crotalus1 08.10.08, 22:58 Żywo wyjęty z "Misia". Otoczony dziećmi... motyla noga. Poradź mi wuju... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia [...] 08.10.08, 23:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Okropnie go lubię.... 08.10.08, 23:05 Tego Wildsteina. Muszą mu załatwić dożywotni etat w TVP. Miło będzie włączyć za dwadzieścia lat telewizor o pierwszej w nocy: a tu Niezawodny Bronisław z ogniem w oku obnaża nieprawości i donosicielstwo na PKP w latach 1980-1985!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Okropnie go lubię.... 08.10.08, 23:09 dr.krisk napisał: > Tego Wildsteina. Muszą mu załatwić dożywotni etat w TVP. Miło będzie > włączyć za dwadzieścia lat telewizor o pierwszej w nocy: a tu > Niezawodny Bronisław z ogniem w oku obnaża nieprawości i > donosicielstwo na PKP w latach 1980-1985!! A za trzydziesici lat o trzeciej w nocy prześwietli babcie klozetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 mistrz i uczniowie 08.10.08, 23:11 crotalus1 napisał: > Żywo wyjęty z "Misia". Otoczony dziećmi... motyla noga. > nie dziećmi tylko młodymi ludźmi nie skażonymi komuszą moralnością ... podoba mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Mi też!!! 08.10.08, 23:25 paczula8 napisała: > nie dziećmi tylko młodymi ludźmi nie skażonymi komuszą moralnością ... podoba m > i > się :) Też bym się otoczył chętnie młodymi ludźmi płci odmiennej do mojej, nieskażonymi moralnością!! Ale nie jestem taki ładny jak Niezłomny Bronisław, i nie umiem robic takich pryncypialnych oczków jak on :( Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: mistrz i uczniowie 08.10.08, 23:32 Żałuję, że zapomniałem. Widziałem za to jego ostatni występ i sądząc po komentarzach był w podobnym stylu co poprzedni. > nie dziećmi tylko młodymi ludźmi nie skażonymi komuszą moralnością ... podoba m > i No wiesz, ja widzę że ta biedna młodzież jest przesiąknięta czymś zupełnie innym, ale z pewnością równie niezdrowym. Dziecka swojego jako wychowawcy bym Bronkowi nie powierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: mistrz i uczniowie 08.10.08, 23:36 Motyla noga!!! Czyżby Bronek wykonał słynny gest drapania się po gołym brzuchu??!! Kiedy będzie powtórka? :( Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: Wildstein - wujek dobra rada 08.10.08, 23:42 Ciekawe, że każda inicjatywa ujawnienia i oceny moralnej SBckich kapusiów zostaje na tutejszym forum wyśmiana. Cóś śmierdzi... Czyżby podejściem "maleszkowskim"? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ale o co ci chodzi???? 08.10.08, 23:45 Toż my uwielbiamy Niezłomnego Bronisława! Taki fanklub jesteśmy, a ty marudzisz i nosem kręcisz że śmierdzi. Nieładnie. Bronisław zasługuje wyłącznie na podziw i my go wyłącznie podziwiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Wildstein - wujek dobra rada 08.10.08, 23:45 Cóś śmierdzi? To Wildstein śmierdzi. Pisowski aparatczyk dopiero dziś uczy nas że trzeba było byc dzielnym w czasach, które on spędził w Paryżu Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: Wildstein - wujek dobra rada 08.10.08, 23:48 Ale nie zajmujemy się historią Bronka, ale tym, o czym mówi w swoich audycjach. I tu właśnie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Wildstein - wujek dobra rada 09.10.08, 00:03 skoro nie zajmujemy się historią bronka to równie dobrze mógłby to prowadzić jerzy urban. tez świetny dziennikarz a świnia straszna Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jak śmiesz!!!! 08.10.08, 23:50 wujaszek_joe napisał: > że trzeba było byc dzielnym w czasach, które on spędził w Paryżu Ale w tym Paryżu też walczył!!! Z kolegami co prawda, ale niezłomnie! I cierpiał, bo na profitrolki nie miał, a czasem i bagietkę czerstwą łzami patrioty-tułacza skropił rzewnemi..... No i znowu się wzruszyłem i tez chlipię... Natychmiast przeproś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jak śmiesz!!!! 08.10.08, 23:57 Co racja to racja. A jeszcze nalezy wspomnieć jak to Partia postawiła Bronka na trudnym odcinku odzyskania TVP i niezłomny Bronek podołał, aż do momentu gdy nie pojawili się lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: Jak śmiesz!!!! 08.10.08, 23:59 No i znów pierdu pierdu. Nie o tym, co Bronek pokazał, ale smrodkami rzekomo krążącymi wokół Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Bronek pokazuje? 09.10.08, 00:05 Znaczy Wielki Demonstrator z niego!! Uwielbiam jak demonstruje - niektórzy złośliwcy, świnie wszeteczne, marudzą że jakoś go nie widzieli na demonstracjach w Warszawie w onych latach, ale co tam! Zazdrośc ich zżera, i tyle. A Bronisław boski jest i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: Bronek pokazuje? 09.10.08, 00:09 Bronek pokazał jednego jeszcze zasranego kapusia, który kapował na osoby mu ufające za szmal. Szmalcownik, zasraniec i bydlę. A brońcie sobie kolegi zasrańcy. Ale Bronek jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk ???? 09.10.08, 00:14 petrokles napisał: > Bronek pokazał jednego jeszcze zasranego kapusia, który kapował na > osoby mu ufające za szmal. Szmalcownik, zasraniec i bydlę. A brońcie > sobie kolegi zasrańcy. Ale Bronek jest be. Ale cię wzięło... typowy objaw po obejrzeniu Bronisława na żywo. A Bronisława uwielbiamy! Agentów tropi, a jak wytropi to aportuje do telewizji, i tam pokazywa. A ty oglądasz i zasrańcami rzucasz.... Miło. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ale ja cię i tak lubię! 09.10.08, 00:20 petrokles napisał: > Pieprzysz. Jesteś żałosny. Jakoś mam słabość do pryncypialnych wojowników o sprawę. Tak fajnie się podniecacie, i tak machacie rękami... Ty też odpękałeś stan wojenny poza Polską? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Jak śmiesz!!!! 09.10.08, 00:08 petrokles napisał: > No i znów pierdu pierdu. Nie o tym, co Bronek pokazał, ale smrodkami > rzekomo krążącymi wokół Bronka. Oj, pokazał. To co pokazał mówi samo za siebie. Słów brak z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt wujki _ dobra rada jest ich sporo 09.10.08, 08:02 kolejni którzy mi przychodzą na myśl:redaktor-rolnik, spec od publicznego darcia załganych szmat Ziemniakiewicz (od niemieckiego Kartoffel) jako pierwszy, słynne ostanio w różnych sferach naźwisko Kaczy_Karanowski, nadredaktor Rzep_Lisiwiecki, nie licząc pomniejszych Zarębiastych. Oto nadworne, wierne skryby kaczystanu. Odpowiedz Link Zgłoś