ave.duce7 24.01.09, 09:37 stwierdził przed momentem Putra w w radiowej "Trójce". 1. Gosio "ja jako prawnik" 2. WannaWasserman 3. ZeroZiobro ... :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce O Zmularzyku zapomniałAM :) 24.01.09, 09:59 Przecież samej @ nie chce mi się @ wymieniać wszystkich dobrych prawników w PiS. A jest tego jeszcze, oj, jest! :p Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: O Zmularczyku zapomniałAM :) 24.01.09, 10:06 tak ŁaŚ , ale o panu Zmularczyku po prostu nie miałas prawa zapomnieć tak jak i historia o nim nie zapomni :D - "- Prawo i Sprawiedliwość choćby poprzez samą swoją nazwę powinno być związkiem ludzi, którzy pewnych reguł przestrzegają," Jarosław K., b. Premier Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: O Zmularzyku zapomniałAM :) 24.01.09, 10:12 ave.duce napisała: > A jest tego jeszcze, oj, jest! > > :p To sa politycy z wyksztalceniem prawniczym. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: O Zmularzyku zapomniałAM :) 24.01.09, 10:22 xenocide napisał: > ave.duce napisała: > > > A jest tego jeszcze, oj, jest! > > > > :p > > To sa politycy z wyksztalceniem prawniczym. > :-) Taka K(l)empa na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: O kim jeszcze? :) 24.01.09, 10:23 xenocide napisał: > ave.duce napisała: > > > A jest tego jeszcze, oj, jest! > > > > :p > > To sa politycy z wyksztalceniem prawniczym. > :-) Pan Putra mówił o posłach, kandydatach do wiadomej komisji. Nikogo nie wymienił z nazwiska, jedynie "coś tam, coś tam" bąknął n/t Dery. Oczywiście, moja wiedza n/t "dobroci" polityków-prawników w PiS jest pewnie niewielka. Dlatego liczę na pomoc w kompletowaniu listy, aby nikogo nie pominąć. :p Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Jarosław Kaczyński! 24.01.09, 10:21 "Ponieważ jestem prawnikiem, podstawy prawa karnego doskonale pamiętam, kiedyś nawet w ramach tak zwanej encyklopedii prawa wykładałem także prawo karne." Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jarosław Kaczyński! 24.01.09, 10:45 ayran napisał: > "Ponieważ jestem prawnikiem, podstawy prawa karnego doskonale > pamiętam, kiedyś > nawet w ramach tak zwanej encyklopedii prawa wykładałem także > prawo karne." DoPiSałabym Pana Miłościwie nam Panującego pRezydĘta Mamrotka Niepociumanego, ale on przecie nie z PiSu! :p Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Beata Kempa! 24.01.09, 10:23 "Monika Olejnik: : Ale jest pani prawnikiem? Beata Kempa: : Oczywiście." Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Już ją przywołałam. 24.01.09, 10:50 ayran napisał: > "Monika Olejnik: : Ale jest pani prawnikiem? > > Beata Kempa: : Oczywiście." > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No przecież > Jasiński! 24.01.09, 17:39 Z nim to nie chodził JK. "na panienki". :p Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: No przecież > Jasiński! 24.01.09, 18:14 ave.duce napisała: > Z nim to nie chodził JK. "na panienki". > > :p Pod Biblitekę Uniwersytecką? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No przecież > Jasiński! 24.01.09, 18:41 Ale wtedy w BUWie nie było komputerów i piwa nie sprzedawali. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: No przecież > Jasiński! 24.01.09, 19:00 ave.duce napisała: > Ale wtedy w BUWie nie było komputerów i piwa nie sprzedawali. > > :) POD BUW-em bywali. Bohaterskie takie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro doPiSaj Szczygło-Śmigło 24.01.09, 10:25 wybitnego prawnika ciągniętego przez najwybitniejszego z prawników Lecha K. od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: doPiSaj Szczygło-Śmigło 24.01.09, 11:45 zoro_wieczorowo_poro napisał: > wybitnego prawnika ciągniętego przez najwybitniejszego z prawników Lecha K. od > zawsze I jaką mądrą minę umie zrobić, ho, ho! www.dziennik.pl/files/archive/00054/MR071104_012_54604l.jpg :p Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Oczywiście Szczygło-Śmigło-PiSło 26.01.09, 08:01 jest znów jak nowe i nie może zostać pominięte pod żadnym pozorem. A no-coments fotygo nie było jurystą? Odpowiedz Link Zgłoś
bu.2m Re: sama prawda Kownacki 24.01.09, 10:56 W PiSie są sami prawnicy. Bo to partia prawa, prawych ludzi. Co jo godom, co jo godom :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro niespotykanie sprawiedliwy człowiek , pan Kryże 24.01.09, 12:13 Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Tomasz Dudziński! 24.01.09, 18:59 ayran napisał: > Miszczu ostatniej kampanii wyborczej. Czym sie wsławił poseł Dudzińskipoaza tym ża siedział obok Kurskiego na tym klipie: www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 ilu ma dobrych i oddanych u swego boku pokazał con 24.01.09, 19:14 donek...;)))) zatrudniając dziadka Czumę...;)) Pan ten, no... premier (hehehe) pewnie liczy na to, że malarz kominów z malarzem pokojowym dogadają się świetnie...;))) jak tak dalej pójdzie to dojdziesz do setki...;)) w nicku znaczy się;))) miłego opluwania i wieczora...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Miło było :) 24.01.09, 19:23 bard333 napisał: > ilu ma dobrych i oddanych u swego boku pokazał donek...;)))) > > zatrudniając dziadka Czumę...;)) > > Pan ten, no... premier (hehehe) pewnie liczy na to, że malarz kominów z malarze > m > pokojowym dogadają się świetnie...;))) > > jak tak dalej pójdzie to dojdziesz do setki...;)) w nicku znaczy się;))) Dobry wieczór! Ten wątek nie jest o prawnikach PO. Setkę i to nie jedną Ty już dawno przekroczyłeś, bardzie333...3... > > miłego opluwania i wieczora...;)) Opluwania? Nie sądź innych wg siebie... e, nie. To do Ciebie nie pasuje. Widać humor nie dopisał i tyle. Bywaj zatem. Ahoj! :p Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 humor mam...;)) 24.01.09, 22:12 i proszę bez urazy... bo wiesz, że złośliwości mnie się nie trzymają...:)) tak się zastanawiam po prostu ile można pisać o tych przebrzydłych Kaczorach, ich prawnikach i czym tam jeszcze, gdy od półtora roku, to ci lePSIEJsi są przy waadzy i to oni POwinni mieć dobrych prawników...;)) znaczy, dobrych to będą musieli już niedługo wynająć...;))) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: humor mam...;)) 24.01.09, 22:42 bard333 napisał: > i proszę bez urazy... bo wiesz, że złośliwości mnie się nie trzymają...:)) wiem.wiem. spoko. > tak się zastanawiam po prostu ile można pisać o tych przebrzydłych Kaczorach, > ich prawnikach i czym tam jeszcze, gdy od półtora roku, to ci lePSIEJsi są przy > waadzy i to oni POwinni mieć dobrych prawników...;)) > znaczy, dobrych to będą musieli już niedługo wynająć...;))) > Putra mnie zmobilizował. On jest "spiritus movens" tego wątku. PO nie uczy się na błędach. Może nie wszyscy, ale jako partia. Co do wynajmowania: w końcu stać ich na to. Z naszych podatków, niestetyż. > > pozdrawiam:)) I ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Uff, znalazłam... chyba... :) 24.01.09, 19:53 Senator PiS, Zbigniew Cichoń. www.senat.gov.pl/k7/senat/senator/cichon.htm :p Odpowiedz Link Zgłoś
urojenia_kacze Re: W PiS mamy wielu dobrych prawników - 24.01.09, 23:39 prawników i nie tylko w PiS wszyscy jednakowo dobrzy ...do d..y Jarkacz i Karski - "wspaniali" prawnicy tak jak i politolog Jojo Brudzinski czy ekonomiści Kurski i Cymański pedagog Jakubiak czy lingwistka Nelcia Rokicina takie orły, sokoły, że okna przy nich można miec szeroko otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: W PiS mamy wielu dobrych prawników - 24.01.09, 23:48 A wołową dupę to profesorem nazywają - ciam, ciam ,mlask-mlask. Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: W PiS mamy wielu dobrych prawników - 25.01.09, 23:05 Okna szeroko otwarte, oczy "szeroko zamknięte". I za kieszenie się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: W PiS mamy wielu dobrych prawników - 26.01.09, 12:00 Opieka zdrowotna: Skrzypa i Piecha. :p Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: W PiS mamy wielu dobrych prawników - 26.01.09, 08:08 A jakich sluuuuusarzy narzedziowych! Puter ze slusarza na polytyka! Z kradzionym laptopem pod pacha. Hle, hle! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj A obadwa najbardziej wybitne z najwybitniejszych 26.01.09, 12:39 po 89 roku, to co nie prawniki? szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=6087555 Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj A "bardzo zdolny młody człowiek" student jednego 26.01.09, 12:43 z najbardziej wypitnych, też zresztą wypitny niezgorzej, to pryszcz? szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=5239749 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A obadwa najbardziej wybitne z najwybitniejsz 26.01.09, 18:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=90285876&a=90288008 metzger.ovh.org/cms/images/photoalbum/19.jpg :p Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki W PiS macie "mnóstwo wolnych stanowisk" 26.01.09, 19:00 "bo my mamy mnóstwo wolnych stanowisk, znaczy mnóstwo, to nie ma żadnego problemu z tym" www.satyr.pl/html/nius/Renata_Beger_negocjuje_z_Adamem_Lipinskim_-_tvn_-_teraz_my/51 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: W PiS macie "mnóstwo wolnych stanowisk" 26.01.09, 20:44 Będą się nimi obdzielać na Kongresie. Tylko jedno stanowisko jest zajęte "na amen". Ale TEN prawnik do Komisji raczej nie będzie kandydował. :p Odpowiedz Link Zgłoś