kikoo102 21.10.08, 14:45 Wzięło mu i odbiło, i teraz płaci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo102 Re: Los Ludwika Dorna 21.10.08, 15:04 odbiło mu sie po deserze Ps. I tak nie pojmiesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Los Ludwika Dorna 21.10.08, 15:06 Odbije to się dopiero Jarusiowi, jak przerżnie najbliższe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Los Ludwika Dorna 21.10.08, 15:08 kikutek, to ty nie pojmujesz komu i co odbilo ale twoj problem, nie moj Dorn nie jest z mojej bajki, patrze tylko jak go bracia robia w bambuko i tyle lat jego pracy dla nich puscili z dymem w imie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Los Ludwika Dorna 21.10.08, 15:14 scoutek napisała: > ... patrze tylko jak go bracia robia w bambuko i tyle > lat jego pracy dla nich puscili z dymem > w imie czego? W imię wielkich obsesji małych ludzi, mało?! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A Kwach ostrzegał 21.10.08, 16:11 scoutek napisała: > Dorn nie jest z mojej bajki, patrze tylko jak go bracia robia w bambuko i tyle > lat jego pracy dla nich puscili z dymem > w imie czego? By nie szedł dalej tą drogą. Nawet jeszcze wczoraj u Lisa powtórzył swoje słowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Los Ludwika Dorna 21.10.08, 15:13 Właśnie TOK-FM podało, że go wylali z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Radość w PiSiu! 21.10.08, 15:31 Zostali sami swoi. Nikt już prezesowi nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A poźniej ogólne bul, bul, bul. W kacze guano. 21.10.08, 16:02 koperczak5 napisał: > Zostali sami swoi. Nikt już prezesowi nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor To bardzo dobra wiadomość! Już dawno ułożyłem 21.10.08, 15:14 fraszki na tę okoliczność: PiS dama niechętna. Już wiesz - PiS, dama niechętna Członkom większym, niż przeciętna. Z PiS dążyłeś więc Ludwiku, Na margines. Do zaniku! Czarny Humor 06.10.2008 Z PiS dążyłeś... W podłym, politycznym światku, Z PiS dążyłeś, do... upadku. Czarny Humor 06.10.2008 I jeszcze jedna - sprzed roku! PiS - dama. PiS - dama Niekochana! Czarny Humor 29.11.2007 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Re: To bardzo dobra wiadomość! Już dawno ułożyłem 21.10.08, 15:31 PiS to jest TO! A nielojalny Ludwiś - Owo Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: To bardzo dobra wiadomość! Już dawno ułożyłem 21.10.08, 16:04 kikoo102 napisała: > PiS to jest TO! TO cos zawsze zostaje po wizycie w toalecie , nalezy tylko splukac i nie ma smorodu . > A nielojalny Ludwiś - Owo To nie Ludwis jest nielojalny , jeno JarKacz panikuje ze mu Ludwis partie zabierze . A ze Ludwis wykonczy spoko JarKacza , nie watpie ani chwili . Wszak zakladali razem PC i wiedza jak sie uwlaszczyli . Przy czym wydaje mi sie ze oba Kalkstein'y nie za bardzo sobie wziely do serca grozby Ludwisia , a pamietam ze Dorn byl rzeknac , ze bez niego czyli Dorn'a JarKacz przegra wszystko . I przegra nie tylko Jaroslaw Kalkstein lecz przegra z nim jego brat Lech Kalkstein , jeszcze prezydet RP. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Los Ludwika Dorna 21.10.08, 16:11 To nie koniec zabawy, Ludwik się odwołuje. Poza tym, kto wie, czy to nie zadziała jak piorunian rtęci - Kaczory na granacie siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Los Ludwika Dorna 21.10.08, 16:38 haen1950 napisał: > To nie koniec zabawy, Ludwik się odwołuje. Poza tym, kto wie, czy to > nie zadziała jak piorunian rtęci - Kaczory na granacie siedzą. Masz racje ze to nie koniec , wlasnie to drugie aczkolwiek inny zwiazek chemiczny mialem na mysli zadziala z wybuchowym efektem . Tego jestem pewny . Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A propos płacenia... 21.10.08, 16:38 Może ty wiesz, kiedy Kaczyński Jarosław et consortes zwróci po te 300 złotych? Wiesz, te co wyłudzili z Sejmu? Bo jakoś cicho-sza się zrobiło.. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow A więc PiS definitywnie odżydzony... Hm nie do .. 21.10.08, 16:49 konca zostal prezio Jaroslaw Kalkstein ! e-skin napisał: > brawo! nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Widziały gały, co brały, gdy z Kaczyńskimi 21.10.08, 16:49 się zadawały! Niby inteligentny facet, a był ślepy, czy zaślepiony? Że dopiero teraz zauważył maniactwo Jednostki Biologicznej? Chyba że, z tonącego okrętu sprytniejsze szczury dają się wyrzucić. Bo same nie uciekają, o nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Dorn obiecuje, że do PiSu jeszcze wróci 21.10.08, 20:20 Wiadomo -PiS to PiS! Odpowiedz Link Zgłoś