Dodaj do ulubionych

ujawniono nowe twarze PO!!!

26.01.09, 21:10
panie i panowie....

www.instantrimshot.com/
www.rp.pl/galeria/16,1,253967.html
he,he!

Obserwuj wątek
    • zapijaczony-ryj Re: ujawniono nowe twarze PO!!! 26.01.09, 21:15
      antek-5 napisał:

> panie i panowie....
      >
      >
      > I nowe stare najwybitniejszego z wybitnych nad prezesa wypitnego

img.interia.pl/wiadomosci/nimg/wyglada_psychopatyczny_1816503.jpg
    • frank_drebin Pijarowcow z PO chyba pogielo zeby tego 26.01.09, 21:15
      barana wystawiac ;)))
      • ab554 Re: Pijarowcow z PO chyba pogielo zeby tego 26.01.09, 21:46
        Taki Kaziu troche , nieustannie bardzo z siebie zadowolony ...
        • frank_drebin Co ma do tego Kaziu ? A ze ten wyzelowany jest 26.01.09, 21:59
          glabem wystarczy posluchac co mowi ....
          ab554 napisała:

> Taki Kaziu troche , nieustannie bardzo z siebie zadowolony ...
          • ab554 Re: Co ma do tego Kaziu ? A ze ten wyzelowany jes 26.01.09, 22:15
            Dla mnie sa podobni.Parcie na szklo i poziom IQ laczy ich bardzo.
            Kazio nie jest w taki otwarty sposob chamski ,bardziej sie z tym ukrywa, bo ma
            inny pomysl na siebie.Wyzelowany uwaza , ze jest fajny, a Kaziu tez tak
            uwaza.Obaj nie dorastaja mojemu Czesiowi do piet ( pies Czeslaw , cztery kilo -
            odwazny , inteligentny , wierny , honorowy)
            • frank_drebin Pies tylko 4 kilo ??? Widac lubisz male gatunki 26.01.09, 22:56
              psie :) Ale nie mi oceniac :)
              ab554 napisała:

> Dla mnie sa podobni.Parcie na szklo i poziom IQ laczy ich bardzo.
              > Kazio nie jest w taki otwarty sposob chamski ,bardziej sie z tym ukrywa, bo ma
              > inny pomysl na siebie.Wyzelowany uwaza , ze jest fajny, a Kaziu tez tak
              > uwaza.Obaj nie dorastaja mojemu Czesiowi do piet ( pies Czeslaw , cztery kilo -
              > odwazny , inteligentny , wierny , honorowy)
              • ab554 Re: Pies tylko 4 kilo ??? Widac lubisz male gatun 26.01.09, 23:28
                Czesio to szczesliwy przypadek.Zawsze mialam dobermany.Kocham je zreszta
                nadal.Jezu o czym my tu piszemy ...Kazio i Karpiniuk ... A jutro Mecz!
                • frank_drebin Hmmm ze o psach to jak zwykle wole owczarki 26.01.09, 23:31
                  niemieckie :)
                  ab554 napisała:

> Czesio to szczesliwy przypadek.Zawsze mialam dobermany.Kocham je zreszta
                  > nadal.Jezu o czym my tu piszemy ...Kazio i Karpiniuk ... A jutro Mecz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka