Dodaj do ulubionych

Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna"

09.11.08, 21:25
trzeba jak najszybciej dotrzeć "do widza (sic !) i wyborców z prawdą o Lechu Kaczyńskim" . Kochani, koniecznie trzeba ! Trzeba.....uzmysłowić ludziom co to za oszołom.
Obserwuj wątek
    • marzatela Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 05:35
      Zdecydowanie trzeba. W końcu to podobno tak wspaniały przykład inteligencji, kindersztuby i doskonałych manier. Trzy lata minęły, a my ciągle jeszcze tego nie widzimy i jak tak dalej pójdzie - znowu źle wybierzemy. A przecież oczywistą oczywistością jest to, że władza należy się sie braciom K. jak psu zupa ....

mojapolskadomowa.blox.pl
    • kaczy_mozdzek Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 06:56
      Jak mu kazali być poważnym, to miał minę naburmuszonego buca. Jak mu teraz ociplają wizerunek i każą być przyjemnym, to ma głupkowaty uśmiech przyklejony do dzioba w najgłupszej sytuacji.
      Do wszystkich poprzednich wpadek, teraz doszły największe - łgarstwo o Obamie, zaangażowanie w Gruzji wyglądające na podjudzanie do wojny, i PiSowski rasizm w stosunku do prezydenta elekta USA.

Aż strach, co on wykręci jeszcze na jutrzejszej "akademii ku czci" z potańcówką. A jak popije wina i zacznie wylewać żale?!

Dobrze, że on Wielkopolskę omija szerokim łukiem w tej swojej wycieczce po Polsce i zostawił nas na mapie odwiedzin jako białą plamę!
    • not-me Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 08:01
      "Prezydent nie jest gwiazdą medialną ani gwiazdą w kontaktach z ludźmi. Lech Kaczyński to nie Obama." Od siebie dodam, że w mojej, jak najbardziej subiektywnej, ocenie, jedyne co można powiedzieć pozytywnego (?!) o LK, to że JEST. Mam taką mam nadzieję, że to za mało na reelekcję.
      • uzdek98 co Ty mowisz ? to jest polityk w hamerykanskim 10.11.08, 10:46
        stylu jak mowi jego kapciowy michal-prosiak-kaminski...
    • dobelias Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 10:43
      Akurat wizyta w Ostrowie została odwołana. Swoją drogą kilkukrotne zmienianie przez prezydenta daty wizyty było irytujące.
    • 28plk7b Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 11:40
      Lech Kaczyński blizej ludzi to możliwość stwierdzenia przez co raz więcej Polaków,że ten człowiek to wielka pomyłka w jego wyborze na ten urząd .Palikot ma rację jako człowiek jest emocjonalnie niezrównoważony co na tym urzędzie jest cechą
      niebezpieczną.
      Lech Kaczyński plugawi Urząd Prezydenta.
    • antoni99 Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 12:27
      Pan Prezydent odbija się od dna do którego jeszcze nie dotarł. Jest to dziwny człowiek, nie wiem czym kierowali się jego wyborcy. Obecnie jest Prfezydentem PIS-u i taka nazwa powinna być powszechna i obowiązywac do końca jego mam nadzieje skróconej kadencji. Tylko myślę by skróccić kadecję trzena być człowiekiem honoru, a Pan P PIS-u ostatnio chyba kłamie ( a możed kłamie Pan Prezydnt elekt USA ? )Także zaufanie do ludzi to ważna rzecz a mojego zaufania ten Pan nie ma.. Czekam na zmiany i9 to szybkie , bo szkoda mi mojego życia !!!! marnolwać !
    • azeta7 Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 12:43
      Nie odbije się! Na dnie PiS i ich prezydenta jest muł i bagno! Na szczęście! Nie odbije się!!!
    • prawieemeryt "Próba odbicia się od dna" 10.11.08, 12:51
      Jeżeli ktoś stojący w swoim PiS_dziackim bagnie próbuje odbijać się
      od dna to temu akurat konkretnemu ktosiowi gorąco życzę by się
      coraz silniej odbijał. Skutek będzie taki jaki sobie wymarzyłem i na
      jaki z utęsknieniem wyczekuję.
      • karbat Re: "Próba odbicia się od dna" 10.11.08, 12:53
        musi byc zidiocialy do reszty , naprawde nie zdaje sobie sprawy ,
        ze kazdym swym wystpieniem ,coraz bardziej osiaga dno ,wbija sie w
        mul .
    • kwirszyll Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 13:09
      Proba odbicia sie od dna? Niech uwaza ten smiszny czlowieczek, aby tego dnia nie przebil odbijajac sie!
    • fidelxxx Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 13:42
      Wujek Wania może skrócić kadencję do tygodnia jedynie za butelkę dobrej wódki i słoik "kiszonych". :P
    • stedo Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 13:47
      Mam nadzieję że wir ostatnich dni wciągnął go definitywnie. Tym bardziej, że dno od którego usiłuje się odbić jest szambem.
    • almagus Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 13:50
      Wolskie Bujanie Banana.

Tarcza Baracka Obama.
      PiSdęta Bajer Odrana.
      Rozumu Brak Organa.
      Jaźń do Barku Oddana.
      Ryzdyka Brama Osrama.
      Wolski Bujak Banana.
    • zapijaczony_ryj Adekwatne określenie :"Próba" 10.11.08, 13:51
      tetradrachma napisał:

> trzeba jak najszybciej dotrzeć "do widza (sic !) i wyborców z prawdą o Lechu K
      > aczyńskim" . Kochani, koniecznie trzeba ! Trzeba.....uzmysłowić ludziom co to
      > za oszołom.
      • scoutek Re: Adekwatne określenie :"Próba" 10.11.08, 15:10
        zapijaczony_ryj napisał:

brakuje przed tym slowka "nieudana"
    • krzynia.c Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 13:51
      Byłem ,widziałem,nie żałuję.Pajac-tylko takie określenie nasuwa mi się po ujżeniu głupich min,uśmiechu półgłówka i zachowania zabląkanego dzieciaka.Ludzie , to jakaś koszmarna pomyłka że to coś występuje w naszym imieniu.Dla mnie facet sprawia wrażenie co najmniej lekko upośledzonego,a ustawianie go,podprowadzanie ,wskazywanie gdzie ma się obracać i do kogo mówić to kompletna kompromitacja.
    • allspice Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna" 10.11.08, 13:53
      Eee tam:)...popełnia gafę za gafą...lata świetności ma za sobą:)
    • kaczy_mozdzek Dobrze!! Niech się odbija Dno jest nad nim! :))))) 10.11.08, 14:03
      Dureń nie zauważył, że dno już dawno jest nad nim, więc jak się odbija od niego, to się pogrąża jeszcze bardziej!
      :))))))

I to się nie może nie podobać patriotom!
      :)))))
    • bogucjusz A zamiast dna - 2 metry mułu :-) n/t 10.11.08, 14:15
    • jedynymaria Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 15:07
      panie prezydencie niech pan spojrzy w lustro i poslucha swoich wypowiedzi a napewno ucieknie pan do buszu nie zapominajac o swoich lizusach
    • almagus Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 15:23
      Oby go "kopło"

Gopło.

O rany zamokło.
      Jezioro Gopło.
      Zalało ślady grodu.
      Gdzie odzysk dla narodu?
      Za wolą Jaracza.
      Jakaś Szyszka wkracza.
      Szybko zgoda wydana.
      Będzie dziura kopana.
      Chociaż węgiel brunatny.
      Na Rydza niepodatny.
      Pociągnie wodę w ziemię.
      Zasili geotermię.
      za jezioro Gopło!
    • sza-ko Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 10.11.08, 19:30
      "Byłem ,widziałem,nie żałuję.Pajac-tylko takie określenie nasuwa mi się po ujżeniu głupich min,uśmiechu półgłówka i zachowania zabląkanego dzieciaka.Ludzie , to jakaś koszmarna pomyłka że to coś występuje w naszym imieniu.Dla mnie facet sprawia wrażenie co najmniej lekko upośledzonego,a ustawianie go,podprowadzanie ,wskazywanie gdzie ma się obracać i do kogo mówić to kompletna kompromitacja." -JEDYNIE PRAWDZIWA OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ
    • acidhead Re: Tournée prezydenta. "Próba odbicia się od dna 11.11.08, 01:49
      "jak psu zupa" buhahahahahaha!!!!!!!!!to było dobre :-)))))))no właśnie,nigdy nie widziałem psa jedzącego zupe!logika ministrów z kancelari presidenta RP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka