zaba_pelagia 06.05.09, 20:36 Biję się w biust mój - nie wierzyłam autorytetom, gdy mówiły, że prezes Jarosław ma zawsze rację. Od wczoraj wierzę i mówie - róbcie,, jako rzecze prezes. I nawet zmieniam sygnaturkę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: POprzyj prezesa! 06.05.09, 20:37 Pierwszy raz w swoim nędznym życiu nie skłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: POprzyj prezesa! 06.05.09, 20:42 Z głebi duszy mu się wreszcie wyrwało. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_sympatyk_po [...] 06.05.09, 20:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: POprzyj prezesa! 06.05.09, 20:58 Popieram Prezesa! Choć raz - nieświadomie - powiedział coś do rzeczy. I nawet brawa dostał, hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce POprzyj prezesa! Już lecę, Zabo_Pelagio !!! ;) 06.05.09, 21:09 zaba_pelagia napisała: > Biję się w biust mój - nie wierzyłam autorytetom, gdy mówiły, że prezes > Jarosław ma zawsze rację. Od wczoraj wierzę i mówie - róbcie,, jako rzecze prez > es. > I nawet zmieniam sygnaturkę! > Ktoś kiedyś powiedział, że kaczyści tylko wtedy mówią prawdę, kiedy się pomylą. Czyżby Wielki Bulgot był pomylony?! Nie wierzę! Taki Mąż Stana?! Nie, to niemożliwe! ps. co do zmiany sygnaturki, powiem jedno: ŁOMatko! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek PO jest bezpłodna więc nawet z PO parcia nic się 06.05.09, 21:14 zaba_pelagia napisała: POprzyj prezesa! ---> ... nie urodzi. Jarek POparł takich głąbów, bo nadają się na łatwą oPOzycję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor [...] 06.05.09, 21:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Zawsze będą w opozycji do wsioków,esbeków,złodziei 06.05.09, 22:00 kolor napisał: Jak na razie to PISdy sa w opozycji ---> i reszty POdejrzanego autoramentu > i tak juz zostanie > buehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś