zapijaczony.ryj 18.03.09, 10:02 zmianami wizerunku prezesa PiS? Czy nie domyśla się , ze to moze być niebezpieczne? Jeden taki jak sobie przerobił, to teraz nie da się cofnąć: z.hubpages.com/u/137864_f520.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Tu już puder nie pomoze o mój boze, o mój Boze 18.03.09, 12:44 > z.hubpages.com/u/137864_f520.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt o mój Boże, o mój Boże 18.03.09, 12:55 A gdzie Qrvski, który dzisiaj w jakimś Radiu obwieścił był Urbi et Orbi, że prezes jest zły i wszystkich obywateli w Ojczyżnie naszej ogarnęła trwoga. Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz.dorsza [...] 18.03.09, 13:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Skąd taka troska o PiS ??? 18.03.09, 13:42 A stąd, że podchadziaszczo śmierdzi zdechłym dorszem, a smakoszy tu niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz.dorsza Re: Skąd taka troska o PiS ??? 18.03.09, 13:44 gdyby dorsz nie smierdział nie wywachała by tej afery wasza Św.Julia z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt To że nie możemy 18.03.09, 13:46 patrzeć na pis nie znaczy że wzdychamy do brodawkowatej Julii. Dla mnie Lulia tyle warta co twój idol prezio. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Czy PiS nie obawia się przegięcia z częstymi 18.03.09, 14:29 smakosz.dorsza napisał: > ubecka świnio-rzucasz juz ten temat po raz kolejny-wysil sie na cos innego,skad > taka troska o PiS ??? > > pomyzl o swoim rudym panie i tym jak sobie biedaczek ze standartami radzi Odwal się komunistyczna mendo z PiS-dogłowiem idz się wypnij paskudowi, bo czeka Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt to teraz nie da się cofnąć 18.03.09, 13:40 I o to chodzi. Nikt go nie pozna i przestana go gdziekolwiek wpuszczać a ponadto bedzie można z niego wreszcie zdjąć BOR. Odpowiedz Link Zgłoś
rozdziawiona-japa Re: to teraz nie da się cofnąć 18.03.09, 15:04 prawieemeryt napisał: > I o to chodzi. Nikt go nie pozna i przestana go gdziekolwiek > wpuszczać a ponadto bedzie można z niego wreszcie zdjąć BOR. chyba, ze to przypadłość rodzinna Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Przesadzasz! 18.03.09, 13:46 Szczurołapowi nawet połknięty granat nie zmieni wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś