oszolom.z.radia.maryja 25.10.03, 10:46 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20031025&id=my11.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bongo w Instytucie Studiów nad Rodziną UKSW w Łomiankach IP: *.it-net.pl 25.10.03, 11:10 Cóz to za uczelnia? Nowa wersja Wieczorowego Instytutu Marksizmu-Leninizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: w Instytucie Studiów nad Rodziną UKSW w Łomia 25.10.03, 12:12 Gość portalu: Bongo napisał(a): > Cóz to za uczelnia? > Nowa wersja Wieczorowego Instytutu Marksizmu-Leninizmu? - to filia Uniwersttatu Im Kard Stafana Wyszyńskiego..Do WUMLU bardziej są podobne wydzialy Europeistyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Precz z propaganda ND w GW !! IP: 209.234.166.* 25.10.03, 11:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Quo vadis Europo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:29 Witaj, Oszoł!!! Fajnie, że jesteś dziś bo się nudzę, a tk to się pośmieję przynajmiej! Już się zabieram do lektury LPRackich bredni! PS. Jak tam sprawa cielęciny? Wyjaśniona? PS 2: Dasz mi to hasło do swojego loginu i podszkolisz mnie w realiach rydzyjno- giertyszych? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Quo vadis Europo? 25.10.03, 12:33 Gość portalu: Hans napisał(a): > Witaj, Oszoł!!! > > Fajnie, że jesteś dziś bo się nudzę, a tk to się pośmieję przynajmiej! Już się > zabieram do lektury LPRackich bredni! > - i tak nic nie przebije bredni Gemary (tej od cielęciny robionej z krowiego płodu) > PS. Jak tam sprawa cielęciny? Wyjaśniona? > - musiałem sam napisać z czego się cielęcinę wyrabia bo biedaczka myślała że to z krowiego płodu tymczasem otzrymuje się ją już z urodzonego klikunatsotygodniowego cielaka > PS 2: Dasz mi to hasło do swojego loginu i podszkolisz mnie w realiach rydzyjno > - > giertyszych? - tere fere..wystarczy że jeden podszywacz mnie przesladuje ...ostatnio on pisze on słowo radio przez j... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Quo vadis Europo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:56 Kurna, no wiem, że jest ten przez "j" i szlag mni trafia, że sam na to nie wpadłem! Do której nadajesz dzisiaj? Bo nie wiem do której mam śledzić forum, żeby żadnej perełki nie przeoczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Quo vadis Europo? 25.10.03, 18:18 Gość portalu: Hans napisał(a): > Kurna, no wiem, że jest ten przez "j" i szlag mni trafia, że sam na to nie > wpadłem! > > Do której nadajesz dzisiaj? Bo nie wiem do której mam śledzić forum, żeby > żadnej perełki nie przeoczyć... -mam nienormowany czas pracy Odpowiedz Link Zgłoś