intel-e-gent 02.06.09, 18:02 Olejniczak orłem nie jest, ale za to jaką ma klatę ;p Buhaha :) Głosuję na Gadzinowskiego... Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia lewysierpowy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkk-polska Re: Zrobiliśmy "jedynkom" test 02.06.09, 19:27 Olejniczak = porażka Nie potrafi odróżnić Rady Europy od Rady Europejskiej. A powinien to potrafić każdy licealista przystępujący do matury z WOS Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie martw się drogę do kasy znajdą! 02.06.09, 20:08 Zapytają kogoś i szmal zgarną. M. Odpowiedz Link Zgłoś
cwany_cwajnos Re: Zrobiliśmy "jedynkom" test 02.06.09, 20:21 Denerwuje mnie nachalne promowanie Kamińskiego we wszystkich mediach. Wolałbym zobaczyć więcej Mularczyka, Poncyljusza, bo niestety widząc "jedynkę" PiS tracę wiarę w zdrowy rozsądek jego mocodawców... Naprawdę to nie jest rewelacyjny kandydat. Lepszy od ludzi Platformy, ale co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zrobiliśmy "jedynkom" test 03.06.09, 10:38 wany_cwajnos napisał: > Denerwuje mnie nachalne promowanie Kamińskiego we wszystkich mediach. Wolałbym > zobaczyć więcej Mularczyka, Poncyljusza, bo niestety widząc "jedynkę" PiS tracę > wiarę w zdrowy rozsądek jego mocodawców.. "zdrowy rozsadek"? hahahahahaha i zabawne jest uzycie w tym kontekscie slowa "mocodawcow" Odpowiedz Link Zgłoś
zallas Re: Zrobiliśmy "jedynkom" test 03.06.09, 10:36 Olejniczak oblałby maturę z WOS. Odpowiedz Link Zgłoś
czajka-1 Re: Zrobiliśmy "jedynkom" test 03.06.09, 21:32 A moze tak zrobic test ze znajomosci jezykow obcych. Kaminski podobno zna 3 jezyki .Jakie na przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
leobloom Re: Zrobiliśmy "jedynkom" test 04.06.09, 19:14 Olejniczak zabłysnął, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
wkroczak Re: Zrobiliśmy "jedynkom" test 15.07.09, 00:31 Acz ciekawe, chyba mało istotne. Aspekty oczywiście ważne, ale czy po ich znajomości należy oceniać umiejętność działań polityka na rzecz własnego kraju?! Hubner i Rosatti, którzy są klasą sami dla siebie też nie znali odpowiedzi na wszystkie pytania. To, że ktoś zna odpowiedzi na wszystkie pytania teoretyczne, nie znaczy, że będzie politykiem wpływowym. Bo czyż Prezes Huty wie jaka jest dokładna procedura procesu technologicznego?! Odpowiedz Link Zgłoś