mariner4 06.05.09, 11:19 Co on chce osiągnąć od pani Kaczmarek? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk_z_wolfow Re: Mularczyk to wyjątkwa kanalia 06.05.09, 11:21 mariner4 napisał: > Co on chce osiągnąć od pani Kaczmarek? > M. Zeby nie mowila prawdy o przekretach . Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Mularczyk to wyjątkwa kanalia 06.05.09, 11:22 Nie wyjatkowy,ale NORMALNY Kaczysta. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Mularczyk to wyjątkwa kanalia 06.05.09, 11:27 Sie ciągle za siebie wstydzi. Ja też gdy się wstydzę to purpura mi na twarzyczkę występuje znacząca. I wszyscy zaraz wiedzą, że się wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Mularczyk to wyjątkwa kanalia 06.05.09, 11:27 Mularczyk: Czy "biedny", "zaszczuty" lekarz wyjechał do Rosji? No, to wszystko jasne. Ruska agentura! Co prawda wyjechał do Hiszpanii, ale my i tak nie damy się nabrać. Czy w Hiszpanii nie ma ruskiej agentury? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Mularczyk to wyjątkwa kanalia 06.05.09, 11:31 Za chwilę padnie kluczowe pytanie Mularczyka: Kto powołał do polskiego rządu ruskiego szpiega, Kaczmarka? Od dawna przeczuwałem, że ktoś Jarosława Rajmundowicza zdemaskuje, ale nie myślałem, że tym kimś będzie akurat Zamularczyk :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Mularczyk to wyjątkwa kanalia 06.05.09, 11:38 nadejdzie ta wiekopomna chwila, kiedy to mularczykostwo pójdzie w 3,14sdu ? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Mularczyk to wyjątkwa kanalia 06.05.09, 11:39 :) Na pewno nadejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Mularczyk to wyjątkwa kanalia 06.05.09, 11:37 Mularczyk chciał po prostu zamulić sprawę. Chyba mu, kurna, słabo poszło z tą Hiszpanią. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Mularczyk to wyjątkwa kanalia 06.05.09, 11:37 Myślisz, że nigdy dość powtarzania prawd oczywistch i powszechnie znanych? I ma przedziałek na głowie podobnie jak na doo_pie. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Dziwisz się? 06.05.09, 11:37 Przecież ten facio spędził noc w gabinecie prezesa Kurtyki szukając haków na sędziów Trybunału:) Rumieniec do dziś z gęby mu nie schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka [...] 06.05.09, 11:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Dziwisz się? 06.05.09, 11:41 Wtykał. Tylko zapomniał przedtem zrolować. Stąd ta boleść i rumieńce na twarzy posła. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Dziwisz się? 06.05.09, 11:40 dupetek napisał: > Przecież ten facio spędził noc w gabinecie prezesa Kurtyki szukając haków na > sędziów Trybunału:) Rumieniec do dziś z gęby mu nie schodzi. Ożesz! Te teczki na Sędziów Trybunału w przyspieszonym tempie! CITO! Od Kurtyki! Ożesz ty! Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Dziwisz się? 06.05.09, 11:42 dupetek napisał: > Przecież ten facio spędził noc w gabinecie prezesa Kurtyki szukając haków na > sędziów Trybunału:) Rumieniec do dziś z gęby mu nie schodzi. Chyba Palikot mial racje , cos jest na rzezczy . Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Dziwisz się? 06.05.09, 11:46 wilk_z_wolfow napisał: > dupetek napisał: > > > Przecież ten facio spędził noc w gabinecie prezesa Kurtyki szukając haków > na > > sędziów Trybunału:) Rumieniec do dziś z gęby mu nie schodzi. > > Chyba Palikot mial racje , cos jest na rzezczy . o to ja też bym cały czas w takich rumieńcach chodziła gdy to się wydało. Wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy o Kurtyce a on już z tym rumieńcem. Myśmy nie wiedzieli a on już wiedział. To każdy by tak wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Pośle Karpiniuk! 06.05.09, 11:53 Nie róbta konkurencji pani Marii Czubaszek! Mularczyk Po co pani odebrała ten telefon Kaczmarkowa Bo zadzwonił. Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy co w nim wyjątkowego ??? 06.05.09, 11:54 Co w nim wyjątkowego ??? To u nich standard. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Dzielna babka ta Honorata 06.05.09, 11:56 www.polityka.pl/honor-honoraty/Text01,933,279145,18/ Odpowiedz Link Zgłoś