Dodaj do ulubionych

Palikota wywiad z sobą samym

24.06.09, 11:11
Janusz nie wyleci z PO(no chyba,że naprawdę będzie miał kłopoty z prawem) tylko zostanie zmarginalizowany.Już się to dzieje i dlatego Palikot zamiast zejść z lini strzału,przeczekać ,dać publice odpocząć od siebie brnie dalej .Bo dla niego nie ma nic gorszego niż OBOJĘTNOŚĆ z którą się coraz częściej spotyka. W samej parti do obojętności dochodzi jeszcze pobłażanie świadczące o nietraktowaniu Januszka na poważnie. Lepiej by zrobił jadąc już na wakacje.
Obserwuj wątek
    • rejms Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 12:30
      A kto kasjera wyrzuci z partii, toż to by było samobójstwo dla PO, Tuska bo informacje jakie posiada o jej finansowaniuto grom z jasnego nieba.
    • uzman Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 12:54
      Zajmowanie się Palikotem, to tak jak pisanie recencji kolejnej płyty Dody.
    • haen1950 Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 13:06
      Schetyna to kretyn. Wypowiadając wojnę i chcąc zniszczyć Palikota uszkodził platformę i swój autorytet. Facet, który sięga po podległych mu prokuratorów w celu uśmiercenia konkurenta jest śmieciem.

Palikot jest przestępcą tylko wg porzuconej żony, Giertycha i Schetyny. Ten ostatni to chyba zwariował na umyśle.
      • zoil44elwer Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 13:19
        Karły polityczne zawsze biją poniżej pasa.Taka ich natura psychiczna i
        predyspozycje fizyczne.
    • kiczkis Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 13:21
      "Palikota wywiad z sobą samym"...
      =======================================

I tak to chamowizna i kundle zdominowali to koślawe i niechlujne "społeczeństwo" odmóżdżonych Onetowców i "dzieci neostrady"..

- "KUKU" "Palikoty".. - "Biedronie".. "Wojewódzkie"..
      - "Dody".. "Muchy".. "Bolki"... - czy straszniejsze od jeża i jeżozwierza razem - oraz głupsze od taboreta "Jole Rutowicz", to tylko niektóre CHAMOWATE "idole" i "wzorce" tych odmóżdżonych i schamiałych doszczętnie ostatnich dwóch pokoleń..

"Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie " - pisał Andrzej Frycz Modrzewski..

- I już są te "Rzeczypospolite"!! - Schamiałe.. prostackie i coraz prymitywniejsze.. Jak ich pokolenia.. - Pokolenia "KUKU" Palikotów i innej "wszawicy"..
      • zoil44elwer Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 13:29
        Bydzie jeszcze gorzi!!
    • iak84 Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 13:47
      To nie Schetyna wydał wojne Januszkowi,tylko Januszek sam się wykańcza.Mówienie o tym,że prokuratura ściga Palikota,bo Grzesio jest mściwy i każe ścigać biedaczka-niewinniaczka,jest śmieszne.Złożono zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Palikota-wiarygodne czy nie, ale są i trzeba to wyjaśnić. CO MA ZROBIĆ PROKURATURA -NIE PODJĄĆ DZIAŁAŃ WYJAŚNIAJĄCYCH?-TO JEST KOLESIOSTWO jeszcze gorsze jak za SLD. Wyników jeszcze nie ma więc poczekajmy. Myśle,że nie jest taki głupi,żeby się tak wkopac,ale jego zachowanie wskazuje,że może być inaczej.
      Poza tym Polikot jest niepoważny skoro nie potrafi załawić swoich sprw prywatnych i pierze swoje brudy publicznie.I płaci za to.Innych potrafi oskarżać ,walic poniżej pasa,wykorzystując do tego media-dziś ten mechanizm działa przeciwko niemu.
      Ja zawsze go lubiłam i uważałam,że jest inteligentnym facetem a zaczynam zmieniać zdanie. Robi sie żałosny.
      • zoil44elwer Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 13:50
        Wierzyłaś że Palikot jest mądry,to byłaś głupia.Teraz przestajesz nią być
        przekonując się że Palikot :Je Gupi!
      • haen1950 Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 13:59
        Głupiutka i niedoinformowana. Schetyna na nowo wznowił śledztwo już
        przewałkowane i umorzone przez pisowskich prokuratorów. Myśl trochę.

Właczył również prokuraturę do prywatnych kłótni małżenskich. Jakby
        na życzenie i w zmowie z Giertychem. Prawdopodobnie sterował akcją
        pismaków Dziennika.

Podlegasz prymitywnej manipulacji medialnej.
        • zoil44elwer Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 14:04
          Na górze PO trwo wojynka,skuli tego momy stynkać?
    • sarrivin Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 14:39
      Jak najbardziej wspieram Palikota. I ma tutaj rację - jeśli będę mógł na niego głosować, ma mój głos na 100%.

Słowo do niego: nie warto się poddawać, obrażać. Wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie, a gdy ktoś czuje się zagrożony, decyduje się na atak. Im więcej zagrożonych, uszkodzonych, tym więcej ich woli do walki personalnej. Nie ważne jak, aby wygrać i poczuć się znów bezpiecznie.
      Drobna przerwa Panie pośle i do przodu. Byłoby szkoda gdyby Pan zdecydował inaczej.
    • iak84 Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 14:50
      Tak ,Tak Schetyna włączył-swój prywatny folwark prokuraturę.Niektórzy wyznawcy Palikota upodabniaja się do wyznawców Prezesa.
      Co do akcji Dziennika, to nie napisałam o tym ani słowa,bo uważam,że tu mamy do czynienia z nagonką i denną sprawą-ale jak ktoś regularnie robi to samo innym to nie powinien się obrażać. Złożył pozew do sądu i dobrze.ALE DLACZEGO MAM ODBIERAC PRAWO NOWIŃSKIEJ DO DOCHODZENIA SWOICH PRAW W SĄDZIE? Niech sąd wyda wyrok,tak samo jak w przypadku dziennikarzy,którzy pomawiają Palikota
      .Sprawa wznowionego śledztwa dotyczy finansowania kampani-Ty naprawdę myślisz ,że emeryci i renciści czy studenci wpłacili 10 tyś z własnej kieszeni,podczas gdy ich stan majątkowy nie wskazuje na takie możliwości,co w trakcie tego pierwszego śledztwa ustaliła policja. Jasne Janusz dał im swoje pieniądze,by je wpłacili,ale to jest ominięcie prawa i sprawa śmierdzi-jest kłopotliwa dla PO-bo najpierw się wywiesiło sztandary o zasadach i wywaliło Misiaka i paru innych a teraz co?
      Nie napisałm ,ze WIERZYŁAM,bo kwesia wiary tu nie ma nic do rzeczy-możecie ze zrozumieniem czytac,co się do Was pisze? I nie napisałam,że Janusz jest głupi,bo ja nie operuje takimi określeniami .I proszę łaskawie nie operować takimi epiteami w stosunku do mnie.Pozdro
      • zoil44elwer Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 15:00
        Mimoza?
      • haen1950 Re: Palikota wywiad z sobą samym 25.06.09, 07:24
        To jest ominięcie bzdurnych przepisów nie pozwalających na
        finansowaniu kampanii z własnych pieniędzy. Karalne jest
        przekroczenie limitu.

Proceder jest powszechny, tyle, że inni (Bielan, Kamiński) biorą
        cudzą forsę i wchodzą w czysty układ korupcyjne. Palikot ma komfort
        uczciwości i niezależności.
    • sarrivin Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 15:00
      iak84 --> Wyznawcy Palikota nie istnieją. Ludzie popierający Palikota to raczej ludzie preferujący logikę i rozsądek, nie wiarę jak kontyngent moherowy.

Chcesz lub nie, Palikot poruszył wiele ważnych spraw społecznych i zwrócił na nie większą uwagę, co utorowało drogę różnym instytucjom niezależnym. Co więcej, ludzie czują że mają więcej wolności i mogą z niej korzystać lepiej. To są niemożliwe do odwrócenia sprawy, które Palikot zainicjował lub / i wzmocnił.

Nie każdy poseł musi zajmować się tylko "wielką polityką". Instytucja posła w założeniu ma wiele stron, a Palikot wskrzesił tę część bardziej społeczną, co zbliża "posła" z tymi których reprezentuje w sejmie. To jest przecież tylko delegat społeczeństwa i ma przedstawiać problemy narodu który go wybrał, a potem pracować nad tym by je rozwiązywać.
    • kiczkis Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 17:37
      sarrivin (24.06.09, 15:00) - "Wyznawcy Palikota nie istnieją. Ludzie popierający Palikota to raczej ludzie preferujący logikę i rozsądek, nie wiarę jak kontyngent moherowy." (...)
      =================================================================

Typowy (nastoletni "produkt" Onetu..) leninowski "użyteczny idiota" :))

He he he.. - "Ludzie popierający Palikota to raczej ludzie preferujący logikę i rozsądek"..

- Faktycznie :)) - JAKĄ "logikę"?? - Proste.. "Logikę" PROSTEGO skundlonego motłochu, a motłoch kieruje się PROSTĄ logika: - "Igrzysk.. igrzysk.. i jeszcze więcej igrzysk".. - Dla ludu wazne przeciez "problemy (hmmm..) "narodu" ktory "wybral tego co daje igrzyska"..

- PROSTE?? - Jak budowa cepa!!

- No bo co tez motłochowi może dać ten tak pogardzany przez tych przygłupich szczylów "kontyngent moherowy"??
      - Da im to chamstwo.. to opluwanie.. pławienie sie w rzygowinach i w szambie - ktore daje "KUKU" Palikot?? - A skądże!

- "Kontyngent moherowy" zaraz ci Mocium Panie wymyśli jakieś "zasady".. "normy".. jakoms "kurture".. będzie żądał jakichś tam "postempowań".. "zachowań".. - Nie daj Bóg jakiejś tam "uczciwości" czy podobnych "pierdół" - tak nie przystających do "logiki" i (uwaga!!) "zdrowego rozsądku" schamiałego motłochu..

Dla wymóżdżonych zasrańców, "poruszenie wielu ważnych spraw społecznych i zwrócenie na nie większej uwagi" przez "KUKU" Palikota, oznacza jedno.. I tylko jedno: - Schodzenie do poziomu szamba w atakowaniu tak znienawidzonych przez zasrańców "Kaczorów" i PiSu...
      - To są te "ważne sprawy społeczne" dla bełkoczącego przygłupa :)) - I to są właśnie owe "igrzyska" które zapewnia schamiałemu doszczętnie motłochowi "KUKU" Palikot..

Jest to jednocześnie "cezura", coraz wyraźniej dzieląca wyjący z zachwytu nad "KUKU" Palikotem motłochem, i coraz bardziej niechętnej dalszym postępom chamienia i kundlenia się, bardziej inteligentnej i kulturalniejszej części społeczeństwa..

Jedno jest pewne.. Na razie chamowizna rządzi niepodzielnie, wiec i "KUKU" Palikot ma "świetlaną" przyszłość zapewnioną.. - Jak na razie..
      • zoil44elwer Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 18:34
        Jednak ten chamowaty,durny motłoch powywalał już wiele "imperiów"zadufanych w
        sobie mędrków z salonów.Vox populi st6anowczo za rzadko jednak teraz się
        odzywa.Ale jak się ruszy to ręka,noga,mózg na ścianie zostanie.
    • yanfhowah Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 20:02
      MAM PROPOZYCJIE DLA p,POLIKOT,,ZEBY ZAPROPONOWAL USTAWE PODOBNA DLA MEDIOW PANSTOWYCH."O przestrzeganiu wartosci chrzescijanskich,,".......DLA " RADIO MARYJA "ZEBY PRZESTRZEGALA ,,,,W A R T O S C I LUDZI NIEWIERZACYCH",,,,cos za cos,,,
    • iak84 Re: Palikota wywiad z sobą samym 24.06.09, 23:02
      zoil44elwer-za prównanie do pięknego kwiatuszka dziękuję,choć muszę Cię zmartwić bo z moim charakterem,nie ma nic wspólnego.
      Jeśli chcesz używać różnego rodzaju epitetów skutecznie to zasięgnij do klasyków:
      -W Churchill-zawsze uniwersalny
      -O v Bismarck-dla wielbicieli dziadka z wermahtu i nie tylko
      -Ojciec Narodu J Piłsudski-dla prawdziwych ''patryyotów''
      -oraz cały zestaw klasyków radzieckich ze szczególnym uwzględnieniem Józefa i naszego wielkiego rodaka Feliksa.
      Ja niczego Ci nie polecę,gdyż jestem bardzo skromna,a mam do tego powody, jak byłeś łaskaw zauważyć na wstępie. Miłej lektury .
      Pozdrawiam.
    • ksiaze_olsztyn Re: Palikota wywiad z sobą samym 25.06.09, 00:13
      Cwaniaczek i polityk udający filozofa i pisarza. I wykształciuchy, które dają się na to nabrać.
    • sarrivin Re: Palikota wywiad z sobą samym 25.06.09, 00:22
      kiczkis --> Biedaku, mam 25 lat i większość mojego życia Onet nawet nie istniał, a tym bardziej jakiekolwiek jego produkty. Nawiasem, nie lubię onetu i generalnie nie oglądam TV, mam własne zdanie czego Tobie zarzucić pewnie nie można. No ale to w ramach riposty, bo tłumaczyć Ci się nie mam z czego.
    • sarrivin Re: Palikota wywiad z sobą samym 25.06.09, 00:25
      ksiaze_olsztyn --> Jeśli człowiek po wydziale filozofii miałby udawać filozofa, to już praktycznie Cię definiuje jako głosującego na PiS. No nawet zdrowy rozsądek nie dał rady...
    • reniaczek1980 Re: Palikota wywiad z sobą samym 25.06.09, 01:33
      zawsze tak jest. Najpierw malo kto w Polsce wie kim jest ten pan, potem jego nazwisko robi sie popularne przez kilka smiesznych (zabawnych/smiechu wartych - kazdy skresla wg uznania ;) ) akcji. A potem dzieje sie zawsze to co spotyka osoby niezwykle popularne - nagonka. Albo jednostka przetrwa taka nagonke albo nie (bo przeciez o tym dyskusja wlasnie), w przypadku gdy przetrwa ma z miejsca silniejsza pozycje i caly proces sie powtarza zgodnie z wykresem sinusoidy. Gdy nie przetrwa nazwisko znika do czasu gdy: 1. odzyska sily i znow robi akcje (udane lub nie) 2. Ktos sie poczuje zagrozony postacia (slusznie lub nie). No i tak gra sie toczy.
    • rasklaat Re: Palikota wywiad z sobą samym 11.07.09, 20:04
      Nie lubię Palikota. Ten człowiek nie jest skuteczny. Nie da się go traktować na poważnie. A w polityce to poważny grzech. On nie dorósł do swojej roli. Jedyne co umie robić to happeningi czyli wygłupy a do tego nie trzeba być posłem rządzącej koalicji i szefem komisji która ma coś w państwie ulepszać. Ta cała jego komisja przez dwa lata nie urodziła nic, nie przyniosła żadnych zmian, nie zlikwidowała żadnego szkodliwego przepisu; właściwie jedyne co zlikwidowała to siebie samą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka