Z oficjalnej strony Millera IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 12:55
      Wielce czcigodny Panie Premierze
      Zachęcony Pańską propozycją nawiązania kontaktu, chciałbm podzielić się z Panem
      moimi sugestiami. Pozwoli Pan, ze zrobię to w formie listu otwartego.
      Otóż proszę, by Pan Premier stanął naprzeciw jakiejś ściany (jakiejkolwiek
      Panie Premierze-może być nawet tej na której wisi portret Lenina-byle nie na
      przeciwko tej z oknem bo jeszcze nam Pan premier wypadnie) w swoim gabinecie.
      Następnie proszę się cofnąć jak najdalej Pan może (oczywiście nie odrywająć
      wzroku od Lenina). I teraz najważniejsze; proszę nabrać prędkości i tym swoim
      głupim, pustym łbem uderzyć w tą ściane tak mocno jak Pan tylko potrafi. Jeśli
      za pierwszym razem nie wybije Pan sobie ze łba premierowania, czynność proszę
      powtarzać. Aż do skutku.
      • kataryna.kataryna Re: Z oficjalnej strony Millera 08.10.03, 13:44
        Gość portalu: t1s napisał(a):

> Wielce czcigodny Panie Premierze
        > Zachęcony Pańską propozycją nawiązania kontaktu, chciałbm podzielić się z
        Panem
        >
        > moimi sugestiami. Pozwoli Pan, ze zrobię to w formie listu otwartego.
        > Otóż proszę, by Pan Premier stanął naprzeciw jakiejś ściany (jakiejkolwiek
        > Panie Premierze-może być nawet tej na której wisi portret Lenina-byle nie na
        > przeciwko tej z oknem bo jeszcze nam Pan premier wypadnie) w swoim gabinecie.
        > Następnie proszę się cofnąć jak najdalej Pan może (oczywiście nie odrywająć
        > wzroku od Lenina). I teraz najważniejsze; proszę nabrać prędkości i tym swoim
        > głupim, pustym łbem uderzyć w tą ściane tak mocno jak Pan tylko potrafi.
        Jeśli
        > za pierwszym razem nie wybije Pan sobie ze łba premierowania, czynność proszę
        > powtarzać. Aż do skutku.

Panie premierze,

Proszę nie słuchać kolegi t1s. Stanąć trzeba naprzeciwko tej ściany z oknem. A
        potem zrobić tak jak pisze. Nawet powtarzać nie będzie potrzeby.
        • Gość: t1s Re: Z oficjalnej strony Millera IP: *.acn.waw.pl 08.10.03, 13:54
          kataryna.kataryna napisała:

> Gość portalu: t1s napisał(a):
          >
          > > Wielce czcigodny Panie Premierze
          > > Zachęcony Pańską propozycją nawiązania kontaktu, chciałbm podzielić się z
          > Panem
          > >
          > > moimi sugestiami. Pozwoli Pan, ze zrobię to w formie listu otwartego.
          > > Otóż proszę, by Pan Premier stanął naprzeciw jakiejś ściany (jakiejkolwiek
          >
          > > Panie Premierze-może być nawet tej na której wisi portret Lenina-byle nie
          > na
          > > przeciwko tej z oknem bo jeszcze nam Pan premier wypadnie) w swoim gabinec
          > ie.
          > > Następnie proszę się cofnąć jak najdalej Pan może (oczywiście nie odrywają
          > ć
          > > wzroku od Lenina). I teraz najważniejsze; proszę nabrać prędkości i tym sw
          > oim
          > > głupim, pustym łbem uderzyć w tą ściane tak mocno jak Pan tylko potrafi.
          > Jeśli
          > > za pierwszym razem nie wybije Pan sobie ze łba premierowania, czynność pro
          > szę
          > > powtarzać. Aż do skutku.
          >
          >
          >
          > Panie premierze,
          >
          > Proszę nie słuchać kolegi t1s. Stanąć trzeba naprzeciwko tej ściany z oknem.
          A
          > potem zrobić tak jak pisze. Nawet powtarzać nie będzie potrzeby.

:)
          Jesteś okrutna!
      • lupus.lupus Re: Z oficjalnej strony Millera 08.10.03, 14:36
        Gość portalu: t1s napisał(a):

> Wielce czcigodny Panie Premierze
        > Zachęcony Pańską propozycją nawiązania kontaktu, chciałbm podzielić się z
        Panem
        >
        > moimi sugestiami. Pozwoli Pan, ze zrobię to w formie listu otwartego.
        > Otóż proszę, by Pan Premier stanął naprzeciw jakiejś ściany (jakiejkolwiek
        > Panie Premierze-może być nawet tej na której wisi portret Lenina-byle nie na
        > przeciwko tej z oknem bo jeszcze nam Pan premier wypadnie) w swoim gabinecie.
        > Następnie proszę się cofnąć jak najdalej Pan może (oczywiście nie odrywająć
        > wzroku od Lenina). I teraz najważniejsze; proszę nabrać prędkości i tym swoim
        > głupim, pustym łbem uderzyć w tą ściane tak mocno jak Pan tylko potrafi.
        Jeśli
        > za pierwszym razem nie wybije Pan sobie ze łba premierowania, czynność proszę
        > powtarzać. Aż do skutku.

:))
        Kierowanie Radą Ministrów przechodzi wówczas na...wicepremiera Marka
        Pola :))))))))))
        Z deszczu pod rynnę.
    • Gość: GoniącyPielęgniarz LM o sobie IP: *.intiman.org 08.10.03, 13:59
      www.miller.pl/div1_05.html
      • Gość: . Re: LM o sobie IP: *.czajen.pl 13.10.03, 10:18
      • Gość: . Re: LM o sobie IP: 195.205.230.* 14.10.03, 13:08
    • lupus.lupus z oficjalnej strony p.o. Prezydenta RP 08.10.03, 14:49
      Na swojej stronie p.o. Prezydenta RP chwali się swoimi orderami:

"Kawaler Orderu Orła Białego. Uhonorowany Krzyżem Wielkim Orderu Odrodzenia
      Polski.
      Odznaczony najwyższymi orderami:

Litwy - Orderem Witolda Wielkiego I Stopnia (1996) i Orderem Wielkiego Księcia
      Litewskiego Gedymina I Stopnia (1999);
      Wlk. Brytanii - Wielkim Krzyżem Rycerskim Orderu Łaźni (marzec 1996) i Wielkim
      Krzyżem Rycerskim Orderu Św. Michała i Jerzego (październik 1996);
      Włoch - Wielkim Krzyżem Orderu Zasługi Republiki Włoskiej (1996);
      Francji - Krzyżem Wielkim Orderu Legii Honorowej (1996);
      Norwegii - Królewskim Orderem Św. Olafa (1996);
      Grecji - Wielkim Krzyżem Orderu Zbawiciela (1996);
      Łotwy - Orderem Trzech Gwiazd (1997);
      Finlandii - Wielkim Krzyżem z Łańcuchem Orderu Białej Róży Finlandii (1997);
      Malezji - Królewskim Orderem Zasługi (1997);
      Ukrainy - Orderem Jarosława Mądrego I Klasy (1997);
      Holandii - Wielkim Krzyżem Orderu Niderlandzkiego Lwa (1997);
      Słowacji - Orderem Białego Podwójnego Krzyża I Klasy (1997);
      Portugalii - Orderem Infanta Henryka z Wielką Wstęgą (1997);
      Ukrainy - Dyplom "Honorowego obywatela m.Kijowa" (maj 1997);
      Estonii - Wielkim Krzyżem ze Wstęgą Orderu Terra Mariana (1998);
      Rumunii - Orderem Gwiazdy Rumunii ze Wstęgą (1999);
      Chile - Wielkim Łańcuchem Orderu Zasługi (1999);
      Belgii - Wielką Wstęgą Orderu Leopolda (1999);
      Turcji - Orderem Państwa (kwiecień 2000);
      Chorwacji - Wielkim Orderem Króla Tomisława ze Wstęgą i Wielką Gwiazdą
      (kwiecień 2001);
      Hiszpanii - Orderem Izabeli Katolickiej z Łańcuchem (maj 2001);
      Federacyjnej Republiki Brazylii - Orderem Narodowym Krzyża Południa (2002);
      Republiki Peru - Specjalnym Wielkim Krzyżem Orderu "W uznaniu Szczególnych
      Zasług" (2002);
      Republiki Federalnej Niemiec - Wielkim Krzyżem Zasługi RFN (2002);
      Japonii - Wielką Wstęgą Najwyższego Orderu Chryzantemy (2002)

Odznaczony także najwyższym odznaczeniem Kościoła prawosławnego w Polsce -
      Orderem Św. Marii Magdaleny I stopnia z ozdobami (1998).
      Uhonorowany nagrodą "Wiktora" za osobowość telewizyjną (1993, 1995, 2000).

uf....
      Mógłby je kiedyś wszystkie założyć.
      • Gość: doradca Re: z oficjalnej strony p.o. Prezydenta RP IP: *.acn.pl / *.acn.pl 08.10.03, 15:04
        a o orderach od Kim Ir Sena to juz Pan Prezydent zapomniał???
        • Gość: . Re: z oficjalnej strony p.o. Prezydenta RP IP: 195.205.230.* 13.10.03, 23:23
    • lupus.lupus Re: Z oficjalnej strony Millera 08.10.03, 15:03
      Dla wiernych fanów absolutna sensacja.
      Tapeta z autografem premiera z napisami:
      profesjonalizm,zaangażowanie,charyzma,rozwaga,skuteczność i kompetencje :))
      Tylko na oficjalnej stronie premiera:
      www.miller.pl/div6_01.html
      • lupus.lupus Re: Z oficjalnej strony Millera 08.10.03, 15:06
        A czy Ty już zainstalowałeś (aś) tapetę z podpisem i dewizą premiera?
        • Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Z oficjalnej strony Millera IP: *.intiman.org 08.10.03, 15:13
          Nie! Ja czekam na tapetę, która będzie przedstawiać postać Majestatu
          udekorowaną wszystkimi odznaczeniami :)
          • Gość: łodzianin Znamy tow.Millera z pochodow pierwszomajowych. IP: *.czajen.pl 08.10.03, 17:49
            Mamy nadzieję, ze w przyszłym roku też bedzie maszerował.
            Za to go właśnie uwielbiamy my i dzieci nasze.
    • kataryna.kataryna Widzę, że nie doczytaliście ostrzeżenia 08.10.03, 17:54
      "Odwołując się do poczucia etyki zawodowej apelujemy o korzystanie z serwisu w
      sposób zgodny z zasadami rzetelnej wymiany informacji. W związku z tym
      przypominamy, że treści serwisu nie mogą być używane fragmentarycznie,
      pozbawiane kontekstu, a także podlegać tendencyjnej zmianie sensu, wypaczającej
      prawdziwe intencje autora.

Jednocześnie pragniemy uprzedzić, że wszelkie próby manipulacji za pomocą
      prezentowanych materiałów, prowadzące do naruszenia dobrego imienia i godności
      Leszka Millera, będą podlegać rozstrzygnięciom prawnym zgodnie ze stosownymi
      regulacjami."

Jak Was za te próby manipulacji prowadzące do naruszenia dobrego imienia i
      godności Lesio ścignie, to Wam się odechce tendencyjnego zmieniania sensu,
      wypaczającego prawdziwe intencje.

www.miller.pl/div7_z.html
      • Gość: GoniącyPielęgniarz Nie będzie tak źle IP: *.intiman.org 08.10.03, 18:19
        Toż tutaj nikt nie wyrwał niczego z kontekstu. Chyba, że Miller za kontekst
        uznaje całą stronę, ale to już inna sprawa. Ja już wyjaśniłem kilka postów
        wyżej, jaki był mój cel. To z troski o jego samopoczucie. Powinien to docenić.

Zresztą on nie zaatakuje, bo wie, co go czeka z mojej strony, gdy już się
        skończy immunitet.
      • lupus.lupus Re: Widzę, że nie doczytaliście ostrzeżenia 09.10.03, 08:51
        kataryna.kataryna napisała:

> Jak Was za te próby manipulacji prowadzące do naruszenia dobrego imienia i
        > godności Lesio ścignie, to Wam się odechce tendencyjnego zmieniania sensu,
        > wypaczającego prawdziwe intencje.

Mnie już wsadzili i już mi się odechciało.W ciągu jednej nocy.O czwartej nad
        ranem wpadli chłopcy z ABW.Miała być też ekipa TVP pokazująca jak mnie
        wyprowadzają w samych bokserkach ale chyba zaspali.Przenocowałem na Montelupich.
        Dziś ma mnie przesłuchać sam prokurator Olejnik. Mam zarzut z art. 135 par 2 kk
        (znieważenie Prezydenta). Klawisze mówią,że szukają też Kataryny i Pierwszego
        Sekretarza za podżeganie do zamachu na życie premiera.
        O już idzie Olejnik...
        Do zobaczenia za trzy lata :)
        Odwiedzajcie mnie czasem :)
      • Gość: züberman bić buców IP: *.biaman.pl 13.10.03, 21:30
        apelujemy, a jak apel nie trafi do mózgownicy, to będziemy ścigać że hej!
    • douglasmclloyd Re: Z oficjalnej strony Millera 08.10.03, 19:47
      Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a):

> """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
      > Szanowni Państwo!
      >
      > Wszystkich tych z Państwa, którzy chcieliby nawiązać ze mną kontakt za
      > pośrednictwem internetu zapraszam do przesyłania korespondencji bezpośrednio
      > na adres
      > leszek@miller.pl
      > Z wszelkimi pytaniami, sugestiami czy propozycjami zapoznaję się osobiście na
      > bieżąco i w miarę możliwości będę starał się udzielać Państwu wyczerpujących
      > odpowiedzi .
      >
      > Serdecznie pozdrawiam,
      > LM
      >
      > Napisz do mnie: <a
      href="mailto:leszek@miller.pl"target="_blank">leszek@miller.pl</a>
      > """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
      >

Pisałem wielokrotnie ale ten ćwok nie potrafi obsługiwać komputera, bo nigdy nie
      dostałem odpowiedzi.
      • Gość: GoniącyPielęgniarz Mówiąc krótko IP: *.intiman.org 08.10.03, 20:10
        Miller kłamie nawet w tak błahych sprawach, jak deklarowane odpisywanie na
        listy. Cóż, nikt się chyba po nim nie spodziewał niczego więcej.
        • Gość: SLD-UPek Jak kończy prawdziwy mężczyzna? IP: *.czajen.pl 09.10.03, 09:34
          Niestety nie było nic na ten temat.
          • Gość: waldi ws. tapety IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 10:51
            A czy jest gdzieś tapeta ze słynną sukienką sexy love?
            • Gość: SLD-UPek Został nią wytapetowany gabinet tow. premiera. IP: 195.205.230.* 13.10.03, 18:01
        • douglasmclloyd Re: Mówiąc krótko 13.10.03, 23:34
          Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a):

> Miller kłamie nawet w tak błahych sprawach, jak deklarowane odpisywanie na
          > listy. Cóż, nikt się chyba po nim nie spodziewał niczego więcej.

Łudziłem się, bo pisałem w szczytnej sprawie. Chciałem się dowiedziec jak sie
          mają głodni i bezdomni.
          • Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Mówiąc krótko IP: *.clean4all.com 14.10.03, 13:27
            douglasmclloyd napisał:

> Łudziłem się, bo pisałem w szczytnej sprawie. Chciałem się dowiedziec jak sie
            > mają głodni i bezdomni.

Nie odpisał, bo od kiedy Miller przejął ster po Buzku, nie ma już głodnych i
            bezdomnych. Oni byli tylko na początku lat 90-tych, później ich nie było w
            latach 93-97, a w latach 97-2001 to już była prawdziwa plaga. Od 2001r. na
            szczęście ten problem zniknął.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka