bu.2m 29.04.09, 19:16 www.dziennik.pl/polityka/article370393/Kurtyka_wynosil_tajne_materialy.html Wręcz nie do pomyślenia! To tak jakby Lech podkładał świnie Jarosławowi a ten odwzajemniał się tym samym :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post M O C N E :-)))" tak zwana moja żona" 29.04.09, 19:25 Ale przecież " tak zwana moja żona" siedzi wraz z Sakiewiczem od czasu rocznicy wprowadzenia stanu wojennego :-) A tak swoją drogą już poważnie, to jeżeli jest to prawda, a nie jakaś zagrywka pisiaków na wywalenie Kurtyki, to mamy konkretną aferę. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Tymczasem sam Tomcio podkopuje wiarygodność 29.04.09, 19:35 pana Hejke: Redaktor naczelny Gazety Polskiej Tomasz Sakiewicz twierdzi, że Hejke od lat ma potężne problemy ze zdrowiem. "I trzeba raczej podać mu rękę niż drążyć jego życiowe problemy" – dodaje. www.radiozet.pl/news/news.aspx?newsid=11329 Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Tymczasem sam Tomcio podkopuje wiarygodność 29.04.09, 19:38 a przy Cichym tak jechano na GW... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Tymczasem sam Tomcio podkopuje wiarygodność 29.04.09, 19:40 a.adas napisał: > a przy Cichym tak jechano na GW... Mógłbyś rozwinąć bo w tym momencie nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Tymczasem sam Tomcio podkopuje wiarygodność 29.04.09, 19:45 O ten wywiad: Wojna pokoleń przy użyciu cyngli Naprawdę interesujący tekst, ale jak wszystko u nas został sprowadzony do Michnika. A szkoda. Chodzi o to, ze zaraz po opublikowaniu wyszły na jaw (gdzieś w blogosferze, a na łamach GW półsłówkami) problemy zdrowotne Cichego. I jak się nasi prawicowi koledzy nie zaczęli oburzać, że Salonik robi z dziennikarza wariata, bo mówi niewygodne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Tymczasem sam Tomcio podkopuje wiarygodność 29.04.09, 19:50 Wywiad czytałem ale kwestie zdrowotne pana Michała były mi do dziś kompletnie nieznane, dziękuję bardzo. A tu nie będą robić ponieważ Tomcio swój chłop, a pan Hejke fotograf jedynie, a nie dziennikarz jakiś;) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Jakież to romantyczne ! 29.04.09, 19:56 Ona, cała drżąca i namiętnie w teczki wpatrzona. On, oszalały z żądzy brunet, dla niej święte przysięgi łamiący... Ja chcę jeszcze ! Szczegóły z momentów ! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Jakież to romantyczne ! 29.04.09, 19:58 gat45 napisała: Ona, cała drżąca i namiętnie w teczki wpatrzona. On, oszalały z żądzy brunet, dla niej święte przysięgi łamiący... Rozrywa jej ubranie i rzuca na stos teczek... Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Jakież to romantyczne ! 29.04.09, 20:00 W sensie o aktach szczegóły? Ależ ja się obawiam, że one klauzulą tajności objęte! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Jakież to romantyczne ! 29.04.09, 20:01 tekst śliczny;) Szczegóły, hmmm, szczegóły... biorąc pod uwagę zainteresowane strony to mogą być na filmie. A może nawet mikrofilmie... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jakież to romantyczne ! 30.04.09, 08:12 gat45 napisała: > Ona, cała drżąca i namiętnie w teczki wpatrzona. On, oszalały z > żądzy brunet, dla niej święte przysięgi łamiący... > > Ja chcę jeszcze ! Szczegóły z momentów ! Bedo siem ru... ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Żrą się lustratorzy 30.04.09, 09:14 Hejke to ta sama, która była aresztowana razem z Sakiewiczem przez antydemokratyczny reżim Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś