o-kiko 14.05.09, 18:16 Już się czuje parlamentariuszką:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 18:27 Ze szczylem krótko trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 18:30 boblebowsky napisał: > Ze szczylem krótko trzeba! Szczyl stawia warunki aby prokuratura mimo poważnych a udokumentowanych podejrzeń nie chciała nic od niego. To jest trudna sprawa dla tych z Prawa i Sprawiedliwości. Gdy dotkinie ich prawo i sprawiedliwość natychmiast okrzykują to szykaną. Bo prawo i sprawiedliwość miało dotyczyć innych. Oni wszak byli i Prawem, i Sprawiedliwością. Smród rozkładających się zwłok pisowskich. Sekcja będzie czwartego? Odpowiedz Link Zgłoś
marie-100 Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 20:27 POkaż mi te udokumentowane sprawy przeciwko Ziobrze. Póki co dzis Ziobro też triumfuje - wiadomosci.onet.pl/1970843,11,prokuratura_znowu_zbada_sprawe_lepper_vs_ziobor,item.html Gdybys zapomniał, to przypominam, że prokuratura umorzyła sprawę ws. laptopa, kóry zmarł śmiercią naturalną, podobnie z podsłuchem pielęgniarek. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 18:59 Rózia, mam nadzieję, ostro się przejedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 19:09 k.kiko napisała: > Rózia, mam nadzieję, ostro się przejedzie... Po Ziobru,bardzo ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 19:20 o-kiko napisała: > Ziobro jej jeszcze pokaże! Po francusku czy po hiszpańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 19:52 o-kiko napisała: > Ziobro jej jeszcze pokaże! Co ZERO moze pokazac w jakiej dziedzinie? No moze TYLKO w modlach,bo nawet SEKS to dla niego KOSMOS.Marnocina,badziewiak. Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Re: "parlamentariuszką" 14.05.09, 19:21 Kikut znowu czegoś nie doczytał ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: "parlamentariuszką" 14.05.09, 19:32 o-kiko napisała: > czeguj?? Teguj! Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 kikutowi należy się lekcja 14.05.09, 19:33 polskiego - Rózia jest zdrobnieniem od Rozalia, więc o jakiej to Rozalii kikut rozprawia - kobieta poseł to PARLAMENTARZYSTKA Odpowiedz Link Zgłoś
o-kiko Re: kikutowi należy się lekcja 14.05.09, 19:37 język jest jak glina, gdyby się nie zmieniał i nie rozwijał, do dziś mówilibyśmy "Kochanowskim" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 podejmujesz zbędną probę 14.05.09, 19:54 usprawiedliwienia swojego nieuctwa. Wolę język Kochanowskiego niż menela. Dla mnie znakami przestankowymi są przecinek, kropka, średnik i reszta, menel do tego celu używa słów: k...wa, pi....le itd. Odpowiedz Link Zgłoś
o-kiko Re: podejmujesz zbędną probę 14.05.09, 19:56 a ja twojej kultury lubić nie mogę, bo jej po prostu nie masz! Kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 jakie to szczęście 14.05.09, 20:02 że chciałam ci tylko udzielić lekcji polskiego, inaczej byłabym zobligowana prowadzić z tobą dyskurs. a tak wystarczy mi napisać AMEN (mam nadzieję że wiesz co to znaczy). Odpowiedz Link Zgłoś
o-kiko Re: jakie to szczęście 14.05.09, 20:19 ty mnie lekcji polskiego??? Rozśmieszyłaś mnie do łez... Ani kultury ani poczucia humoru, inna po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: kikutowi należy się lekcja 14.05.09, 20:51 inna57 napisała: > polskiego > > - Rózia jest zdrobnieniem od Rozalia, więc o jakiej to Rozalii kikut rozprawia > - kobieta poseł to PARLAMENTARZYSTKA Nie udzielaj lekcji pisdziochom za friko. Jak nie zabulą paru tysiączków, to się nie nauczą:( Odpowiedz Link Zgłoś
o-kiko Re: kikutowi należy się lekcja 14.05.09, 20:57 plafusy to takie płaskie sztywniaki, co żartów nie kumają, finezji nie mają. Ot jełopy... Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: kikutowi należy się lekcja 14.05.09, 21:01 o-kiko napisała: > plafusy to takie płaskie sztywniaki, co żartów nie > kumają, finezji nie mają. Ot jełopy... Żartów mówisz??? Zależy jakich. Jeżeli myślisz o PiSowskim poczuciu humoru, to rzeczywiście, ludzie kulturalni mogą mieć spore problemy. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28 Odpowiedz Link Zgłoś
ogniemi Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 20:48 o-kiko napisała: > Już się czuje parlamentariuszką:)) powinna się zająć wnukami ta babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 21:53 ogniemi napisał: > o-kiko napisała: > > > Już się czuje parlamentariuszką:)) > > powinna się zająć wnukami ta babcia. > > A Ziobro wlasne dzieci bawic. Ale jakos Jaroslawa w ciaze zajsc nie moze i Zbynio pozadliwie zerka na Wojtka Olejniczaka buehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Rózia von ostro jedzie... 14.05.09, 22:05 kolor napisał: > A Ziobro wlasne dzieci bawic. Ale jakos Jaroslawa w ciaze zajsc nie > moze i Zbynio pozadliwie zerka na Wojtka Olejniczaka > buehehehehehehehehe Myślisz, że możliwa jest u niej ciążą pozamaciczna? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt według wielu Rózia von to 15.05.09, 07:59 zdecydowanie lepsze niż kikut_pis_del_waffen. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: według wielu Rózia von to 15.05.09, 11:01 k.kiko napisała: > Oo, coś ty??? O swojego rycerza bez skazy się martwisz kikuto? Nawet jak mu się uda pojechać, to... Resztę sobie dośpiewaj pantofelku. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: według wielu Rózia von to 15.05.09, 17:04 coś pieprzyszwos, bezmózga istoto... Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 k.kiko 15.05.09, 17:15 PiSdzielstwo ci rozum odebrało. I tak wszyscy wiedzą że inkryminowanemu szczylowi zwanemu zerem w obecności kobiety kuśka do tyłu staje. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Róża von PISden Palcem Szturchen 15.05.09, 17:21 Jak to możliwe żeby Polacy wybierali jako swojego reprezentanta do PE kogoś kto od lat jest na usługach właśnie UE, a nie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Róża von PISden Palcem Szturchen 15.05.09, 17:34 pollack5 napisał: pomyśl, to nie boli!!! Ciamcialamcia: Autor: pollack5 15.05.09, 17:17 "Ecie pecie kolacia" Jeżeli takie myślenie miałeś na myśli to dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś