antek-5 26.01.09, 21:10 panie i panowie.... www.instantrimshot.com/ www.rp.pl/galeria/16,1,253967.html he,he! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony-ryj Re: ujawniono nowe twarze PO!!! 26.01.09, 21:15 antek-5 napisał: > panie i panowie.... > > > I nowe stare najwybitniejszego z wybitnych nad prezesa wypitnego img.interia.pl/wiadomosci/nimg/wyglada_psychopatyczny_1816503.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Pijarowcow z PO chyba pogielo zeby tego 26.01.09, 21:15 barana wystawiac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Pijarowcow z PO chyba pogielo zeby tego 26.01.09, 21:46 Taki Kaziu troche , nieustannie bardzo z siebie zadowolony ... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Co ma do tego Kaziu ? A ze ten wyzelowany jest 26.01.09, 21:59 glabem wystarczy posluchac co mowi .... ab554 napisała: > Taki Kaziu troche , nieustannie bardzo z siebie zadowolony ... Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Co ma do tego Kaziu ? A ze ten wyzelowany jes 26.01.09, 22:15 Dla mnie sa podobni.Parcie na szklo i poziom IQ laczy ich bardzo. Kazio nie jest w taki otwarty sposob chamski ,bardziej sie z tym ukrywa, bo ma inny pomysl na siebie.Wyzelowany uwaza , ze jest fajny, a Kaziu tez tak uwaza.Obaj nie dorastaja mojemu Czesiowi do piet ( pies Czeslaw , cztery kilo - odwazny , inteligentny , wierny , honorowy) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Pies tylko 4 kilo ??? Widac lubisz male gatunki 26.01.09, 22:56 psie :) Ale nie mi oceniac :) ab554 napisała: > Dla mnie sa podobni.Parcie na szklo i poziom IQ laczy ich bardzo. > Kazio nie jest w taki otwarty sposob chamski ,bardziej sie z tym ukrywa, bo ma > inny pomysl na siebie.Wyzelowany uwaza , ze jest fajny, a Kaziu tez tak > uwaza.Obaj nie dorastaja mojemu Czesiowi do piet ( pies Czeslaw , cztery kilo - > odwazny , inteligentny , wierny , honorowy) Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Pies tylko 4 kilo ??? Widac lubisz male gatun 26.01.09, 23:28 Czesio to szczesliwy przypadek.Zawsze mialam dobermany.Kocham je zreszta nadal.Jezu o czym my tu piszemy ...Kazio i Karpiniuk ... A jutro Mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Hmmm ze o psach to jak zwykle wole owczarki 26.01.09, 23:31 niemieckie :) ab554 napisała: > Czesio to szczesliwy przypadek.Zawsze mialam dobermany.Kocham je zreszta > nadal.Jezu o czym my tu piszemy ...Kazio i Karpiniuk ... A jutro Mecz! Odpowiedz Link Zgłoś