Gość: Aardvaark IP: *.era.pl 19.11.03, 09:10 Zaczęła Błochowiakówna i obrzydziła mi transmisję - chyba wyłączę radio... Aa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edyta Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 09:12 Anitka się trochę jjjąkała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica REASUMUJĄC: ODWALCIE SIĘ SEJMOWE ĆWOKI OD RZĄDU IP: *.toya.net.pl 19.11.03, 10:53 OŚLIZGŁA GLIZDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.lanet.wroc.pl 19.11.03, 09:20 Anita wie o co pytac i jakich oczekiwac odpowiedzi... Bedzie problem jak sie Proksa pomyli i odpowie niezgodnie z konspektem Anity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczkow Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: penguin:* / 192.168.9.* 19.11.03, 09:31 spoko - oboje maja wszystko zapisane co do slowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.lanet.wroc.pl 19.11.03, 09:37 Anita pieknie wykazuje, ze Jakubowska wszystko zrobila zgodnie ze sztuka, zas rzad meczacy ustawe pracowal super profesjonalnie i wszystko odbylo sie jak nalezy... Tylko w tych pytaniach Anity co chwile pada o jedno slowo za duzo, ktore po chwili w odpowiedzi pada z ust Proksy... 300 procent normy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: penguin:* / 192.168.9.* 19.11.03, 09:37 Anita, Anita to nieapetyczna jest kobita ilekroc widze ja w TiVi to rzygac chce sie mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 10:00 Może się uwarunkowałeś, jak pies Pawłowa? Popatrz na Renatkę - inny typ, może Ci przejdzie. Jeśli potrzebujesz silniejszej odtrutki - przyfiluj na dr. Zbrojewską. Ja - słuchając Anitki zastanawiam się do czego mogą posunąć sie jutro ludzie, którzy dziś okazują, że zatracili przyzwoitość i kombinują jak by uchronić przestepców przed odpowiedzialnością... I co zrobić, żeby ich odpepić od władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 09:38 Czy jest dzisiaj p. Rokita? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 10:03 na pytanie Edyty: Jest Rokita, gdzieś wcięło Szteligę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Nalecz robi dobra robote! IP: *.lanet.wroc.pl 19.11.03, 10:16 No! i Nalecz powoli wydobywa z anemicznego Proksy, ze nie wszyskto bylo tak cacy... Mieszasz panie Proksa, oj mieszasz... Jedna klika cholera jasna umocowana w Sojuszu Lewych Dochodow :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Nomen omen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 10:20 W języku angielskim wyrażenie "by proxy" oznacza "przez pełnomocnika". Serwery PROXY służą generalnie do dwóch zadań: Do "zwiększenia" prędkości ładowania się stron m.in. WWW (mogą też być użyte do innych usług) Do maskowania (ukrywania) "prawdziwych" gości odwiedzających np. strony WWW Konfiguracja PROXY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proksiak Re: Nomen omen? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.03, 11:00 Chyba przede wszystkim umozliwia dostep do sieci przez jedno lacze wielu uzytkownikom. Proksa dawaj IP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczkow Re: Nomen omen? IP: penguin:* / 192.168.9.* 19.11.03, 11:18 mylisz sie. Jest to cecha uboczna i ograniczona tylko do protokolow, ktore proxy rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Nomen omen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:21 Ciekawostka, czy Rywin (lub ten kto go wysłał) wkalkulował szczególne własciwosci tego serwera, czy, przeciwnie, serwer miał swoje własne kalkulacje? Ziobro próbuje rozszyfrować mechanizm filtrowania dokumentów trafiajacych przez Proksę na posiedzenia RM. Człowiek guma gniotsa nie łamiotsa. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: O co chodzi z tym nagraniem z posiedzenia RM? 19.11.03, 11:34 Niedosłyszałem, co Proksa mówił o rozbierznościach w stenogramie i w nagraniu z posiedzenia? czyżby jakiś smrodek??? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: O co chodzi z tym nagraniem z posiedzenia RM? 19.11.03, 11:48 Z tego co mówi Proksa wychodzi, że wniosek Brauna został chyba przyjęty prawidłowo- że Jakubowska po kolei potwierdzała lub odrzucała to co mówił Braun; chyba o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Nomen omen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:41 O, o! Znów okazuje się, że pamieci nie da sie tak całkiem wykasować. Zostaja ślady. I tu - sprawiedliwie - trzeba p. Proksie przyznać, że popisał sie dociekliwością. Wydawałoby się, że taki dokument jak zapis posiedzenia RM jest świadectwem wiarygodnym. A tu NIESPODZIANKA! Są różnice między nagraniem, a zapisem. I to bardzo ważne! Okazuje się, że Miller bronił Brauna przed próbujaca go zakrzyczeć Jakubowską. Coraz ciekawiej. Nowa dynamika. Ziobro się zjeżył, człowiek guma nadal gniotsa nie łamiotsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdr. Re: Nomen omen? IP: *.udn.pl 19.11.03, 11:49 hehe człowiek-guma gniotsa nie łamiotsa celne określenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:47 Ziobro się denerwuje. Spokojnie p. Ziobro, nie ma się co unosić. Proksa kręci tak samo jak Jakubowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:57 No tak, ale nowe rewelacje Proksy mogą prowadzić do wniosku, że jeżeli nawet Jakubowska coś tam próbowała manipulować - to premier, czysty jak leluja, był rzecznikiem czerwcowego "kompromisu". Szary dym, czy "je, je, je - GTW dwie"? I to konkurencyjne? Albo jakies spory frakcyjne w obrebie GTW? Część da sie powiązać z propozycja Rywina, a druga nie? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Sekretarz grupy trzymającej władzę? 19.11.03, 12:02 Do tej pory fakty były takie: Wychodziło na to, że na tym posiedzeniu rządu Braun przyszedł, coś powiedział, nikt nie zgłosił wątpliwości więc zostało to przyjęte. Tak przedstawiała sprawę Jakubowska- z tego wynikałoby, że wystarczy być na posiedzeniu rządu, coś sobie powiedzieć i zostanie to przyjęte. Było to więc niekorzystne dla Jakubowskiej. Teraz Proksa powiedział, że jednak musiało być tak, że to co mówił Braun było przyjmowane przez Jakubowską na bierząco- więc wszystko było ok- stąd chyba ta irytacja Ziobra. Czyżby Proksa w gtw?:-) nawet Rokita nerwowo maszeruje@:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuja.tajos Re: Sekretarz grupy trzymającej władzę? 19.11.03, 12:44 strajker napisał: > > Teraz Proksa powiedział, że jednak musiało być tak, że to co mówił > Braun było przyjmowane przez Jakubowską na bierząco- więc wszystko > było ok- stąd chyba ta irytacja Ziobra. > Jakubowska tak ochoczo aprobowala to co mowil Braun, az Miler prosil go by nie dal sie zakrzyczec. tuja.tajos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 12:07 A co z Kwasem? Czy Kwas ostatecznie stanie przed komisją? Bo w radiowej Trójce powiedział, że zasięgnie opinii Trybunału Konstytucyjnego w tej sprwie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi 19.11.03, 12:15 Gość portalu: Edyta napisał(a): > A co z Kwasem? Czy Kwas ostatecznie stanie przed komisją? Bo w > radiowej Trójce powiedział, że zasięgnie opinii Trybunału > Konstytucyjnego w tej sprwie. Chyba będzie musiał stanąć, zatańczyć i zaspiewać... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 12:19 Czekam na to z niecierpliwością. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi 19.11.03, 12:26 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Czekam na to z niecierpliwością. ;-) Mam nadzieję, że towarzysz magister lepiej śpiewa niż tańczy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 12:35 Towarzysz tak, ake magister nie! Jak się Olkowi nie chciało pisać pracy, to mógł szepnąć komu trzeba i by mu to załatwili. Przecież w tamtych czasach był takim wybitnym działaczem ;-))) Swego czasu był nawet ministrem sportu, a teraz nie może sobie poradzić z tuszą. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi 19.11.03, 12:44 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Towarzysz tak, ake magister nie! Jak się Olkowi nie chciało > pisać pracy, to mógł szepnąć komu trzeba i by mu to załatwili. > Przecież w tamtych czasach był takim wybitnym działaczem ;-))) > Swego czasu był nawet ministrem sportu, a teraz nie może sobie > poradzić z tuszą. Masz rację, ale nie zapominaj o tym, że w tamtych czasach "nie matura lecz chęć szczera....." dlatego Olkowi dyplom nie był potrzebny,chłopina nie myślał, że rzeczywistość aż tak się zmieni... gdyby wiedział to towarzysze z nawet z samego Harvardu dyplom by mu skombnowali... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 12:50 Racja. A tak wykształceniem przewyższa go Jola, a niedługo również i Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 12:40 Co do tańca to racja. Widziałam niedawno jakieś wspominki z kampanii prezydenckiej Olka. Brak słów, żeby to komentować. A co do śpiewu, to nie wiem czy Olek dał kiedykolwiek jakiś popis wokalny, bo szczerze mówiąc nic takiego nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Czytaliście wczorajszy felieton Rybińskiego ... 19.11.03, 12:49 w rzepie? O prezydencie i urzędzie prezydenckim w aspekcie co sobie wyobrażają Polacy nt. temat. Niezwykle celny! Gość portalu: Edyta napisał(a): > Co do tańca to racja. Widziałam niedawno jakieś wspominki > z kampanii prezydenckiej Olka. Może w dzienniku Fedorowicza? Ja tam właśnie widziałam jak mu włożyli jakiś biały kitel a on jął podrygiwać w rytm disco polo. Okropność!!! Wcale nie było śmieszne. Wstyd mi było (i jest dalej), że ten typ jest naszym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Czytaliście wczorajszy felieton Rybińskiego . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 12:52 Artykułu nie czytałam (jeśli możesz, to napisz o nim coś), a program p. Fedorowicza oglądałam. Masz rację. Żenada ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Czytaliście wczorajszy felieton Rybińskiego . 19.11.03, 13:06 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Artykułu nie czytałam (jeśli możesz, to napisz o nim coś), a > program p. Fedorowicza oglądałam. Masz rację. Żenada ;-( ****************************************************************************** Prezydent na prezydenta MACIEJ RYBIŃSKI Nasze rezultaty badania opinii publicznej w sprawie prezydenckich preferencji Polaków, które narobiły tyle wrzawy i fermentu, są nie tyle manifestacją sukcesu Jolanty Kwaśniewskiej, ile dowodem klęski Aleksandra Kwaśniewskiego. I nie sądzę tak ani w kategoriach małżeńskich, ani rodzinnych. Ale jeśli po siedmiu latach sprawowania przez Kwaśniewskiego urzędu prezydenckiego większość Polaków doszła do wniosku, że prezydentura nie jest stanowiskiem politycznym, a do jej wypełniania nie są niezbędne żadne polityczne kwalifikacje, to jest to porażka. Zamiast zbudować autorytet urzędu prezydenta, stworzono jego jakiś folklorystyczno-salonowy wizerunek. Przecież ludzie - bądź co bądź 53 procent - którzy zapowiadają, iż będą głosować na Jolantę, następczynię Aleksandra, są przeświadczeni, że prezydent jest ozdobą i girlandą prawdziwej polityki, omijającej Pałac Prezydencki szerokim łukiem. W ich mniemaniu, będącym wynikiem obserwacji, a także pewnie i lektury gazet oraz pism bulwarowych, głównym zadaniem prezydenta jest dobrze wyglądać już od rana, głaskać po główce dzieci, ze szczególnym uwzględnieniem chorych i sierot, oraz przypinać medale osobom zasłużonym i znajomym. Stworzenie takiego obrazu nie jest szczególnym osiągnięciem urzędującego prezydenta. Liczni uczeni z różnych zakątków nauk społecznych, którzy w sprawie tej ankiety się wypowiadali, wskazywali mniej więcej jednomyślnie możliwość, że Polacy są zniechęceni i zmęczeni zawodowymi politykami i ich nieudolnością, dlatego pragną odmiany. Bardzo być może, choć według mnie w opinii społecznej wszyscy lub niemal wszyscy polscy politycy są zaledwie amatorami, i to marnymi, więc przy powszechnym braku, prawdziwym bądź tylko mniemanym, politycznych kwalifikacji decydują inne walory. Bezsprzecznie, Jolanta Kwaśniewska jest od drugiego na liście preferencji Polaków Andrzeja Leppera bardziej atrakcyjna, a w kapeluszu wygląda lepiej nawet niż Jan Rokita. W wyborach na czysto reprezentacyjne stanowisko są to kryteria decydujące. Ponadto w tej dyskusji nie omawia się wcale obsadzenia stanowiska prezydenta państwa. Pytanie nie brzmi, kto powinien być prezydentem III Rzeczypospolitej, ale kto powinien wziąć schedę po Aleksandrze Kwaśniewskim. Nie kto powinien być głową państwa i zwierzchnikiem sił zbrojnych, ale kto powinien być następnym Kwaśniewskim. Ale może jednak powrócimy do rozsądku i wybierzemy sobie prezydenta państwa. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Czytaliście wczorajszy felieton Rybińskiego . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 13:25 Dzięki za przytoczenie artykułu. Do wyborów prezydenckich jeszcze trochę czasu, więc mam nadzieję, że prawica wysunie jakąś sensowną kandydaturę. Nie zamierzam głosować na Jolę. Teraz Jola, a później Ola? Co to? Dynastia Kwaśniewskich?! Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni 53 procent poparcia ?! o zgrozo! 19.11.03, 13:37 > Przecież ludzie - bądź co bądź 53 procent - którzy zapowiadają, iż będą > głosować na Jolantę, Nie, ludzie! opanujcie się! Drugi raz już nie będę emigrować! Za stary jestem! Uspokujcie się, wylejcie sobie kubeł zimnej wody na rozpalone kolorową telewizją łby! O zgrozo! Straszny wynik... bii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Wreszcie Rokita... IP: *.lanet.wroc.pl 19.11.03, 13:14 no nareszcie... wielka szkoda, ze wczoraj go nie bylo - moze udaloby sie wyciagnac kto tak naprawde napisal te przepisy... A teraz koncert krecenia w wykonaniu Proksy, jeszcze pare pytan i okaze sie, ze biedny Proksa nic nie wie, nic nie wiedzial i tylko mu sie wydaje! I co widac? Burdel na kolkach w tym parszywym rzadzie - uchwalono to, co uchwalono, nie ma sladu w dokumentach, dokumenty skladajace sie dziwnych poddokumentow - jednym zdaniem: dom, ktory czyni szalonym... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wreszcie Rokita... 19.11.03, 13:23 Gość portalu: ronin napisał(a): > no nareszcie... wielka szkoda, ze wczoraj go nie bylo - moze udaloby sie > wyciagnac kto tak naprawde napisal te przepisy... Ja mam nadzieję, że ten dokument przy pomocy którego Nałęcz maglował Ziemkiewicz odnajdzie się na dysku Jakubowskiej i będzie wiadomo od kogo go dostała (przecież to były wytyczne!). Nie ma żadnych szans, żeby ktokolwiek ze strony rządowej wymienił nazwisko Włodka. Mam pytanie. Czy wiadomo kiedy Olka będzie maglowana? I jeszcze sprawa zeznań prezydenta - czy mają głosowanie w tej sprawie dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Wreszcie Rokita... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 13:31 Mam nadzieję, że p. Rokita będzie obecny podczas kolejnego przesłuchania Jakubowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker stany płynne stany twarde 19.11.03, 13:19 Wszyscy z rządu kręcą bo wiedzą, że Jakubowska działała z Millerem ale utrzymują stany płynne bo bronią Millera- oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: stany płynne stany twarde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 13:32 I stany pośrednie... Elastyczny, półprzewodnikowy zacieracz sladów. Patentowany rządowy dupochron. Panie Rokita, chce mi pan coś w usta włożyć Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Proksa strasznie strachliwy 19.11.03, 13:28 Rokita drąży i widać, że Proksa zaczyna się bać nieco prawdy, żeby nie narazić się zwierzchnikom. Ale to namacalne i jakimi grubymi nićmi szyte... strach! bii Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Re: Proksa KONTRATAKUJE! 19.11.03, 13:32 p.o.w.o.l.i. a.l.e. k.o.n.t.r.a.t.a.k.u.j.e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Proksa KONTRATAKUJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 13:33 Imperium Kontratakuje? ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Re: Proksa KONTRATAKUJE! 19.11.03, 13:43 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Imperium Kontratakuje? ;-))))))))))) Wszyscy mają jakieś kontrargumenty wyciągnięte przez speckomiesję ds. ochrony stołka, które wcześniej, czy później wykładają na stół, ale w wykonianiu Proksy to brzmi żałośnie... bii p.s. taki niby-misio, stany płynne, minister Wagner stanowczy Egzekutor, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Przykro mi, ale nie mogę odpowiadać na takie pytan 19.11.03, 13:53 No to prosto z mostu! Proksa się zaciął... co teraz? Ale go przygotowali: "Nic mi na ten temat nie wiadomo, więc nie mogę udzielić odpowiedzi" - Podręcznik Przesłuchań, Mały-Dekonspirator, Wyd. III. bii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Przykro mi, ale nie mogę odpowiadać na takie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 13:56 A Anita co się wtrąca?! Ona teraz nie przesłuchuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Proksa zdenerwowany! Anitka balon ratunkowy 19.11.03, 13:56 Ale się zajeżył! Anitka jednak czujna... bii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tescio Re: Proksa zdenerwowany! Anitka balon ratunkowy IP: *.bul.uni.lodz.pl 19.11.03, 14:00 bromba.i.inni napisała: > Ale się zajeżył! Anitka jednak czujna... > > bii powiedzcie co sie dzieje bo nie ogladam i nie slucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Proksa zdenerwowany! Anitka balon ratunkowy IP: *.lanet.wroc.pl 19.11.03, 14:02 Anita ma jasno okreslona role - jest przewodniczaca komisji, obronca swiadkow, i wsiowym glupkiem rozwalajacym zbyt dociekliwe wycieczki kolegow... Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Re: Proksa zdenerwowany! Anitka balon ratunkowy 19.11.03, 14:04 Gość portalu: ronin napisał(a): > Anita ma jasno okreslona role - jest przewodniczaca komisji, obronca > swiadkow, i wsiowym glupkiem rozwalajacym zbyt dociekliwe wycieczki > kolegow... Na szczęście nie jest sama. St. Śledczy Lew Andowski zaraz sprawę naprostuje na właściwe tory (z pomocą odpowiednich dokumentów i błogosławieństwem "Trybuny") bii Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Lew Andowski wypuszczony z klatki 19.11.03, 14:01 Starszy Śledczy Adnowski zaczyna od umocnienia autorytetu świadka, nastepnie autoryzowac bedzie pewnie wszystkie anomalie, przywolujac historie innych drobiazgow, nie majacych znaczenia... bii p.s. nie zdazylem skonczyc, a to sie sprawdza... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tescio anitka po staremu ona nigdy sie nie zmieni!! IP: *.bul.uni.lodz.pl 19.11.03, 14:05 tego mozna bylo sie spodziewac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica SKARPETA SIĘ NIE ZMIENI?! - TO WONT DO PABIANIC IP: *.toya.net.pl 19.11.03, 14:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re:Rokita 2 - Proksa 1 IP: *.199-200-80.adsl.skynet.be 19.11.03, 14:07 Alez pan Proksa sliski jak wegorz! Wykrecil sie, ale Rokita zdolal nawet powtorzyc swoja paralele (o kradziezy samochodu -> vide sprzedazy ustaw za $ 17milionow) mimo interwencji Nalecza. Brawo pan Rokita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Ziobro: A upoważnienie od premiera pan ma?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:12 Proksa: Przez domniemanie i brak zakwestionowania przez premiera. Tu nie ma obowiązku pisemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Lew Andowski wypuszczony z klatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:21 Uff, gorąco, Anita też podaje rękę Panu Ministrowi - "Panie Marszałku, bardzo proszę.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gavroche UWOLNIĆ GRECKICH ANARCHISTÓW !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:11 Piszcie na adres ambasady : embassy@greece.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesciu Re: UWOLNIĆ GRECKICH ANARCHISTÓW !!!! IP: *.bul.uni.lodz.pl 19.11.03, 14:16 was is das? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Co ta Anita się znowu wtrąca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:19 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Re: Co ta Anita się znowu wtrąca?! 19.11.03, 14:21 Pod spódnicą ma wibracyjny pager połączony ze sztabem antykryzysowym, jak tylko sztab dojdzie do wniosku, że trzeba odwrócić uwagę, stymuluje uda posłanki Blachowiak kilkoma wierszami... bii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta :-)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:22 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesciu Re: Co ta Anita się znowu wtrąca?! IP: *.lib.uni.lodz.pl 19.11.03, 14:23 Ona uwielbia sie wtracac, taka ma nature nie potrzebuje zadnych wibracji odda za sprawe zycie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Co ta Anita się znowu wtrąca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:28 Może to oddolny wibrator, może odgórny stymulator, może we wspomnianej przez Millera legitymacji partyjnej jakiś chip... Tak czy owak - eseldostwo ma głeboko urzutowaną obronę centrum dowodzenia. Przyjmijmy, że, jak w górze lodowej, widać tylko kilka procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Anita ponownie wkracza do akcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:29 Ten błysk w oku, ta zaciekłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica PRZECIEŻ SKARPETA JUŻ SPRAWDZIŁA I ODFAJKOWAŁA ODPOWIE IP: *.toya.net.pl 19.11.03, 14:32 DZI USTALONE DLA PROKSY ? NO TO BĘDZIE DRAKA - JAKUBOWSKA GO WYPROKSUJE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:30 Anita: "Przepraszam, Panie Ministrze, ale jeszcze dwa pytania". Niesamowita jest! Ach, ten ich duet ze Śledczym Andowskim! A teraz bronimy Jakubowskiej, tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjawa Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 14:31 Totalny chlew i gnoj. Tak pieknie SLDowcy szczerzyli zeby do narodu starajac sie o poparcie, teraz ponowny pelny obraz jak za czasow PZPR. Oni sie nigdy nie zmienia, jedyne co my jako narod mozemy zrobic to ponownie sie skrzyknac i juz nigdy ale to nigdy nie oddac ani jednego glosu na ta zwarta BANDE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Anita! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:36 "A zatem hipoteza pana posła Rokity, w kontekście tego materiału, który przeczytałem, jest chybiona?" Sic! Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Piękna puenta na koniec!!! 19.11.03, 14:38 bosko się to zakończyło... bii p.s. A Anitka jak zwykle wyrobiła 300% normy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Piękna puenta na koniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:40 Ależ oni są niesamowici! W sumie ciekawe, czy zdają sobie sprawę (zarówno Anita, jak i Śledczy Andowski), że wychodzą na kompletnych kretynów... Nie wiem, jak Andowski, ale Anita chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Begerowa wypaliła z grubej rury!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:46 Odwołać Rokitę. I kto, to mówi? Pani, która prawdopodobnie sama wyleci z komisji? Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Begerowa - tragedia! 19.11.03, 14:48 Wszystko jej sie pokrecilo. Ale to jest biedne zwierzatko... bii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Piękna puenta na koniec!!! IP: *.lanet.wroc.pl 19.11.03, 21:25 Dobrze, ze Nalecz nie chce byc identyfikowany z tymi lizodupami zlodziejskiego rzadu i zakonczyl pieknym zartem skierowanym chyba jednak do Anity: "Pozwolmy juz panu ministrowi odejsc w spokoju..." - co wywolalo salwy smiechu na sali, zas oburzona Anita opierniczyla Nalecza za niestosownosc uzytych slow - ta to ma tupet!!!! Oczywiscie tylko ona nie zlapala zartu marszalka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni CO TA BEGER ROBI???? 19.11.03, 14:44 Kto jej to napisał? Abberacja??? bii Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Zrobiło się bardzo ciekawie! 19.11.03, 15:03 Jej intencje są niejasne (Begerowej) ale problem jest! Nałęcz u Olki na imieninach itp. A w jej gadaniu wyłowiłam coś o radiowej dyskusji Szymczychy z Rokitą na temat spraw śledztwa i chodzi jej o to by Rokita opowiedział o tej rozmowie. Nie bardzo zrozumiałam ten jej wywód ale czy nie chodzi o to, że Szymczycha powiedział tam coś ważnego? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zrobiło się bardzo ciekawie! 19.11.03, 15:11 Ona ma 100% racji!!! Przecież wszyscy wiemy, że oni przed komisją potrafią się kłócić, wyzłośliwiać itd. a na boku gadają o różnych rzeczach. Dopuszczam taką możliwość, że np. Rokita (przepadam za nim) rozmawiając z prezydentem usłyszał coś w rodzaju dajcie mi święty spokój, bo byłbym idiotą gdybym poszedł zeznawać. No i co? Prywatnie politycy mówią sobie różne rzeczy, więc jak to ma być?! To jak z tą tajemnicą dziennikarską albo rzucaniem się Michnika, że mu ktoś każe relacjonować prywatną rozmowę? Przecież sam Rokita dociekał o czym rozmawiał Michnik z Jakubowską w Blue Cactus a przed wszystkim z Kwaśniewskim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Zrobiło się bardzo ciekawie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:11 Biedna Beger nie jest jeszcze na salonach tak lubiana i popularna, więc prosi Rokitę, aby "opowiedział o swojej rozmowie z prezydentem" - bo ona biedna na taką rozmowę szans nie ma. Pamiętasz może, kiedy Sejm ma głosoawć uchylenie immunitetu Begerowej? Chyba jeszcze w tym tygodniu - a Nałęcz zapowiadał, że zaraz potem złoży wniosek o wyłączeniu jej ze składu komisji. To chyba więc jej ostatni tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Zrobiło się bardzo ciekawie! IP: *.osow.pl 19.11.03, 17:04 W 7 dniu tygodnia (M.Olejnik,Radio ZET),Rokita opowiadał,jak został otoczony przez ochroniarzy Kwasa ,wśród których znajdował sie Szymczycha i uciął sobie z prezydentem pogawędkę.Olejnik pytała czy prezydent zagaił go o celowość przesłuchania go przez komisję,Rokita potwierdził.Na to Olejnik zapytała czy prezydent przekonał Rokitę i wtedy ten zdecydowanie zaprzeczył i że rozstali się pozostając przy swoich stanowiskach.Begerowa chyba taka głupia nie jest.Teraz gdy wyleci z komisji będzie miała dodatkowy argument na to,że stała się dla wszystkich niewygodna.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dzieki Mada:) 19.11.03, 19:35 Gość portalu: mada napisał(a): > Na to Olejnik zapytała czy prezydent przekonał Rokitę i wtedy ten > zdecydowanie zaprzeczył i że rozstali > się pozostając przy swoich stanowiskach.Begerowa chyba taka głupia nie > jest.Teraz gdy wyleci z komisji będzie miała dodatkowy argument na to,że stała > się dla wszystkich niewygodna.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Jak już wyleci to może sobie "bynajmniej" mówić co chce. Beger trochę namieszała dzisiaj, chodziło jej pewnie o to, że jej się zarzuca różne grzeszki a inni również nie są bez winy. Niestety ona ma trochę racji. Wszyscy śledczy powinni być bezstronni, nie ulegać naciskom i nie chodzić na imieniny do świadków. Itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Beger: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:44 "wnoszę prośbę o oświadczenie się pana posła Rokity." :))) A swoją drogą - o czym ona ględzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Beger, o co ci chodzi kobieto?! 19.11.03, 14:46 O czym ona gada? Czy Samoobrona chce sie pozbyc Rokity??? Czy oni powariowali? Zawarli tajny pakt z Leszkiem? Kobieto, do rzeczy! bii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Beger, o co ci chodzi kobieto?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:48 Begerowa sama może wylecieć z komisji, więc niech zostawi Rokitę w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Ale dygresja! 100% pewnosci Beger... 19.11.03, 14:49 Profesorze Nałęcz zignoruj Żonę Rzeźnika! bii Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Niech ktoś zgasi światło, albo rzuci "bomba!" 19.11.03, 14:51 tak dłużej być nie może... bii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Niech ktoś zgasi światło, albo rzuci "bomba!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:52 Kiedy Beger wylatuje z komisji? Jeszcze w tym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Re: Niech ktoś zgasi światło, albo rzuci "bomba!" 19.11.03, 14:53 Gość portalu: franek napisał(a): > Kiedy Beger wylatuje z komisji? Jeszcze w tym tygodniu? Oby to było już wczoraj! bii Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Wszystko jasne.... 19.11.03, 14:53 Begerowa czuje że wyleci z komisji i dlatego teraz próbuje obrzucić gównem pozostałych członków Nałęcza i Rokitę! Rzucić gównem zawsze można, a nóż wdelec coś się przylepi.... (takie wytyczne pewnie dostała od pierwszego mulata Rzeczpospolitej)... Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni 1szy mulat RP! :-))))) 19.11.03, 14:54 zbychooo napisał: > Begerowa (...)(takie wytyczne pewnie dostała od pierwszego mulata > Rzeczpospolitej)... To dobre!!! :-))))) bii Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Lew Andowski wychyla łeb 19.11.03, 14:55 Wezwać cholera Olka i koniec, a co zrobi, to tylko go ośmieszy, jeżeli będzie to coś innego, niż po prostu stawienie się. bii Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Re: Lew Andowski - a to Gryzoń był? Przepraszam 19.11.03, 14:56 pomyłka, tylko słucham w necie nie mam wizji... bii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:55 A teraz Gryzoń podaje rękę Sztelidze, podsuwając "ekspertyzy konstytucjonalistów", którymi dysponuje prawniczka Pana Prezydenta. Ciekawe, co w nich jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba.i.inni Ignorować tę idiotkę, tak trzymać p.Przewodniczący 19.11.03, 15:06 Czy ona do jakiegoś kółka teatralnego należy? Co to za aktorskie popisy? bii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Dobrze, że Vader zgasił Begerową. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 14:57 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Dobrze, że Vader zgasił Begerową? Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:10 Dobrze raczej, że Rokita nie uciekł od problemu. Bo konflikty ról są nieuchronne. I powinny być uregulowane jednoznacznie. I to działa na rózne sposoby. Np. głupio by było, gdyby Rokita, zagadniety przez prezydenta, wykręcił sie na pięcie. Co innego, gdyby była jednoznaczna regulacja zabraniajaca takich kontaktów, do czasu zakończenia prac komisji. Też byłoby głupio, ale dura lex... Ale gdyby ktoś zabronił Anitce poddawać sie miłym naciskom? Kopczyński, gdy jego koledzy klubowi z LPR próbowali na niego naciskać - wystąpił z klubu. Chapeau bas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Dobrze, że Vader zgasił Begerową? Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:11 Zaraz po wypowiedzi Begerowej do akcji wkroczył Nałęcz i odpowiednio skomentował jej wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dobrze, że Vader zgasił Begerową? Hmmm... 19.11.03, 15:47 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Zaraz po wypowiedzi Begerowej do akcji wkroczył Nałęcz i > odpowiednio skomentował jej wypowiedź. I wił się jak piskorz, bo to ona ma rację. Ona już raz wyskoczyła z wnioskiem o jego odwołanie. Ona "bynajmniej" praworządna nie jest, ma zasługi w ćwiczeniu cudzych podpisów oraz język i maniery z pegeer ale całkiem głupia to ona nie jest - moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dobrze, że Vader zgasił Begerową? Hmmm... 19.11.03, 15:34 Gość portalu: marynat napisał(a): > Dobrze raczej, że Rokita nie uciekł od problemu. Bo konflikty ról są > nieuchronne. I powinny być uregulowane jednoznacznie. I to działa na rózne > sposoby. Np. głupio by było, gdyby Rokita, zagadniety przez prezydenta, > wykręcił sie na pięcie. Co innego, gdyby była jednoznaczna regulacja > zabraniajaca takich kontaktów, do czasu zakończenia prac komisji. Też byłoby > głupio, ale dura lex... Ale gdyby ktoś zabronił Anitce poddawać sie miłym > naciskom? Kopczyński, gdy jego koledzy klubowi z LPR próbowali na niego > naciskać - wystąpił z klubu. Chapeau bas! A jeszcze i takie "kwiatki": Tyle razy widzieliśmy, że Anita (np.) zadaje pytania uzgodnione wcześniej. Ślepy by zauważył a oni udają, że wszystko jest w porządku. A telefon Nałęcza do chorej Anity? Natychmiast ozdrowiała i przyjechała, żeby dać swój głos przeciw! Nałęcz na imieninach u Olki.Przykłady można mnożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Nalecz Vaderem? IP: *.lanet.wroc.pl 19.11.03, 21:44 albo zle zrozumialem, bo niestety nie moglem sluchac komisji do konca ale co by nie mowic o Naleczu, to mocno sie wyrobil w trakcie prac komisji i w zasadzie zostaje tylko 3 komisarzy, ktorzy czegos chca sie dowiedziec. Rokita, Ziobro i wlasnie Nalecz - Lew Andowski z Anita odgrywaja teatrzyk majacy na celu pokazanie partaczy z rzadu w dobrym swietle, Kopczynski czepia sie paragrafow, Beger rozbraja swoja klasa (podstawowa) a reszty lepiej zeby w komicji nie bylo, bo szkoda wydawania naszych pieniedzy na te figury woskowe... Dlatego dlaczego to Nalecz ma byc Vaderem? z tego, co mowil to Vader chcial sie dobrac do niego... n'est-ce pas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica ATAKUJĄC NA ŚLEPO TWORZY ARGUMENTY PRZECIWKO IP: *.toya.net.pl 19.11.03, 15:11 USUNIĘCIU JEJ Z KOMISJI ZA PRZESTĘPSTWA KRYMINALNE - BO CHCĄ JĄ USUNĄĆ TYLKO DLATEGO, ŻE JEST TAKA PRAWORZĄDNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Znowu błyskotliwa Anitka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:10 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel A ja juz mam to w nosie.Gratuluję mataczom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:15 Zniechęciliście mnie.Napewno o to wam chodziło. Pozdrawiam.Idę na obiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re: Kto jutro? IP: *.199-200-80.adsl.skynet.be 19.11.03, 15:33 Chyba Wagner. Jest taki? Nie przekrecilem nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kto jutro? 19.11.03, 15:36 Gość portalu: etbl napisał(a): > Chyba Wagner. Jest taki? Nie przekrecilem nazwiska? Zgadza się. A wygląda jak płatny morderca albo raczej tak jak sobie kogoś takiego wyobrażamy:) To jest szef kancelarii premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
etbl Re: Kto jutro? 19.11.03, 15:59 A w piatek Aleksandra Jakubowska. Ewentualnie z kontynuacja w sobote. Nie jestem pewny jak rozumiec nieobecnosc posla Szteligi. A noz widelec lekarz zabroni mu pokazac sie w przyszlym tygodniu. A do tego takze usuniecie naszej lotnej i uczciwej poslanki Beger z Komisji. No to nie bedzie juz wtedy wiekszosci na wezwanie Aleksandra Kwasniewskiego! Zwycieza we mnie podejrzliwosc i chyba wietrze spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Tu sie pan mylisz IP: *.geol.uni-heidelberg.de 19.11.03, 19:03 Ten konusik Wagner wyglada co najwyzej jak 1/4 platnego mordercy. A wlasciwie to on w ogole nie wyglada... Spaslak Mgr - to przy nim wysoki, przystojny "mezyk stanu" Odpowiedz Link Zgłoś