pius01 22.01.02, 03:39 Boze poblogoslaw Ameryke! Pokaz tym Kaganom i innym wrogom Ameryki, ze jestes wciaz Wielka! Bog z toba, Ameryko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rd Re: God bless America! IP: *.server.ntl.com 22.01.02, 03:56 Dolaczam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: God bless America! IP: *.lib.latrobe.edu.au 22.01.02, 04:12 Gość portalu: rd napisał(a): > Dolaczam sie :) A ja NIE! Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: God bless America! IP: *.server.ntl.com 22.01.02, 04:16 Przemysl to jeszcze.Moze Ci wkoncu dadza te wize Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: God bless America! IP: *.lib.latrobe.edu.au 22.01.02, 04:23 Gość portalu: rd napisał(a): > Przemysl to jeszcze.Moze Ci wkoncu dadza te wize Juz ci tlumaczylem, ze: 1. Obywatelom Australii wiza amerykanska NIE jest potrzebna. 2. Na dodatek mam tzw. zielona karte. A ty powtarzasz sie, jak papuga! Czyzbys byl programem, w "short loop"? Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: God bless America! IP: *.server.ntl.com 22.01.02, 04:31 Nie no, tak sobie tylko wykombinowalem, ze Ci kiedys odmowili i wybrales "second best" OZ i sie teraz wyzywasz na wszystkim co amerykanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: God bless America! IP: *.lib.latrobe.edu.au 22.01.02, 04:51 Gość portalu: rd napisał(a): > Nie no, tak sobie tylko wykombinowalem, ze Ci kiedys odmowili i wybrales "secon > d best" OZ i sie > teraz wyzywasz na wszystkim co amerykanskie. K: Odmowili mi azylu politycznego, gdy ucieklem z Polski tuz przed stanem wojennym w roku 1981. Kazali mi wrocic do Polski i tam starac sie o wize, a byla to juz pozna jesien pamietnego roku 1981... Myslalem wtedy, ze to ze mna cos nie tak, np. ze nalezalem do harcerstwa, wtedy kierowanego przez komuchow. Dopiero jak pozniej poznalem dziesiatki podobnych dzialaczy "S", ktorym tez azylu w USA odmowiono, to sie zorientowalem o co chodzilo: abysmy rozkadali komune w Polsce; za granica bylismy CIA zupelnie do niczego NIE potrzebni... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
watto God bless pathetic fools. 22.01.02, 05:49 pius01 napisał(a): > Boze poblogoslaw Ameryke! Pokaz tym Kaganom i innym wrogom Ameryki, ze jestes > wciaz Wielka! Bog z toba, Ameryko! To chyba satyra na polaczko-amerakanina, wzorowana na kaganowej "Tajemnicy jasnogórskiej". Nieźle się uśmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: God bless pathetic fools. IP: *.lib.latrobe.edu.au 22.01.02, 05:52 watto napisał(a): > pius01 napisał(a): > > > Boze poblogoslaw Ameryke! Pokaz tym Kaganom i innym wrogom Ameryki, > > ze jestes wciaz Wielka! Bog z toba, Ameryko! > > To chyba satyra na polaczko-amerakanina, wzorowana na kaganowej "Tajemnicy > jasnogórskiej". > Nieźle się uśmiałem. K: Bo ja wiem? Posluchaj amerykanskiej TV (ma ja na tzw. kablu), a uslyszysz jeszcze wieksze "patriotyczne" idiotyzmy. Pius01 musi byc w USA! Kagan z pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś