platformiarz 07.09.08, 14:50 Przecież wytrzeszcz, to śmiech na sali, to chodzący garnitur z... lumpeksu. Wytrzeszcz to strata czasu. W Polsce nie ma miejsca na lewaków z platformy. Mogą co najwyżej czyścić kominy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryfny Re: oczywista oczywistosc 07.09.08, 15:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=84352660 Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Na Kowno! 07.09.08, 15:20 platformiarz napisał: > Przecież wytrzeszcz, to śmiech na sali, to chodzący garnitur z... lumpeksu. > Wytrzeszcz to strata czasu. > W Polsce nie ma miejsca na lewaków z platformy. > Mogą co najwyżej czyścić kominy. fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gc/ig/cggy/1Rd0ZifN5CbXxc2vqX.jpg menel: szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3986921 Aligant w garniturze od armaniego: bi.gazeta.pl/im/7/4858/z4858877X.jpg fun.noshit.pl/DIR-2008.08.14/fnp5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Na pamięć obowiązkowo. Recytować na pisich 07.09.08, 15:24 akademiach ku czci. W zwycięstwa łunach świeć kaczorze, na spodniach swych nie zaznaj plam! Swą miłość ci niesiemy w darze. Kaczorze nasz, promieniuj nam! I w życiu prowadź nas ku chwale, krzep serca, mocą natchnij nas. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Jarek, prowadź nas. Prowadź do zwycięstwa... 07.09.08, 15:26 A Twój sztandar niech niosą wespół tow.tow. Jasiński i Kryże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Jarek, prowadź nas. Prowadź do zwycięstwa... 07.09.08, 17:19 JA TEŻ MAM NADZIJE IŻ JUŻ WKRÓTCE DOBIEGNIE KONCA ERA KOALICJI ŚMIERCI. Obawiam się jednak iż naród polskijest już tak ogłupiony przez media i tak utracił instynkt samozachowawczy iz gotów znowu zagłosowac na wyształciuchów. UE przy pomocy Dowalda T juz dobrze dbao to by w głowach Polaków nie narodziła sie myśl o buncie przeciwko roli jaka im przypadała w udziale. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek A co ma zagłosować na pieniacza, który 07.09.08, 17:33 xkx2 napisał: > JA TEŻ MAM NADZIJE IŻ JUŻ WKRÓTCE DOBIEGNIE KONCA ERA KOALICJI > ŚMIERCI. Obawiam się jednak iż naród polskijest już tak ogłupiony > przez media i tak utracił instynkt samozachowawczy iz gotów znowu > zagłosowac na wyształciuchów. UE przy pomocy Dowalda T juz dobrze > dbao to by w głowach Polaków nie narodziła sie myśl o buncie > przeciwko roli jaka im przypadała w udziale. > będzie nas ośmieszał? Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Jarek, prowadź nas. Prowadź do zwycięstwa... 07.09.08, 17:28 Tylko Kaczyński jest w stanie przywrócić wiarę w prawo i sprawiedliwość, reszta to hołota bękarty UW . Odpowiedz Link Zgłoś
1_piepior Re: Jarek, prowadź nas. Prowadź do zwycięstwa... 07.09.08, 17:39 wierzcie w Kaczyńskiego :D kwa kwa ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Władzy raz straconej nie odzyskacie nigdy:)))))))) 07.09.08, 17:45 I na nic twoje modły, błagania i zawodzenia. Paranoików jest w tym kraju mniejszość, zgodna z norma medyczną. Odpowiedz Link Zgłoś