haen1950 21.01.09, 17:10 Ależ będzie jajecznie i bajecznie! Tego nie przewidziałem. Wolę jednak kabaret od Pitery, ona wcale śmieszna nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: Karpiniuk!!! 21.01.09, 17:13 Kaczyniaki chciały zmiany, nie pasował im Ćwiąkalski? To teraz mają. Śledztwa przyspieszą. Może uda się zakończyć śledztwo w sprawie oczyszczalni ścieków i tego ślusarza narzędziowego? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Karpiniuk!!! 21.01.09, 17:13 haen1950 napisał: > Ależ będzie jajecznie i bajecznie! Tego nie przewidziałem. > > Wolę jednak kabaret od Pitery, ona wcale śmieszna nie jest. Dla PiSu ta zmiana ministra to będzie jak "z deszczu pod rynnę". Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Karpiniuk!!! 21.01.09, 17:17 Wręcz przeciwnie antypatyczny żelowany prowincjusz bez klasy. Nie panuje nad wzrokiem, w oczach złość, przeliczy się Tusio, ale może nikt normalny nie chciał. Zaczyna brakować normalnych ludzi chcących pakować się na zderzaki dla polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Karpiniuk!!! 21.01.09, 17:19 ajron1960 napisał: Zaczyna brakować normalnych ludzi > chcących pakować się na zderzaki dla polityków. A co, Karpiniuk to nienormalny ? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Karpiniuk!!! 21.01.09, 17:51 rickky napisał: > haen1950 napisał: >> > Ależ będzie jajecznie i bajecznie! Tego nie przewidziałem. > >> > Wolę jednak kabaret od Pitery, ona wcale śmieszna nie jest. >> Dla PiSu ta zmiana ministra to będzie jak "z deszczu pod rynnę". Widziałam go w TVN gdy atakował kosmonautę Hermaszewskiego. Jak pitbull! Gdy zęby wbił to już nie zluźnił. Choć nie miał racji. Teraz Kaczyniaki pewnie zatęsknią za Ćwiąkalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Już zdementowali... 21.01.09, 17:19 haen1950 napisał: Re: Karpiniuk!!! > Ależ będzie jajecznie i bajecznie! Tego nie przewidziałem. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6188354,Nieoficjalnie__Karpiniuk_nie_zastapi_Cwiakalskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś