alfred_sisley 21.03.09, 18:32 Renaty Beger przez Lipińskiego do PiS a przeflancowaniem Danuty Heubner z formacji postkomunistów do PO ? Aby była pełna jasność nie mam tu na myśli różnic w wymiarze technicznym tych operacji ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 18:34 PiS ma zawsze racje. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 18:35 jeśli nie dostrzegasz różnic jakościowych w zestawieniu Hubner - Beger, to szkoda gadać, tak samo jak szkoda klawiatury na ocenę Twojej insynuacyjnej wypowiedzi...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 18:40 To nie liczą się zasady tylko jakość upolowanej(skaperowanej)zwierzyny? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 18:46 o jaką zasadę Ci chodzi, wiesz, czy też masz zamiar insynuować, ze jesteś w posiadaniu filmu, jak PO korumpuje Hubner, jak zrobiło to PiS w przypadku Beger, a moze miała miejsce sytuacja, w której PO zaproponowało Hubner start ze swoich list i Hubner zgodziła się na to...?! Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_sisley ;-)) samo sedno, 21.03.09, 19:12 zaiste cudowny, logiczny a co najważniejsze propartyjny tok rozumowania tej internautki o nick'u isa.stern ;-)) Na dodatek podejrzewa mnie o insynuacje ;-))I tak mam szczęście, ze nie o inseminację ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: ;-)) samo sedno, 21.03.09, 19:19 Faktycznie masz szczęście, bo ja bym cię raczej podejrzewała o infantylizm i pospolity brak umiejętności oceny faktów...dość typowe dla.... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 18:49 Ano jest różnica, choćby taka, że D.Heubner nie miała weksli, których koszt platfusy zamierzali pokryć z kasy sejmowej. Nie przedłożyła listy szwagrów i pociotków, których platfusy umieściliby na listach PO w trosce o dobro rodziny. No i jeszcze jedno: skąd wiesz, że Heubner była kaperowana? Może sama podjęła decyzję w odpowiedzi na ofertę? A to już nie kaperownie..... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 18:54 No to jakby powiedział pAli Kot jest to prostytucja polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_sisley Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 19:15 Oczywiście masz czarno na białym, że o żadnym transferze mowy nie było ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 19:00 Ano taka, że Beger była członkiem partii-koalicjanta PiS-u, której przejście do PiS-u (czy wyjście z Samoobrony) miało służyć temu pierwszemu. A Huebner została wprawdzie komisarzem UE z nadania rządu sld, ale była tam reprezentantem państwa polskiego, w czasach rządów Millera, Belka, Marcinkiewicza, Kaczyńskiego i Tuska. No i taka, że Lipiński konspiracyjnie nachodził Beger w jej pokoju, a o nawiązanie kontaktu z Huebner był proszony szef klubu sld Olejniczak i prośbę spełnił. Aspekty "techniczne" (w rodzaju obietnic spłaty zobowiązań z weksli pieniędzmi Sejmu) to - jak rozumiem - drobiazg, który wydaje ci się nieistotny - i ja to oczywiście rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 19:05 To nie wiesz jak w takiej prowokacji się postępuje?Renata wiedziała,Beata Sawicka też się nabrać dała.Mnie to ani grzeje ani ziębi,bo jeżeli Niesiołowi nie przeszkadza córka i wnuczka UBeka w jego szeregach to co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: 21.03.09, 19:02 no cóż jeśli nie widzisz różnicy między kur wi ka mi a Hibner to już ci nic nie pomoże,nawet spowiedź u ojca R. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: 21.03.09, 19:05 On jest właśnie świeżo po takiej spowiedzi i dlatego tak bredzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_sisley Re: 21.03.09, 19:26 No widzisz jaki prymityw z Ciebie wychodzi ;-)) Tu nie idzie o obiekty zainteresowań obu formacji ( różnica jest aż nadto widoczna ), chodzi o zasady.Przypomnij sobie jak zareagowała PO po tej nagranej operacji Lipińskiego w sejmowym hotelu próby skaperowania Renaty, która ma "k..ki w oczach " ? Czy dziś po skaperowaniu D.Heubner czy "niemoralnych propozycjach" dla innych prominentnych działaczy z lewa czy prawa przez PO mamy z takim samym moralnym , medialnym potępieniem jak to miało miejsce w 2006 roku ? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:11 Wszystkich malarzy masz zamiar tu skompromitować? Co oni ci takiego zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:12 Tylko Donkeya,malarza kominów,aktualnie na etacie premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:17 Nie malarza kominów, a mgr historii, zapomniałeś czy celowo bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:19 etta2 napisała: > Nie malarza kominów, a mgr historii, zapomniałeś czy celowo > bredzisz? Nie przejmuj się , jemu wbrew nauce pylica na mózg padła a nie na płuca. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:25 Jednak to wnerwia, gdy baran bredzi nie mając pojęcia o życiu w czasach, gdy on opływał w przywilejach z ekstra porcjami na żarcie, talonami i.t.p. Dach mojej chałupy kładła ekipa dekarzy, której szefem był...inż. po gdańskiej politechnice, znajomy. Gdy spytałam, DLACZEGO? Powiedział: wie pani, ja lubię dobrze zjeść, mam rodzinę, więc muszę zarabiać....Potem był jednym z "przybocznych" Wałęsy, obecnie od wielu lat za granicą. I takie goowno dołowe będzie się wymądrzać, wrrrrrrrrrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:28 etta2 napisała: > Jednak to wnerwia, gdy baran bredzi nie mając pojęcia o życiu w > czasach, gdy on opływał w przywilejach z ekstra porcjami na żarcie, > talonami i.t.p. Dach mojej chałupy kładła ekipa dekarzy, której > szefem był...inż. po gdańskiej politechnice, znajomy. Gdy spytałam, > DLACZEGO? Powiedział: wie pani, ja lubię dobrze zjeść, mam rodzinę, > więc muszę zarabiać....Potem był jednym z "przybocznych" Wałęsy, > obecnie od wielu lat za granicą. I takie goowno dołowe będzie się > wymądrzać, wrrrrrrrrrrrrr.... Dziedzictwo Ludzkości i Solidarności:21 Postulatów spisanych na sklejce a zwłaszcza pkt 13 postulatów:Wprowadzić kartki na mięso!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:31 m.c.hrabia napisał: > etta2 napisała: > > > Nie malarza kominów, a mgr historii, zapomniałeś czy celowo > > bredzisz? > > Nie przejmuj się , > jemu wbrew nauce pylica na mózg padła a nie na płuca. No widzisz,pylica wbrew nauce zaatakowała mózg,tobie co widać ale prawem nauki pogięło logikę w mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:25 etta2 napisała: > Nie malarza kominów, a mgr historii, zapomniałeś czy celowo > bredzisz? Mgr historii który nie wiedział nic o własnym dziadku?A mówię to z perspektywy G Śląska gdzie gańbą jest nie przyznawać sie do swojego Opy. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:22 Tak jedynie co w zyciu dobrze robil Donek to malowanie kominow. Wlasciwy czlowiek na wlasciwym kominie ;-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:28 To pisiorro? Nie zorientowałem się - jakoś oszczędnie gospodarował słowami - niczego nawet nie antycypował, nie przyznał się nawet abominacji pomieszanej z idiosynkrazją. Ale nick - jak zwykle - skromny i subtelny. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:31 :) Oczywiście. On tu występuje pod bardzo wieloma postaciami. Nie wiem tylko, dlaczego uwziął się na tych malarzy. Chociaż nie - Sancho Pansa nie był malarzem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:35 Co do mnie to urodziłem się 20 kwietnia,tak jak pewien słynny malarz pokojowy(?).Spod znaku Barana są także Lenin,Bierut Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:37 witek.bis napisał: > Chociaż nie - Sancho Pansa nie był malarze > m ;-) Może pisiorro zajrzał do ruskiej wikipedii. Tam pod hasłem "Санчо Панса" są aż dwa obrazy: ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%BE_%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B0 Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:40 :)))) Lepszego wyjaśnienia tej zagadki na pewno nie znajdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 19:43 A niech się zwie, jak chce, zawsze jednak to PiSda. Wierna PiSda...Co pocznie, jak ich czas się skończy? Wróci do starych sympatii? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 20:09 Po tym poście poznałbyś go na pewno :-) Zwróć też uwagę na to, jak intligientnie Kamil odpowiedział Alfredowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 20:21 Ale gapa ze mnie. Zapomniałem o linku :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70931883&a=70931883 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Wstydziłbyś się, Kamilku 21.03.09, 20:24 :) Głupich nie sieją, sami rosną! Odpowiedz Link Zgłoś
ayran no tak... 21.03.09, 20:54 ... można go też poznać po niezwykłej umiejętności antycypowania, jakby to ujął jeden z forumowiczów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=71128725&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: no tak... 21.03.09, 21:08 Bardzo lubię przysłuchiwać się takim dyskusjom. Okazuje się, że jednak można rozmawiać ze sobą miło, kulturalnie i w atmosferze wzajemnego zrozumienia. A gdyby Alfred zechciał jeszcze poprawić byka w swojej sygnaturce, to byłbym po prostu wniebowzięty. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: no tak... 21.03.09, 21:18 Culpa in custodiendo - pisiorro nie dopilnował. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: no tak... 21.03.09, 21:28 Nie mógł dopilnować - sam mi się kiedyś przyznał, że nie zna łaciny. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: no tak... 21.03.09, 21:37 Wiesz, Ayranie... wydaje mi się, że znalazłem wątek, w którym uwija się aż trzech Kamilków. Ten trzeci to chyba hercule_poirot. Jeśli mam rację, to sprawa przestaje być zabawna :-( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70906617&a=70922969 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: no tak... 21.03.09, 21:53 Rozdwojenie jaźni, to już wielki problem, ale cały roz_trój to dramat. Zauważ jednak, że resztki koherencji zachowuje - zawsze używa podkreślnika jako znaku rozpoznawczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: no tak... 21.03.09, 21:56 Strach pomyśleć, ilu ich tu jeszcze jest. Chyba nie odważę się wrzucić podkreślnika do wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: no tak... 21.03.09, 22:00 Nie bój się, Wituś. "Żeby przyszło tysiąc atletów i każdy zjadłby tysiąc kotletów to nie udźwigną - taki to ciężar" :) Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 21:07 inny jest tylko sposób płatności Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 21:24 I opakowania,np w papier lub bawełnę. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 22:00 Szczeze wam pisiurki wspolczuje ze nie udalo wam sie skaperowac poslanki Beger.Gdyby sie udalo to by bylo istotne podniesieni intelektualnego poziomu pis. www.youtube.com/watch?v=UNprEtVjC68 www.youtube.com/watch?v=5_rusZViJVQ Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 22:08 Takie zbiorowisko ludzi od Huebner i Cimoszewicza po Gowina i Niesioła to wieża Babel która musi runąć z hukiem i smrodem,tak jak AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 22:11 zoil44elwer napisał: > Takie zbiorowisko ludzi od Huebner i Cimoszewicza po Gowina i Niesioła to wieża > Babel która musi runąć z hukiem i smrodem,tak jak AWS. A skąd ten Cimoszewicz ci się wziął? Odróżniasz PE od Rady Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 22:14 Przecież to kandydat PO do RE zajmującej się głównie prawami człowieka.Syn płk Informacji Wojskowej(organizacji bardziej zbrodniczej od UB) obrońcą praw człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 22:21 zoil44elwer napisał: > Przecież to kandydat PO do RE zajmującej się głównie prawami człowieka. Nie kandydat do RE, ale jej członek od dawna. Teraz ma szansę na bycie przewodniczącym i PO go wspiera w tej walce. Czujesz różnicę? > Syn płk Informacji Wojskowej(organizacji bardziej zbrodniczej od UB) obrońcą praw człowieka? Już ci raz pisałam, żebyś sobie darował epatowanie rodzicami i dziadkami rożnych osób, jeśli do mnie piszesz. Mnie pochodzenie guzik obchodzi. W przypadku Cimoszewicza interesuje mnie on sam - był czy nie był Carexem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 22:26 Ooo,to bardzo się różnisz od swoich idoli,tj Walesy,Niesioła,Komorowskiego,Czumy,et consortes combatantes. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 22:31 Nie mam idoli - żadnych. Ani na niebie, ani na ziemi. W sprawach politycznych wybieram mniejsze zło i staram się być pragmatyczna, ale w pewnych granicach. Dlatego jakby Cimoszewicz został wpisany na listy wyborcze PO, to przestałabym na PO głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 22:30 zoil44elwer napisał: > Przecież to kandydat PO do RE zajmującej się głównie prawami człowieka.Syn płk > Informacji Wojskowej(organizacji bardziej zbrodniczej od UB) obrońcą praw człow > ieka? Synowie Rajmunda.Czy ty zawsze musisz o tych Kaczynskich zahaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jaka jest różnica pomiędzy próbą skaperowania 21.03.09, 22:32 Teraz mniej niż kiedyś gdy rządzili. Odpowiedz Link Zgłoś