iza.bella.iza 09.09.08, 21:37 Tłumacząc się w TVN z nepotyzmu szefa ARR w Bydgoszczy powiedział, że redaktor stacji, której prezesem jest syn właściciela nie powinien mu z tego robić zarzutu. Co za burak i tępak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debare Re: Żelichowski (PSL) żenada!!! 09.09.08, 21:42 iza.bella.iza napisała: > Tłumacząc się w TVN z nepotyzmu szefa ARR w Bydgoszczy powiedział, że redaktor > stacji, której prezesem jest syn właściciela nie powinien mu z tego robić > zarzutu. Co za burak i tępak! PSL - to partner koalicyjny.Capo di tutti capi PSL Pawlak,dba o swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Żelichowski (PSL) żenada!!! 09.09.08, 22:52 debare napisał: > PSL - to partner koalicyjny.Capo di tutti capi PSL Pawlak,dba > o swoich. Niestety, marnego koalicjanta ma PO. Odium za jego zachowanie spadnie na obie partie. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin [...] 09.09.08, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Rozumiem, że jak piszesz z USA to... 09.09.08, 22:12 ...nie masz polskich znaków. Jestem ci w stanie wybaczyć błędy gramatyczne, boś emigrant. Ale tego, że nie jesteś w stanie używać przecinków, to już nie rozumiem i przez ich brak nie bardzo rozumiem, co a raczej kogo masz na myśli w tytule swego postu. Nie rozumiem po co przywołujesz w tym wątku naganne zachowanie jakiejś innej osoby? Czy w ten sposób bronisz bądź usprawiedliwiasz Żelichowskiego, czy też masz do mnie pretensje o to, że piszę o tej a nie innej postaci? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Oprocz wycieczek osobistych to tylko jedna senso- 09.09.08, 22:17 wna rzecz napisalas: iza.bella.iza napisała: > Nie rozumiem po co przywołujesz w tym wątku naganne zachowanie jakiejś innej osoby? A czasem tez sobie "pouzywam" tu na zasadzie a u was bija Murzynow ;) P.S. Jakby mial nicka np. "Ho Chi Minh" oznaczaloby, ze pisze z Wietnamu ? "Myslenie" i "logika" proste jak konstrukcja cepa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza To nie są wycieczki osobiste. 09.09.08, 22:31 frank_drebin napisał: > > Nie rozumiem po co przywołujesz w tym wątku naganne zachowanie jakiejś in > nej > osoby? > A czasem tez sobie "pouzywam" tu na zasadzie a u was bija Murzynow ;) A w jakim celu to robisz? Z nudów czy z głupoty? A może chciałeś po prostu podbić mój wątek? > P.S. > Jakby mial nicka np. "Ho Chi Minh" oznaczaloby, ze pisze z Wietnamu ? Franuś, skleroza nie boli. Na szczęście jest wyszukiwarka, dzięki której możesz sprawdzić co wypisywałeś na swój temat na tym forum jakieś 2 lata temu. Jeśli kłamałeś lub jeśli mówiłeś prawdę, ale twoja sytuacja życiowa się zmieniła, to nie miej do mnie pretensji, że się nie zorientowałam. W każdym razie twoja polszczyzna bardziej pasuje do emigranta w drugim pokoleniu niż do kogoś, kto zdał maturę w polskiej szkole. I nie są to wycieczki osobiste tylko stwierdzenie faktów. > "Myslenie" i "logika" proste jak konstrukcja cepa ;) U ciebie zawsze:) Mogę jeszcze dodać do tej samokrytyki, że na ogół twoje opinie do poprzedzających je postów pasują jak wół do karety. To to też jest stwierdzenie faktu:) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Polskiej czcionki nie uzywam w necie z zasady. 09.09.08, 22:39 Tak szybciej i prosciej. A jesli wzielas za prawde to co moglem (jakies linki ?) w chwili dobrego humoru wypisywac jakiemus matolkowi, ktory ze wzgledu na nicka kojarzyl mnie z USA to moge tylko wyrazy wspolczucia wyrazic :) No, ale dobra niech ci bedzie. Mieszkam w bejsmencie na grinponcie, kielbase kupuje w jackowie, drajwuje kara do worku i pracuje oczywiscie jako kontraktor - azbest rozbieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz A wyglądał Żelichowski na mądrego... 09.09.08, 22:43 Ale jak otworzył dziób, to prostak, ot taki sobie wiejski burak. Po co było się odzywać panie Żelichowski. Wyszło szydło z worka. Odpowiedz Link Zgłoś