zoro_wieczorowo_poro 30.11.08, 10:29 Są niezłym tematem dla pana pRezydęta w czasie wizyty w Japonii. "panie cysorzu..ja na pańskim miejscu tobym tym ruskim nie odpuścił tych wysp" :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tensamjest Re: Wyspy Kurylskie 30.11.08, 10:37 jeśli do tej wizyty dojdzie oczywiście Mam nadzieję ,że dziennikarze będą patrzeć na każdy krok Lecha K. Znając konfabulacje Lecha K ,może wmówić ,że do spotkania doszło, chociaż naprawdę bez udziału cesarza .. Odpowiedz Link Zgłoś
ann500 Re: Wyspy Kurylskie 30.11.08, 15:28 Rosja i Japonia nie podpisały traktatu pokojowego.Kaczor napewno spróbuje jątrzyć.Może obiecaC japończykom wsparcie militarne,wtedy i Saakaszwili sie przyłączy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wyspy Kurylskie 30.11.08, 15:30 Myślę, że i Mongolię warto wesprzeć. Od czasów chana Kubilaja straciła trochę działek rolnych i budowlanych na rzecz Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Wyspy Kurylskie 30.11.08, 15:32 zoro_wieczorowo_poro napisał: > Są niezłym tematem dla pana pRezydęta w czasie wizyty w Japonii. > "panie cysorzu..ja na pańskim miejscu tobym tym ruskim nie odpuścił tych wysp" > :D Czy to jest polskim problemem? Jaką wiedzę macie obywatelu zorro na temat wysp kurylskich? że tak ochoczo podejmujecie się tego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.czesiek Re: Wyspy Kurylskie 30.11.08, 15:40 Nocnym bojem rozpoznac zechce stan gotowości ruskich posterunków na post japońskich Kurylach. W Korei też test cierpliwości tych glodnych z pólnocy na 37 równolezniku jest możliwy. Ja bym juz tam wysłał pare wagonów dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Objazd ich granic zapewne wzbudza niepokój Kremla 30.11.08, 16:29 i uzasadniony lęk przed oszczygleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Wyspy Kurylskie 30.11.08, 17:45 to jest taki sam problem obywatelu aloa jak Gruzja.mam dziwne przeczucie,że nasza wiedza na temat Kuryli jest zdecydowanie większa niż miernoty z pałacu Namiestnikowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Wyspy Kurylskie 30.11.08, 18:01 venus99 napisał: > to jest taki sam problem obywatelu aloa jak Gruzja.mam dziwne > przeczucie,że nasza wiedza na temat Kuryli jest zdecydowanie większa > niż miernoty z pałacu Namiestnikowskiego Póki co,mówicie obywatelu venus99 o przeczuciu,nie o pewności. "Wicie,rozumicie"...jest pewna różnica. Wy,wicie jaka jest wiedza Kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm A nie obawiasz się skutków wizyty w Korei? 30.11.08, 17:01 Zwłaszcza na granicy KRLD-Korea Pd.? A jak Kaczor zechce sprawdzić, czy zagranicą jest Kim? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: A nie obawiasz się skutków wizyty w Korei? 30.11.08, 17:40 tam będzie miał prościej bo na posterunku granicznym może w ciemno mówić że mówili po koreańsku Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Obawiać to się mogą dziennikarze wysłani przodem 30.11.08, 17:51 A on stanie opodal za rośliną niskopienną i zawoła do kamery "Panie prezydencie Kim podejdź no pan tu do krzaka, jak i ja podchodzę". Potem to się jakoś w TVPiS zmontuje i podłoży bohaterskie dźwięki batalistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Powinien podpłynąć na pontonie i zobaczyć 30.11.08, 19:14 co tam Moskale knują. Wątpię jednak, by Imperator poszedł w ślady Saaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ann500 Re: Powinien podpłynąć na pontonie i zobaczyć 30.11.08, 20:17 Masz na myśli Kamińskiego?Czy on aby umie pływać? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Powinien podpłynąć na pontonie i zobaczyć 30.11.08, 20:19 on się na tyle poi że wzrosłoby zasolenie Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Czy może w Mongolii obstalować 3 miliony jurt? 01.12.08, 00:25 Bez uzgodnienia z rzadem? Ale za to z dostawą dostawą i montażem na zawetowanych i nieodrolnionych terenach miejskich? Po prostu - ot tak - jako świąteczna niespodzianka? Za co? A, tak - trzy po trzy. W jednej trzeciej na krechę, w drugiej trzeciej na raty, a w trzeciej za złotówki, które mu po starej znajomości wydrukuje pan prezes NBP? Jako najwyższy przedstawiciel jest też chyba z urzędu najwyższym przedstawicielem handlowym? Odpowiedz Link Zgłoś