rickky 03.09.08, 22:15 właśnie nadaje w "Szkle Kontaktowym". Obawiam się, że gdyby na tym Forum można było mówić a nie pisać, to argumenty PiSowskie i sposób ich wygłaszania przez określone osoby z tego Forum, wyglądałyby właśnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Edward ze Szczecina... 03.09.08, 22:17 Odwal sie od Edzia, to była kwintesencja pisu ,jakbym samego Jarosława słuchał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Edward ze Szczecina... 03.09.08, 22:23 hrabia.m.c napisał: > Odwal sie od Edzia, > to była kwintesencja pisu ,jakbym samego Jarosława słuchał:)) Ja do niego nic nie mam. Chciałbym tylko zapytać, jak byłoby gdyby na Forum (mówionym) występowały same takie "kwintesencje" w imieniu PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Edward ze Szczecina... 03.09.08, 22:27 Pan Edward ze Szczecina ma w/g jego słów lepszy życiorys niż legenda Po W Bartoszewski.a nie mam powodu mu nie wierzyć,a mam powody nie wierzyć prof WB. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Edward ze Szczecina... 03.09.08, 22:29 elwer-pancerfaust44 napisał: > Pan Edward ze Szczecina ma w/g jego słów lepszy życiorys niż legenda Po W > Bartoszewski.a nie mam powodu mu nie wierzyć,a mam powody nie wierzyć prof WB. Tak, oni wszyscy mają lepszy życiorys niż legenda PO, zwłaszcza według ich własnych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Słyszałes co Litynski powiedział o braciach? 03.09.08, 22:32 dzisiaj w dyskusji z Gwiazdą" :) Powiedział : Leszek to coś tam robił , ale Jarek to nie wiem jakim cudem tam się znalazł :D Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Słyszałes co Litynski powiedział o braciach? 04.09.08, 07:13 z Bialegostoku dojechal zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Edward ze Szczecina... 03.09.08, 22:37 elwer-pancerfaust44 napisał: > Pan Edward ze Szczecina ma w/g jego słów lepszy życiorys niż legenda Po W > Bartoszewski.a nie mam powodu mu nie wierzyć,a mam powody nie wierzyć prof WB. Tylko, kto o nim słyszał, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Edward ze Szczecina... 04.09.08, 11:46 Wszystkie telewizje pełne są tych kwintesencji. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Edward ze Szczecina... 03.09.08, 22:19 MR Edward-Well done! Odpowiedz Link Zgłoś
neroton Edward ze Szczecina to sztandarowa ... 03.09.08, 22:29 ... postać Rodzimy Maryjnej i ortodoksyjny fan PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Edward ze Szczecina to sztandarowa ... 03.09.08, 23:02 neroton napisał: > ... postać Rodzimy Maryjnej i ortodoksyjny fan PiSu. > Powiedział przecież pan Edward że teraz gen Skrzypczak(dzisiejszy dowódca wojsk lądowych III RP), w grudniu 1970roku był dowódcą plutonu czołgów LWP pacyfikującego Wybrzeże.Mówi wam to coś małolaty? Odpowiedz Link Zgłoś
neroton Re: Edward ze Szczecina to sztandarowa ... 04.09.08, 07:47 elwer-pancerfaust44 napisał: > Powiedział przecież pan Edward że teraz gen Skrzypczak(dzisiejszy dowódca wojsk > lądowych III RP), w grudniu 1970roku był dowódcą plutonu czołgów LWP > pacyfikującego Wybrzeże.Mówi wam to coś małolaty? ========================================================== Cały problem w tym, że gen Skrzypczak w roku 1970 był prawie noworodkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Edward ze Szczecina to sztandarowa ... 04.09.08, 12:51 W 70 był prawie noworodkiem(?)!Służbę w ;sowieckim; LWP odkupił potem jako agresor i okupant suwerennego Iraku,bo w 68 nie załapał się na inwazję w Czechosłowacji.Coś a la płk Kukliński.Ale nie zaprzeczysz że jego macierzysta jednostka ;czołgowa;ze Słupska brała udział w masakrze Wybrzeża.Piękne tradycje. Odpowiedz Link Zgłoś
neroton A dokładniej wraz z Edwardem ze Szczecina .... 04.09.08, 08:19 ... wychodzicie na idiotów. Generał Waldemar Skrzypczak. Data i miejsce urodzenia 19 stycznia 1956 Szczecin Kariera wojskowa W służbie od 1976 Stanowiska dowódca Wojsk Lądowych Odznaczenia Dowódca Wielonarodowych Sił gen. George W. Casey oraz dowódca Wielonarodowej Dywizji Centrum-Południe gen. dyw. Waldemar Skrzypczak. Irak, 17 maja 2005.Waldemar Skrzypczak (ur. 19 stycznia 1956 roku) – polski generał broni, oficer dyplomowany wojsk pancernych i zmechanizowanych. W 1976 roku rozpoczął służbę w Wojsku Polskim, dowodził 32 Pułkiem Zmechanizowanym, 16 Dywizją Zmechanizowanąj, 11 Dywizją Kawalerii Pancernej oraz Wielonarodową Dywizją Centrum-Południe. W 2006 roku został wyznaczony na stanowisko dowódcy Wojsk Lądowych. PS. Reasumując, za wypisywanie bzdur i oszczerstw na publicznym FK Generał powinien podać Ciebie i tego kretyna ze Szczecina za opowiadanie łgarstw w TV do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Edward ze Szczecina to sztandarowa ... 04.09.08, 08:36 elwer-pancerfaust44 napisał: > neroton napisał: > > > ... postać Rodzimy Maryjnej i ortodoksyjny fan PiSu. > > > Powiedział przecież pan Edward że teraz gen Skrzypczak(dzisiejszy dowódca wojsk > lądowych III RP), w grudniu 1970roku był dowódcą plutonu czołgów LWP > pacyfikującego Wybrzeże.Mówi wam to coś małolaty? > Kochasz robic z siebie pajaca? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Edward ze Szczecina to sztandarowa ... 04.09.08, 11:20 x2468 napisał: > elwer-pancerfaust44 napisał: > > > neroton napisał: > > > > > ... postać Rodzimy Maryjnej i ortodoksyjny fan PiSu. > > > > > Powiedział przecież pan Edward że teraz gen Skrzypczak (dzisiejszy dowódca > wojsk > > lądowych III RP), w grudniu 1970roku był dowódcą plutonu czołgów LWP > > pacyfikującego Wybrzeże.Mówi wam to coś małolaty? > > > > Kochasz robic z siebie pajaca? Daj spokój dziadkowi, który siedzi w Niemczech i sam nie wie czego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Po Niesiołowskim widać,jakie byłyby wasze słowne 03.09.08, 22:37 rickky napisał: Edward ze Szczecina... to argumenty PiSowskie i sposób ich wygłaszania przez określone osoby z tego Forum, wyglądałyby właśnie tak. ---> "argumenty" (o właśnie on się pluje - nie ma takich nawet w PiSie) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro normals a ty jak masz na imie? nie Edward? 03.09.08, 22:40 i skąd jesteś bo coś masz styl podobny :D Odpowiedz Link Zgłoś
neroton Chyba się odkryłeś 03.09.08, 22:41 Czy to ty jesteś Edwardem ze Szczecina ? PS. Ta sama opcja, ten sam język no i ten sam intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Pan Edward góruje intelektem nad Niesiołowskim 03.09.08, 22:54 neroton napisał: Chyba się odkryłeś > Ta sama opcja, ten sam język no i ten sam intelekt. ---> W sumie język, słownictwo też miał bogatsze niż prezentuje codziennie Niesiołowski. O stylu nie mówię, bo u muchołapa taka kategoria w ogóle nie występuje ... jest cały czas na poziomie obszczymurka, hołdysaszczacza. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro [...] 03.09.08, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
neroton Re: Pan Edward góruje intelektem nad Niesiołowski 04.09.08, 07:52 Zwróć uwagę na to, że gen Skrzypczak w roku 1970 był prawie noworodkiem i na tym polega m.in. łgarstwo Edwarda łgarza. Puszcza informację z dużym ładunkiem emocjonalnym i liczy na to, że publika kupi. To moherowy kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Edward ze Szczecina... 03.09.08, 22:41 i joacham też jest stamtąd;))) Szczecin to wesolutkie miasto być musi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Edward ze Szczecina... 04.09.08, 08:07 Bardzo wesolutkie to miasto.Mój znajomy ze Szczecina opowiadał jakie numery wyczyniał tam Jurczyk z SLD a więc jak nastała PO to wszyscy odetchnęli z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte Masz na myśli Mariana Jurczyka?! 04.09.08, 08:37 Należał do SLD? O qrde... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Masz na myśli Mariana Jurczyka?! 04.09.08, 10:01 > Należał do SLD? O qrde... Z tego co wiem to jego urupowanie było w koalicji z SLD i miał zastępców czy zstępcę z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Następne imię jest spalone dla potomnych 04.09.08, 11:54 poprzednie np. było Albin Odpowiedz Link Zgłoś