jedenasty_sympatyk_po 16.02.09, 13:56 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6280693,Pitera__Patrole_polic ji_nie_potrzebuja_samochodow.html Odebrało mi mowe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa.alfa A co z bronią? Może kapiszony? 16.02.09, 14:37 No i szewcy albo chińskie tenisówki Odpowiedz Link Zgłoś
jedenasty_sympatyk_po Re: A co z bronią? Może kapiszony? 16.02.09, 15:14 W japonkach niedługo beda chodzic.Szkoda tych chłopaków, bo co innego mówi im Schetyn,a co innego "premier" robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: A co z bronią? Może kapiszony? 16.02.09, 15:35 Prawo do jazdy samochdem powinno byc wyłącznie dla członków PO i ich rodzin. Reszta piechotą a za specjalnym glejtem od Schetyny rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 15:45 > Odebrało mi mowe! A niby dlaczego? Mniej bedą przesiadywac na stacjach benzynowych i zlopac darmową kawe. Mniej bedą z suszarkami stac, mniej zatrzymywac bez potrzeby samochody. Jeden feler jest taki, ze jak beda siedziec na doopach w komisariatach, to wiecej falszywek naprodukują. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 15:47 Życzę ci aby do ciebie musieli dojechać np z powodu napadu. Oszczędności nie przeszkadzają Piterze wozenia własnej d... za publiczne pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 15:55 I bardzo dobrze, niech do mnie nie dojezdzają, bo ja sie bandytow nie boje, a policji i owszem. Mam dowody ich "tworczej" działalności. W sprawie Olewnika tez sobie pieknie poczynali falszując i kryjąc swoich. Zamiast samochodami mogą sobie perpedes albo na rowerkach zapitalac. Dobrze to zrobi niektorym i moze bebechy im przestana mundury rozsadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 15:51 Gdyby policja cierpiała na brak aut,to dwoje młodych policjantów odwożących urzędasa MSWiA do Sielec by żyło. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 15:52 To było przed kryzysem. Zapewniam cię ze podobna sytuacja może zawsze zaistniec obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 15:57 Wandeczka, powiedz,ze sobie robisz hece? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 16:01 Ja chece? No cos ty! Ja powazna baba jestem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 16:02 O matko! HECE, hece mialo byc! Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 16:09 Platfusy powinny jeszcze wprowadzić zakaz wyjazdów karetek pogotowia i strazy pozarnej. Oczywiscie z wyłączeniem swoich zwolenników Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 16:17 Karetek pogotowia juz nie ma. Teraz są ratownicy medyczni. Jak cie zawal dopadnie, to cie powoza najwyzej od szpitala do szpitala. Za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 16:21 wanda43 napisała: > O matko! HECE, hece mialo byc! Wiem ,przeciez :). Moze i powazna,ale czasami tak pojedziesz,ze boki zrywam.Szczególnie jak jezdzisz PO PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 16:24 bo ja ich nie lubie! Bardzo nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 18:16 wanda43 napisała: > bo ja ich nie lubie! Bardzo nie lubie. Ja tez nie moge patrzec na tych .....z PO. Miło poznac swoich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pitera: "Policja nie potrzebuje samochodów" 16.02.09, 16:18 Miałem 3 auta do dyspozycji:radiowóz,karetkę i karawan.Pitera zabierze radiowóz,Kopacz karetkę pogotowia i zostanie mi tylko karawan.POprowio mi sie?! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.czesiek Re: Pitera: " I Rzad specjalnej troski. 16.02.09, 17:00 Czy w normalnym kraju taka pitera byłaby chocby szatniarką w rzadzie. Polityczny korzonek tez ma jakby nieciekawy podobnie jak inne walory. I nic do roboty to majaczy z byle powodu aby trochę poudawać, że jej płacimy za coś.A ona tylko na fryzjera nieustannie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pitera: " I Rzad specjalnej troski. 16.02.09, 17:10 Fryzjer to by sie przydal nie tylko Piterze. Jakubiakowej bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: Dwa słowa nt. włosów 16.02.09, 18:18 Chyba najbardziej by sie przydał "premierowi". Wiadomo, rudy to zawsze fałszywy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pitera: " I Rzad specjalnej troski. 16.02.09, 20:03 wanda43 napisała: > Fryzjer to by sie przydal nie tylko Piterze. Jakubiakowej bardziej. Kopaczowej chyba najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś