bebe3 23.09.08, 18:16 Mam na myśli sprawę Dorna. Uparty facet,że nie chce zrezygnować z członkostwa Na co liczy, czym się kieruje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.woda Re: Wewnętrzna sprawa PiSu 23.09.08, 18:17 A kim on poza PiSe-em będzie? Prywatną osobą. Myślisz, że to go zadowoli? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Wewnętrzna sprawa PiSu 23.09.08, 18:19 A kim jest teraz?Widziałam jak siedzą koło siebie i udają,że się nie widzą:( W następnych wyborach Jarek go raczej na listy nie weźmie Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Wewnętrzna sprawa PiSu 23.09.08, 18:20 Teraz od czasu do czasu zrobi jakąś zadymkę i chociaz na FK o nim ktoś napisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Wewnętrzna sprawa PiSu 23.09.08, 18:22 Teraz zrobił ją wyraźnie sprowokowany Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Wewnętrzna sprawa PiSu 23.09.08, 18:24 Kto wie, jak tam naprawdę z tymi alimentami było. Kołacze mi się, że o tym była mowa już 3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Wewnętrzna sprawa PiSu 23.09.08, 18:26 Sprzed trzech lat ja pamiętam jedynie sprawę Marianny Rokity:D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Wewnętrzna sprawa PiSu 23.09.08, 18:30 Coś było na rzeczy, gdy żenił się z kolejną nową żoną :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Do następnych wyborów daleko, 23.09.08, 18:22 mogą Kaczora na listy nie wstawić. Jak będą d.... moczyć, to ratuj się, kto może. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Do następnych wyborów daleko, 23.09.08, 18:24 Ciekawy problem :) Jak PIS musi być zdeterminowany, by odciąć Jarka? Czy się na to zdobędzie? przecież ile razy Jarek wystąpi to przypominają mi się te 2 lata awantur Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jak poczują, że wypadną z gry to skończy 23.09.08, 18:32 się lojalność wobec wodza. Wszechpotężny niegdyś Krzaklewski nosi podobno teczkę za Śniadkiem. A młodzież nie bardzo nawet wie, kto to był. Czas zrobi swoje. w 2011 do urn pójdą 4 nowe pokolenia wyborców, którym dobrze w UE, a odejdzie tyle (prawie) samo zwolenników Kaczorów i Rydzyków. Biologia. Ich czas się kończy. Nieubłaganie. Jeszcze trochę kaczej czkawki i koniec. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Jak poczują, że wypadną z gry to skończy 23.09.08, 18:38 Gdyby wcześniej wodza odcięli i zmienili wizerunek na spokojniejszy mieliby szansę. Co zaś do Twych biologicznych wyliczeń to muszę Cię zmartwić. Ktoś mądry powiedział,że człowiek mohairem nie rodzi się ,lecz "mohairowieje " z czasem :( Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Wewnętrzna sprawa PiSu 23.09.08, 18:18 Najwidoczniej żadna partia nie jest zainteresowana transferem Dorna, stąd i Dorn PiS-u się trzyma. bebe3 napisała: > Mam na myśli sprawę Dorna. Uparty facet,że nie chce zrezygnować z członkostwa > Na co liczy, czym się kieruje? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Wewnętrzna sprawa PiSu 23.09.08, 19:14 Twierdzi ,że był jednym z jej założycieli;) Odpowiedz Link Zgłoś