goldenwomen44 11.12.08, 07:45 fakty.interia.pl/polska/news/ta-publikacja-ipn-wywola-burze,1226327 Ciekawe ktore aŁtorytety juz teraz zaczna krzyczeć , ze to same fałszywki.Uderzono w stół. Gdzie odezwa sie nożyce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba53 Re: Poznamy donosicieli na ks. Popiełuszkę 11.12.08, 07:49 A może poznamy tych co sugeruje IPN ? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 Re: Poznamy donosicieli na ks. Popiełuszkę 11.12.08, 08:21 A co ty sugerujesz? Uważam , ze padna takie nazwiska az Polska w posadach sie zatrzesie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Poznamy donosicieli na ks. Popiełuszkę 11.12.08, 14:00 J asię nie zatrzęsę. Albowiem, jakby to powiedzieli Anglicy "A penis is walking all around me", czyli ... mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Donosiciele 11.12.08, 08:53 byli, są i będą. I dlatego mnie nie interesowali, nie interesują i nie będą interesować. Jak jaki na mnie coś doniesie to będę się musiał bronić. Takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie znasz życia.Całe życie byłeś zdziecinniałym 11.12.08, 16:53 prawieemeryt napisał: Takie jest życie. Jak jaki na mnie coś doniesie to będę się musiał bronić. ---> ... staruszkiem. Piszesz coś a nawet nie rozumiesz słów, których używasz. Jeśli ktoś na ciebie doniesie a ty będziesz musiał się bronić, to to nie odbędzie się w jakiejś wydumanej sferze słownej, lecz w realnym życiu, z realnymi, tego wszystkiego, konsekwencjami. Co to oznacza, że ktoś na ciebie doniesie i jakie mogą być tego implikacje? To oznacza, że na jakiś czas (lub na zawsze) stracisz stanowisko, pracę, klientów, zamówienia, odbiorców towarów i usług, że "po prostu" twoja firma, twoje życie zostanie zniszczone! A ty piszesz sobie spokojnie: Jak ktoś na mnie doniesie to będę się bronił ... Ale może tobie nie przeszkadza, jak paru byłych esbeków i kapusiów zmówi się, by ciebie wygryźć z rynku ... A może zawsze jesteś po tej drugiej stronie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Poznamy donosicieli na ks. Popiełuszkę 11.12.08, 09:25 Ciekawa by była informacja o stosunku procentowym osób świeckich do duchownych wśród kapusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 "wypożyczą" akta dla sprawdzenia nie wróca :)))))) 11.12.08, 09:29 Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Poznamy donosicieli na ks. Popiełuszkę 11.12.08, 09:36 mnie to wisi dokumentnie ale lubię patrzeć na ipnowskich wyrobników pióra nurkujących nieustannie w szambie aby wydobyć kolejny kawałek gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Poznamy donosicieli na ks. Popiełuszkę 11.12.08, 10:05 Prawda nas wyzwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 musze wiedziec kto plew a kto kwiat 11.12.08, 10:06 venus99 napisał: > mnie to wisi dokumentnie ale lubię patrzeć na ipnowskich wyrobników > pióra nurkujących nieustannie w szambie aby wydobyć kolejny kawałek > gówna. Nie jest mi obojetne czy rzadzi mna kapus czy uczciwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Nie tylko w rządzących, ale 11.12.08, 10:17 w każdym człowieku jest w różnych proporcjach po trosze porządności, uczciwości jak i szujowości. Proporcje bywajom różne. Dlatego jednych ogół lubi bardziej innych jakby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: musze wiedziec kto plew a kto kwiat 11.12.08, 10:17 goldenwomen44 napisała: > Nie jest mi obojetne czy rzadzi mna kapus czy uczciwy człowiek \takie myślenie jest zbrodnią - odpowiedziałby największy w świecie kapuś, a co zaraz zakodowali sobie w umysłach jego wielbiciele Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: musze wiedziec kto plew a kto kwiat 11.12.08, 10:18 Donoszenie na agenta CIA. :( Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: musze wiedziec kto plew a kto kwiat 11.12.08, 10:23 Powiedza w tej ksiazce ile Amerykanie mu placili za krecia robote? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 jakis dowód czy plujesz jadem żmiji? 11.12.08, 10:38 pies_na_czarnych napisała: > Powiedza w tej ksiazce ile Amerykanie mu placili za krecia robote? > > jakis link? jakies dowody? narazie walisz stara komusza metoda czyli siejesz tzw. propagandę czysto z gabinetów PZPRu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 to widać, słychac i ....czuć :) 11.12.08, 10:41 ehehehe napisał: > prowokuje > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: jakis dowód czy plujesz jadem żmiji? 11.12.08, 12:21 goldenwomen44 napisała: > > > jakis link? jakies dowody? narazie walisz stara komusza metoda czyli > siejesz tzw. propagandę czysto z gabinetów PZPRu. Od kiedy to pisdactwu jakies dowody sa potrzebne. Sama sobie poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 i powiem więcej.............. 11.12.08, 10:20 ehehehe napisał: > goldenwomen44 napisała: > > Nie jest mi obojetne czy rzadzi mna kapus czy uczciwy człowiek > > > \takie myślenie jest zbrodnią - odpowiedziałby największy w świecie kapuś, > a co zaraz zakodowali sobie w umysłach jego wielbiciele Przy wyborach sprawdzam tez pochodzenie.To , ze ktos mowi po polsku nie oznacza ze jest Polakiem.Farbowanych lisów mamy ci u nas dostatek. > > Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: i powiem więcej.............. 11.12.08, 10:27 prawdziwi patrioci w kraju mowia po wolsku dedukuje kaczy sympatyk Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 farbowanych lisów mamy ci u nas dostatek 11.12.08, 10:35 karbat napisał: > prawdziwi patrioci w kraju mowia po wolsku dedukuje kaczy sympatyk chcesz pełna listę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: farbowanych lisów mamy ci u nas dostatek 11.12.08, 10:55 Wojtyla za swej kadencji spotykal sie kilkanascie razy z agentami CIA ,nie jest dla nikogo tajemnica . USA dolary dostawal tez kosciol , o tym tez kazdy wie . Wiec skad to zazenowanie ? ,faktami . kosciol katolicki zlustruje sie sam . tak jak zlodziej sie sam ukarze . Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: farbowanych lisów mamy ci u nas dostatek 11.12.08, 11:14 karbat napisał: > Wojtyla za swej kadencji spotykal sie kilkanascie razy z agentami > CIA ,nie jest dla nikogo tajemnica . > USA dolary dostawal tez kosciol , o tym tez kazdy wie . > Wiec skad to zazenowanie ? ,faktami . > > kosciol katolicki zlustruje sie sam . > tak jak zlodziej sie sam ukarze . widac ze jesteś gotowy na pielgrzymke do kościoła by złożyć się w ofierze na ołtarzu za zło jakie wyrządziłeś, ale my na to nie czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 Re: farbowanych lisów mamy ci u nas dostatek 11.12.08, 12:10 karbat napisał: > Wojtyla za swej kadencji spotykal sie kilkanascie razy z agentami > CIA ,nie jest dla nikogo tajemnica . > USA dolary dostawal tez kosciol , o tym tez kazdy wie . > Wiec skad to zazenowanie ? ,faktami . > > kosciol katolicki zlustruje sie sam . Nie mieszaj papieża do swoich pomówień. > . Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: farbowanych lisów mamy ci u nas dostatek 11.12.08, 14:30 do faktów,do faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 No dawaj Gołda tę PEŁNĄ listę! 11.12.08, 14:34 goldenwomen44 napisała: > karbat napisał: > > > prawdziwi patrioci w kraju mowia po wolsku dedukuje kaczy sympatyk > > > chcesz pełna listę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A przypomnij Gołda wszystkim, jak się nazywają 11.12.08, 14:26 Kaczory, których obecnie tak bronisz! goldenwomen44 napisała: > > > Nie jest mi obojetne czy rzadzi mna kapus czy uczciwy człowiek > > Przy wyborach sprawdzam tez pochodzenie.To , ze ktos mowi po polsku > nie oznacza ze jest Polakiem.Farbowanych lisów mamy ci u nas > dostatek. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: musze wiedziec kto plew a kto kwiat 11.12.08, 14:03 Oddaj się pod moją władzę, urodziłem się w '83, a zatem jako żywo nie mogłem donosić na Popiełuszkę. Pod moim berłem i Panska laska ;) bedziesz bezpieczna... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Ja się dowiedzialem od Wolnej Europy 11.12.08, 10:54 że Popiełuszko knuje coś przeciwko komunistom. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ja się dowiedzialem od Wolnej Europy 11.12.08, 12:18 goldenwomen44 napisała: K.Wojtyla za swej kadencji spotykal sie kilkanascie razy z agentami CIA ,nie jest dla nikogo tajemnica . USA dolary dostawal tez kosciol , o tym tez kazdy wie . >Nie mieszaj papieża do swoich pomówień. im gorsze fakty tym gorzej dla faktow . Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 kłamiesz zle cytując :) 11.12.08, 12:31 Nie mieszaj papieża do swoich pomówień - to sa moje słowa i tylko te Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Zabicie Popiełuszki pomogło tylko jego legendzie. 11.12.08, 12:28 Biorąc pod uwagę jego poglądy, to gdyby żył do dzisiaj, byłby takim samym oszołomem jak Jankowski. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zabicie Popiełuszki pomogło tylko jego legend 11.12.08, 12:31 Oszolomy mowia, ze to bylo morderstwo zaplanowane. :) SB musialaby chyba na zlecenie Watykanu to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Zabicie Popiełuszki pomogło tylko jego legend 11.12.08, 12:38 pies_na_czarnych napisała: > Oszolomy mowia, ze to bylo morderstwo zaplanowane. :) SB musialaby > chyba na zlecenie Watykanu to zrobic. > > tobie usmiech teżeje na pysku, a skora na karku cierpnie Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen44 Re: Zabicie Popiełuszki pomogło tylko jego legend 11.12.08, 12:33 tornson napisał: > Biorąc pod uwagę jego poglądy, to gdyby żył do dzisiaj, byłby takim samym > oszołomem jak Jankowski. Żydokomuna sie odezwała.Baliscie sie o swoje dupska na stołkach to wpadliscie na pomysł urzadzenia Polakom stanu wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zabicie Popiełuszki pomogło tylko jego legend 11.12.08, 13:00 goldenwomen44 napisała: > Żydokomuna sie odezwała.Baliscie sie o swoje dupska na stołkach to > wpadliscie na pomysł urzadzenia Polakom stanu wojennego. Ruski wowczas rozdawal karty ,......... nie dal szans Jaruzel aby byla jatka w Polsce ,kilkaset ,kilka tysiecy trupow , tylu mlodych Polakow mialoby okazje zginac , pozniej mozna by piekne pomniki budowac . Rok rocznie je okadzac i swiecic .Kolejne tragiczne swieto nrodowe oglosic . Odpowiedz Link Zgłoś
prskchx Re: Poznamy donosicieli na ks. Popiełuszkę 11.12.08, 12:41 Mam dość "rewelacji" IPN. Łajno mnie obchodzi kto donosił na ks. Popiełuszkę!!!! DOŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: Poznamy donosicieli na ks. Popiełuszkę 11.12.08, 16:30 jezzzz... , to się nawet (TW)Filozofom nie śniło że dojdzie do tego że będą ujawnieni donosiciele w sutannach i habitach Odpowiedz Link Zgłoś