Dodaj do ulubionych

Quo vadis Europo?

25.10.03, 10:46
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20031025&id=my11.txt
Obserwuj wątek
    • Gość: Bongo w Instytucie Studiów nad Rodziną UKSW w Łomiankach IP: *.it-net.pl 25.10.03, 11:10
      Cóz to za uczelnia?
      Nowa wersja Wieczorowego Instytutu Marksizmu-Leninizmu?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: w Instytucie Studiów nad Rodziną UKSW w Łomia 25.10.03, 12:12
        Gość portalu: Bongo napisał(a):

> Cóz to za uczelnia?
        > Nowa wersja Wieczorowego Instytutu Marksizmu-Leninizmu?

- to filia Uniwersttatu Im Kard Stafana Wyszyńskiego..Do WUMLU bardziej są
        podobne wydzialy Europeistyki
    • Gość: Informator Precz z propaganda ND w GW !! IP: 209.234.166.* 25.10.03, 11:34
    • Gość: Hans Re: Quo vadis Europo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:29
      Witaj, Oszoł!!!

Fajnie, że jesteś dziś bo się nudzę, a tk to się pośmieję przynajmiej! Już się
      zabieram do lektury LPRackich bredni!

PS. Jak tam sprawa cielęciny? Wyjaśniona?

PS 2: Dasz mi to hasło do swojego loginu i podszkolisz mnie w realiach rydzyjno-
      giertyszych?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Quo vadis Europo? 25.10.03, 12:33
        Gość portalu: Hans napisał(a):

> Witaj, Oszoł!!!
        >
        > Fajnie, że jesteś dziś bo się nudzę, a tk to się pośmieję przynajmiej! Już
        się
        > zabieram do lektury LPRackich bredni!
        >
        - i tak nic nie przebije bredni Gemary (tej od cielęciny robionej z krowiego
        płodu)
        > PS. Jak tam sprawa cielęciny? Wyjaśniona?
        >
        - musiałem sam napisać z czego się cielęcinę wyrabia bo biedaczka myślała że to
        z krowiego płodu tymczasem otzrymuje się ją już z urodzonego
        klikunatsotygodniowego cielaka

> PS 2: Dasz mi to hasło do swojego loginu i podszkolisz mnie w realiach
        rydzyjno
        > -
        > giertyszych?

- tere fere..wystarczy że jeden podszywacz mnie przesladuje ...ostatnio on
        pisze on słowo radio przez j...
        • Gość: Hans Re: Quo vadis Europo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:56
          Kurna, no wiem, że jest ten przez "j" i szlag mni trafia, że sam na to nie
          wpadłem!

Do której nadajesz dzisiaj? Bo nie wiem do której mam śledzić forum, żeby
          żadnej perełki nie przeoczyć...
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Quo vadis Europo? 25.10.03, 18:18
            Gość portalu: Hans napisał(a):

> Kurna, no wiem, że jest ten przez "j" i szlag mni trafia, że sam na to nie
            > wpadłem!
            >
            > Do której nadajesz dzisiaj? Bo nie wiem do której mam śledzić forum, żeby
            > żadnej perełki nie przeoczyć...

-mam nienormowany czas pracy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka