wos9 Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 08:47 Gratulacje i same dobre życzenia dla całej Rodziny, Zorro. Już widzę, jak Dziadzio będzie Wnusię rozpieszczał. Odpowiedz Link Zgłoś
worekmosznowy Prywate uprawiasz na Fk i to za zgodą giwi 23.03.09, 08:48 od razu widać żeś z GW. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Prywate uprawiasz na Fk i to za zgodą giwi 23.03.09, 10:31 worekmosznowy napisał: > od razu widać żeś z GW. :) A ty, ze z Partii inaczej Sprawnych i na dodatek świnia! Jak i ta z 24 przy nicku Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen24 giwi a gdzie netykieta ?:))))))))))))))))))))))))) 23.03.09, 08:50 Odpowiedz Link Zgłoś
intligentka Wstyd mi Ciebie Goledwoman ! 23.03.09, 08:54 Re: giwi a gdzie netykieta ?:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
intligentka Re: Wstyd mi Ciebie Goledwoman ! 23.03.09, 08:55 Gołda napisała: > Re: giwi a gdzie netykieta ?:)))))))))))))))))))) Oczywiście miało być ZA ciebie Gołda Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen24 Fk nie jest od uprawiania prywaty :)))))))))) 23.03.09, 09:07 intligentka napisała: > Gołda napisała: > > > Re: giwi a gdzie netykieta ?:)))))))))))))))))))) > > > Oczywiście miało być ZA ciebie Gołda Odpowiedz Link Zgłoś
worekmosznowy netykieta przede wszystkim! ;) 23.03.09, 09:03 intligentka napisała: > Re: giwi a gdzie netykieta ?:)))))))))))))))))))) mnie nie wstydbo niby czego? takie rzeczy na Fk????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen24 Re: netykieta przede wszystkim! ;) 23.03.09, 09:07 worekmosznowy napisał: > intligentka napisała: > > > Re: giwi a gdzie netykieta ?:)))))))))))))))))))) > > mnie nie wstydbo niby czego? takie rzeczy na Fk????????????????/ sa równi i równiejsi jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Ciekawa jestem, dlaczego nie mamy podzielać 23.03.09, 09:27 czyjejś radości. Nienawiść polityczna cię zżera. goldenwomen24 napisał: > worekmosznowy napisał: > > > intligentka napisała: > > > > > Re: giwi a gdzie netykieta ?:)))))))))))))))))))) > > > > mnie nie wstydbo niby czego? takie rzeczy na Fk????????????????/ > > > sa równi i równiejsi jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Proste jest to, że nienawidzisz wszystkich, 23.03.09, 09:33 których spotyka jakiekolwiek szczęście. goldenwomen26 napisała: > proste! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen26 nie odrózniasz prywaty od netykiety 23.03.09, 09:42 wos9 napisała: > których spotyka jakiekolwiek szczęście. > > goldenwomen26 napisała: > > > proste! to co tu robisz? > > Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Robię to samo, co ty - piszę. Ale umiem się cie- 23.03.09, 09:47 szyć radością innych! goldenwomen26 napisała: > wos9 napisała: > > > których spotyka jakiekolwiek szczęście. > > > > goldenwomen26 napisała: > > > > > proste! > > > > to co tu robisz? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Robię to samo, co ty - piszę. Ale umiem się c 23.03.09, 12:03 wos, ty nie znasz siebie zupełnie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Robię to samo, co ty - piszę. Ale umiem się c 23.03.09, 12:08 k.kiko napisała: > wos, ty nie znasz siebie zupełnie :))))))) kikuto, żałosna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Robię to samo, co ty - piszę. Ale umiem się c 23.03.09, 21:26 Niektórzy zdążyli sie tu polubić. To zrozumiałe, że chcemy się dzielić swoimi radościami z dobrymi kumplami. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Sorki, ale... 23.03.09, 11:08 forum to też społeczność i stary, w dodatku stały forumowicz ma prawo się podzielić swoją radością. Nie bądźmy tacy małostkowi. Niech się małe dobrze chowa! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
worekmosznowy Re: Sorki, ale... 23.03.09, 14:19 giwi napisała: > forum to też społeczność i stary, w dodatku stały forumowicz ma prawo się podzi > elić swoją radością. Nie bądźmy tacy małostkowi. > Niech się małe dobrze chowa! :-) opiszmy tu na Fk swoje pierwsze orgazmy, pierwsze skaleczenia, pierwsze wymioty, wypite pierwsze 1/2 litra....... Nie bądzmy tacy małostkowi :-)Forum to tez społeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sorki, ale... 23.03.09, 15:33 rzeczywiście mentalność zgodna z nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 09:12 serdeczne gratulacje.niech się zdrowo chowa i ma zawsze w życiu szczęście.to chyba wspaniałe być dziadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 09:17 To co tu w ogóle robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 09:32 prawieemeryt napisał: > To co tu w ogóle robisz? Przecież Go nie ma. Podzielił się tylko swoją radością wczoraj wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt To może by 23.03.09, 09:42 by go obudzić ...... żeby się napił cóś. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To może by 23.03.09, 09:48 prawieemeryt napisał: > by go obudzić ...... żeby się napił cóś. Myślisz, że śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro nie trza nie trza :D 23.03.09, 09:53 już dawno wstałem, tylko w lustrze się tak długo przyglądałem sobie i sprawdzałem czy widać po mnie żem dziadek :D Dziewczyny czują się dobrze i za 6 dni będą w domu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Cieszę się, że Cię widzę. Jeszcze raz wszystkiego 23.03.09, 09:58 NAJ - dla całej Rodzinki. zoro_wieczorowo_poro napisał: > już dawno wstałem, tylko w lustrze się tak długo przyglądałem sobie i > sprawdzałem czy widać po mnie żem dziadek :D > > Dziewczyny czują się dobrze i za 6 dni będą w domu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: nie trza nie trza :D 23.03.09, 12:06 zbierz swoje posty i pokaż wnuczce, jak dorośnie. Niech wie! Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: nie trza nie trza :D 23.03.09, 12:41 k.kiko napisała: > zbierz swoje posty i pokaż wnuczce, jak dorośnie. > Niech wie! moje posty kikuto droga, będą wydane w formie książkowej, bo od dawna wydawcy zarówno rodzimi , jak i zagraniczni, starają się o zgodę na ich publikacje. Nie możemy dojść do porozumienie tylko o formę w jakiej mają się ukazać. Ja jestem za skromnym, kilkutomowym wydaniem, a oni upierają się żeby oprawa była w skórze i takie_tam inne pierdoły :D Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: nie trza nie trza :D 23.03.09, 12:59 życzę Ci zatem,żeby były w twardej skórze, podobnej do twojej, bez światła i interlinii , za to z podobizną autora i z mapką jego mózgu (albo bez mapki???) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: nie trza nie trza :D 23.03.09, 21:30 k.kiko napisała: > zbierz swoje posty i pokaż wnuczce, jak dorośnie. > Niech wie! dokładnie, niech się dowie, że ma fajnego i mądrego dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 09:43 Oj dziadku dziadku, ale jak teraz z babcią pójść do łóżka???? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 09:52 pan.nikt napisał: > Oj dziadku dziadku, ale jak teraz z babcią pójść do łóżka???? Babcia jest często atrakcyjniejsza, niż młódka. Pokazałabym ci moją siostrę, potrójną już babcię (dzięki 2 córkom)... Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 09:56 wos9 napisała: > pan.nikt napisał: > > > Oj dziadku dziadku, ale jak teraz z babcią pójść do łóżka???? > > Babcia jest często atrakcyjniejsza, niż młódka. > Pokazałabym ci moją siostrę, potrójną już babcię (dzięki 2 > córkom)... zgadza się :D PS. A siostre to jakby co też chciałbym oglądnąć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 10:00 zoro_wieczorowo_poro napisał: > wos9 napisała: > > > pan.nikt napisał: > > > > > Oj dziadku dziadku, ale jak teraz z babcią pójść do łóżka???? > > > > Babcia jest często atrakcyjniejsza, niż młódka. > > Pokazałabym ci moją siostrę, potrójną już babcię (dzięki 2 > > córkom)... > > > zgadza się :D > > PS. A siostre to jakby co też chciałbym oglądnąć ;))) Niestety pozostaje Ci uruchomienie wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Spokojnie, nie szalej 23.03.09, 09:58 chcesz pokazywać atrakcyjne kobiety komuś, kto ci sie prezentuje niby jako "Pan" ale przecież "nikt". Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Wcale nie chcę... 23.03.09, 10:02 prawieemeryt napisał: > chcesz pokazywać atrakcyjne kobiety komuś, kto ci sie prezentuje > niby jako "Pan" ale przecież "nikt". Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 10:04 wiem, wiem, znam kika babć z dychę młodszych niż ja:):):):) Jak któraś sie starała:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 10:06 ale zawsze, babcia, to babcia Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 10:24 pan.nikt napisał: > ale zawsze, babcia, to babcia Jeśli się wstydzi, zawsze może powiedzieć, że jest żoną dziadka. Ale normalna kobieta tylko w ten sposób żartuje. Tylko te zakompleksione się wstydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 10:28 a ja co robię w tym watku??? Ot zartuję i tyle z niejedną babcią sam bym chetnie poszedł do łóżka i nie koniecznie spać :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-pl Ty antypolaku! 23.03.09, 10:04 Kota byś se lepiej kupił! Pewnie prawo jazdy też masz, obwiesiu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 11:01 Gratuluję, Zorro :-))) PS. Zobaczysz, jak Ci się wszystko wokół przewartościuje:-) Hierarchia ważności spraw stanie na głowie i od teraz na 1. miejscu będzie wnusia i.... długo, długo NIC :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl infantylna, melodramatyczna wiocha 23.03.09, 11:05 jeśli forum ma być miejscem ścierania się opinii na tematy polityczne (inne są tu surowo zabronione), to nie należy równocześnie robić z niego lecznicy zaburzeń rozwoju emocjonalno- społecznego, typowych dla internetowej „kultury”… Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Jest tyle innych wątków 23.03.09, 11:10 Po co tu mieszasz? Wbrew pozorom, mimo kłótni - jesteśmy tu pewną społecznością, która od czasu do czasu miewa ludzkie odruchy radości z czyjegoś szczęścia :-) Złóż życzenia dumnemu dziadkowi, a jak nie - to panu już dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl brawo 23.03.09, 11:14 czegoś równie niedojrzałego nie było tu od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: brawo 23.03.09, 11:19 no jeśli już nalegasz... to mogę zagwarantować że wychowam ją w duchu antykaczystowskim, chociaż mam nadzieje , że kaczyzm w jakiejkolwiek formie zniknie wcześniej niż wnusia powie pierwsze słowa i uczyni pierwsze kroki :) Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl z całym szacunkiem 23.03.09, 11:26 (i uznaniem) – ale może nie mieszaj jej do tego, co się tutaj wyrabia i nie zapisuj do żadnego klubu…? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: brawo 23.03.09, 11:35 zoro_wieczorowo_poro napisał: > no jeśli już nalegasz... to mogę zagwarantować że wychowam ją w duchu > antykaczystowskim, super:)) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Nie ma potrzeby 23.03.09, 11:47 Maleństwo ma rodziców i zakochanych w niej dziadków. :-) Możemy jej tylko założyć na portalu konto. Jak już będzie umiała stawiać pierwsze litery i tu przyjdzie, nikt jej nie będzie wytykać, że nowy login a się mądrzy jak stary. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl a skąd pewność? 23.03.09, 12:02 że to maleństwo i jego kochająca rodzina realnie istnieją - a nie są halucynacją, instrumentalizacją, projekcją, prowokacją itp. – co dość łatwo sobie wyobrazić obserwując stosowane tu chwyty polemiczno-merytoryczne oraz łatwość z jaką są sprzedawane i kupowane… Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 12:15 fotoo.pl/zdjecia/files/2009-03/46480987.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 12:18 Fajny ma uśmiech:))) Raz jeszcze gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 12:29 Obrośnięta troszkę w ciałko na buźce, ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 12:30 No, no. Że tak powiem - taka nasza, forumowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Wiesz co "norek"? 23.03.09, 12:23 Twój pierwowzór z "Miodowych lat" miał przynajmniej klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl Jak Oni się Roztkliwiają 23.03.09, 12:29 i jacy wrażliwi - najbardziej na tle własnym... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A co jest brutalnego w przyjściu na świat CHCIAne- 23.03.09, 12:51 GO dziecka? k.kiko napisała: > brutalny świat natury... Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl przenoszenie na grunt wirtualny 23.03.09, 12:59 doznań natury osobistej, potrzeb emocjonalnych, towarzyskich itp. jest typowym, wręcz książkowym przykładem internetowej psychopatologii. Zaślepionemu swoim szczęściem dziadkowi można to jakiś wybaczyć, chociaż to akurat Forum - z racji swej „śmietnikowej” specyfiki - nie wydaje się być miejscem odpowiednim. Znacznie gorzej z moderacją oraz chórem zachwyconych towarzyszy wzajemnej adoracji, którzy nie widzą w tym nic niepokojącego ani obciachowego. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: przenoszenie na grunt wirtualny 23.03.09, 13:04 a wszystko przez to, że cywilizacja poluzowała więzi międzyludzkie i człowiekowi spragnionemu akceptacji, z silną potrzebą bycia lubianym, pozostają takie namiastki jak forum i internet... Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl sztuczny miód 23.03.09, 15:22 ersatz, cholera, nie życie miał być raj, miał być cud i ćwiartka na popicie… A. Osiecka Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: przenoszenie na grunt wirtualny 23.03.09, 13:08 te kanalarz, a o co ci łazi?? spływaj do szamba Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: to żaden dowód! 23.03.09, 12:26 bo to nie miał być dowód. Zamieściłem zdjęcie osóbki która urodziła się kilka godzin wcześniej, a na której punkcie już zwariowałem :) I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 12:24 No no... bystrzacha z Niej! Dwa dni na świecie, a już w obiektyw patrzy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 12:28 miała 4-5 GODZIN. Wczoraj robiłem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 12:33 He he wygląda na to, że sprytnie ominęła okres noworodka i od razu przeskoczyła do oseska :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 12:49 masuma napisał: > He he wygląda na to, że sprytnie ominęła okres noworodka i od razu przeskoczyła > do oseska :-)))))) ano ominął ją koszmar porodu naturalnego i na świat dzięki skalpelowi przyszła, dlatego niewymęczona i niepomarszczona jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek sliczna jest! 23.03.09, 21:24 jeszcze raz sciskam Ciebie, Dziadku, drogi Dziadku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Aż mi się łezki zakręciły w oczach 23.03.09, 12:29 chyba nie ma na świecie piękniejszego widoku niż takie maleństwo. A mówi Ci to babcia z kilkunastoletnim doświadczeniem. Jeszcze raz gratuluję i cieszę się Twoim szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 15:35 jeszcze raz gratuluję.bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Zobacz jaka fajna :) 23.03.09, 21:33 super :) niech się chowa zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Po co? Ma rodziców i dziadków! 23.03.09, 11:58 A ty zjeżdżaj stąd frustratko. norek.pl napisała: > społecznościowo, razem z Giwi… Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: to może ja adoptujcie? 23.03.09, 12:28 norek.pl napisała: > społecznościowo, razem z Giwi… rany boskie, lukier i wazelina - powstaje jakiś nowy scenariusz dla Bollywoodu... Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: infantylna, melodramatyczna wiocha 23.03.09, 11:59 coś w tym jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Wszystkiego dobrego dziadku :)))))) 23.03.09, 12:05 Niech rośnie zdrowo i mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Wszystkiego dobrego dziadku :)))))) 23.03.09, 12:08 mądrze? po takim dziadku??? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wszystkiego dobrego dziadku :)))))) 23.03.09, 12:10 k.kiko napisała: > mądrze? po takim dziadku??? Jak to dobrze, że ty nigdy babcią nie będziesz kikuto! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Wszystkiego dobrego dziadku :)))))) 23.03.09, 12:11 Po raz pierwszy bedę niemiły: nie pasuje coś, to spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Wszystkiego dobrego dziadku :)))))) 23.03.09, 12:11 nawet na złość dziadkowi:):):):):) byle mądrze:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 12:19 Moje dzieci miały tylko jednego dziadka i jednego pradziadka. Oba dziadki były super (z babciami różnie), więc życzę Ci abyś został PRADZIADKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 12:24 pan.nikt napisał: > Moje dzieci miały tylko jednego dziadka i jednego pradziadka. Ta malutka jest szczęściarą. Ma rodziców,ma 2 babcie, 2 dziadków, 2 prababcie i 2 pradziadków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 To cudowne. 23.03.09, 12:41 Mój syn miał 2 dziadków i jedną babcię (druga zmarła bardzo młodo), ale do drugiej żony teścia też mówił "babciu". Pradziadków - zero. Córka mojej najstarszej siostrzenicy "miała" pradziadka tylko przez 10 dni - leżał na łożu śmierci, ale wiedział, że przyszła na świat. zoro_wieczorowo_poro napisał: > pan.nikt napisał: > > > Moje dzieci miały tylko jednego dziadka i jednego pradziadka. > > Ta malutka jest szczęściarą. Ma rodziców,ma 2 babcie, 2 dziadków, 2 prababcie i > 2 pradziadków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 12:31 Ja też. Dzisiaj o dziesiątej pojawiła się Ingrid. Może założymy klub świadomego macierzyństwa i nieświadomego dziadostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Ale wysyp, no, no. :-) 23.03.09, 12:33 Gratulacje dla dziadków i rodziców. Nie się dobrze chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro To też gratulacje :)))))) 23.03.09, 12:34 witam w klubie "szczęśliwego dziadka" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt jaki radosny temat 23.03.09, 12:48 na tle kryzysu, wojny patyjnej, korupcji itd. tak trzymać i więcej wncząt, to i zycie stanie się milsze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 15:22 Gratulacje !!! I nie dopuść rodziców do jej wychowywania. Sam wiesz ;-), że Oni zupełnie się na tym nie znają. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 20:51 Zazdroszczę ci. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Pięknie, o Zoro-zoro-zoro ! 23.03.09, 20:55 Specjalnie na FK przyleciałam, bo mi o Tobie donieśli dobrzy ludzie. Więc szybko, szybko, szybko gratuluję ! I się cieszę okropnie ! I Ci składam (czuj się poskładany) oraz życzę (czuj się pożyczony, spłaty pożyczki ceduję na nowonarodzoną Panienkę) Bądźcie wszyscy szczęśliwi i zdrowi ! Następnego szampana wypiję za zdrowie Mademoiselle Ingrid I odfruwam stąd, o Zoro-zoro-zoro ! Wszystkiego co NAJ Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Mam pierwszą w zyciu wnuczke :)))))) 23.03.09, 21:20 gratuluję i zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Wszystkiego najlepszego dla całej rodziny!!! 24.03.09, 03:25 Bądź SuperDziadkiem dla swojej SuperWnuczki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce YUPP! :))))))))))))) Szczęścia, pogody ducha! > 24.03.09, 15:03 wszystkiego naj na plus! :))) www.bankier.pl/static/att/53000/1859932_szampan2.jpg :p Odpowiedz Link Zgłoś