scoutek 14.01.09, 12:53 ale jaja skonczy sie na naganie i KONIEC i bardzo dobrze tiny.pl/vmv8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Chcą mu odebrać komisję Przyjazne Państwo. Jednak 14.01.09, 13:46 myślę, że komisja go NIE odwoła. Wilk będzie syty i owca cała. Tylko, po co Tuskowi takie manewry? scoutek napisała: > ale jaja > skonczy sie na naganie i KONIEC > i bardzo dobrze > tiny.pl/vmv8 Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Chcą mu odebrać komisję Przyjazne Państwo. Je 14.01.09, 13:57 Nie może, chyba, że wypowie otwartą wojnę platformie. Ja oceniam, nie nadszedł jeszcze czas. Nie warto przegrywać w tak dużej sprawie. Platfusy to inteligentni ludzie, szybko się uczą na swoich błędach. Ja widzę sporo strachu przed Palikotem. Te ich prośby, te nawoływanie wprost żeby się podporządkował. Boją się, Komorowski mówi otwartym tekstem - nie podoba mu się to wszystko. On też cięty na Kaczorów i ma gdzieś politykę miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Jak się platfusy boją, to niech spadają. 14.01.09, 14:16 haen1950 napisał: > Nie może, chyba, że wypowie otwartą wojnę platformie. > > Ja oceniam, nie nadszedł jeszcze czas. Nie warto przegrywać w tak > dużej sprawie. Platfusy to inteligentni ludzie, szybko się uczą na > swoich błędach. > > Ja widzę sporo strachu przed Palikotem. Te ich prośby, te > nawoływanie wprost żeby się podporządkował. Boją się, Komorowski > mówi otwartym tekstem - nie podoba mu się to wszystko. On też cięty > na Kaczorów i ma gdzieś politykę miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
cdxv No to w PiSie się chyba ucieszą? 14.01.09, 14:27 Przeciw Stańczykowi z Biłgoraja są i media, i lud, i większość platfusów, szczególnie kobiety. Na pierwszy rzut oka widać, że nic dobrego z tego dla Platformy nie wyniknie. Im dłużej Palikot jest w PO na świeczniku tym lepiej dla pisiaków i innych jej przeciwników - aż czasem się zastanawiam czy to nie ich agent ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: No to w PiSie się chyba ucieszą? 14.01.09, 18:25 cdxv napisał: > Przeciw Stańczykowi z Biłgoraja.... Nie przesadzaj! Nie każdy błazen to stańczyk:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: Odwalcie sie raz na zawsze od palikota! 14.01.09, 14:30 odp....cie sie raz na zawsze od PALIKOTA!!!!!!!!!!!! w ktorym miejscu sklamal???? POWIEDZIAL PRAWDE!!!!!!!!! ja za nim powtorze polityka to prostytutka!!!!!!!! -kto wiecej da to i ja jemu!!!!!!pokazcie mi wolontariuszke (a) ktora (y) daje za darmo!!!!!!!!Taaaaaaaaaaa swiete oburzenie obludnikow!!!!!-na glos powiedzial to co robi kazdy polityk - politykier!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Co znaczy słowo "wylata" ?... 14.01.09, 14:51 czyżbyś polski znała równie dobrze jak angielski ???... ;)))))))))))))))))))))))))))))) P.S. Wiem, że w żargonie pilotów mówi się np. "wylatać ... godzin" ale co ma do tego Pan Poseł Proteza ?... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Cudowna komedia "Sami swoi". Mówi ci to coś? 14.01.09, 15:18 Tam zamek ze strzelby "wylatał". Polonista z bożej łaski, że o angliście nie wspomnę. barnacle.bill.the.sailor napisał: > czyżbyś polski znała równie dobrze jak angielski ???... > > ;)))))))))))))))))))))))))))))) > > P.S. Wiem, że w żargonie pilotów mówi się np. "wylatać ... godzin" ale co ma do > tego Pan Poseł Proteza ?... > Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Cudowna komedia "Sami swoi". Mówi ci to coś? 14.01.09, 15:27 wos9 napisała: > Tam zamek ze strzelby "wylatał". wiedzialam, ze inteligentni zajarza jak zwykle nie zawiodlas, wos:) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Dla ciebie wytknięcie oczywistego błędu 14.01.09, 15:40 jest róznoznaczne z niezrozumieniem tekstu ?... ;))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Cudowna komedia "Sami swoi". Mówi ci to coś? 14.01.09, 15:38 wos9 napisała: > Tam zamek ze strzelby "wylatał". Ta joj, to nasza harcerka ze Lwowi jest ?... ;) > Polonista z bożej łaski, że o angliście nie wspomnę. Ty też uważasz, że be = to be ???... ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: Cudowna komedia "Sami swoi". Mówi ci to coś? 14.01.09, 15:56 jesli dla ciebie ten zapiekly od nienawisci jest zydowski syjonista -------to moje gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Polska język trudna język ?... 14.01.09, 16:00 Pisałem tu gdzieś o "żydowskich syjonistach" ???... ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Cudowna komedia "Sami swoi". Mówi ci to coś? 14.01.09, 16:36 barnacle.bill.the.sailor napisał: > Ta joj, to nasza harcerka ze Lwowi jest ?... po pierwsze nie harcerka (hahaha, tak swietnie znasz angielski), po drugie na pewno nie twoja, po trzecie tu akurat nie ma nic do rzeczy skad jestem i nie popisuj sie, wiemy, ze Lwow kojarzy ci sie z ta joj bez pudla Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Palikot nie wylata 14.01.09, 15:19 I dobrze, że nie wylata, bo nie ma za co. A ta nagana to zwykłe przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: I słusznie. 14.01.09, 15:41 Uratowal Palikota...pis.Powiedzieli ze nie zaglosuja za usunieciem Posla Palikota.A wiec bedzie zbyt malo glosow za usunieciem.Durnie z pis nie moga glosowac za usunieciem..poniewaz sami sie wyautowali z komisji. Wielki srateg jak zwykle dal kupra. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: I słusznie. 14.01.09, 17:58 "...Durnie z pis nie moga glosowac za usunieciem..poniewaz sami sie wyautowali z komisji...." hahaha, faktycznie. Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś