Dodaj do ulubionych

A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publicznej

23.07.09, 10:47
I weź teraz zagłosuj na takich?

www.efakt.pl/Farfal-jak-faszysta-Zdjecia-szefa-TVP-w-hitlerowskim-gescie,galeria-artykulu,48344.html
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi 23.07.09, 10:54
      Ciebie to dziwi? Mnie juz nie. W PiS są ludzie bez krzty godnosci.
      Zobacz
      to:deser.pl/deser/1,97052,6850434,Prosze_mi_powiedziec__co_mam_powiedziec__To_powiem.html
      • taziuta A PO uratowało mu stołek... 23.07.09, 10:55
        wanda43 napisała:
        Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi

> Ciebie to dziwi? Mnie juz nie. W PiS są ludzie bez krzty godnosci.

Podobnie w PO...
        • wieczny_dziewica Re: A PO uratowało mu stołek... 24.07.09, 09:03
          taziuta napisał:

> wanda43 napisała:
          > Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi
          >
          > > Ciebie to dziwi? Mnie juz nie. W PiS są ludzie bez krzty godnosci.
          >
          > Podobnie w PO...

WEtując Ustawę chyba
      • wieczny_dziewica Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi 23.07.09, 11:01
        wanda43 napisała:

> Ciebie to dziwi? Mnie juz nie. W PiS są ludzie bez krzty godnosci.
        > Zobacz
        > to:deser.pl/deser/1,97052,6850434,Prosze_mi_powiedziec__co_mam_powiedziec__To_powiem.html

Czy poseł RP może wystąpić w reklamie i polecać produkt, którego w życiu na oczy
        nie widział? - Oczywiście - odpowiada Super Express. Pod warunkiem, że z prośbą
        zadzwoni Osoba z Radia Maryja.

Dziennikarz gazety zadzwonił do Jana Szyszki. - Panie ministrze, nagrywam w
        związku z tą telefonią komórkową ojca dyrektora. (...) Widział pan już telefon?
        - zapytał. - Jeszcze nie - reakcja ministra była błyskawiczna. - Ale chętnie
        kupię. Już tam panią Madzię i swoje biuro poprosiłem, żeby mi załatwili.

Ale wazelina
    • lackzadek Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi 23.07.09, 10:56
      Szukam dobrze płatnej pracy, mogę się ześwinić, zeszmacić i co tam jeszcze
      trzeba byle tylko reprezentować PIS.
      • wieczny_dziewica Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi 23.07.09, 11:04
        lackzadek napisał:

> Szukam dobrze płatnej pracy, mogę się ześwinić, zeszmacić i co tam jeszcze
        > trzeba byle tylko reprezentować PIS.

Tu się załap.Płacą nieżle i "apteka "pełna używek i jeszcze czegoś

www.efakt.pl/m/Repozytorium.Podglad.aspx/-650/-550/faktonline/1248148563791.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka