wieczny_dziewica 23.07.09, 10:47 I weź teraz zagłosuj na takich? www.efakt.pl/Farfal-jak-faszysta-Zdjecia-szefa-TVP-w-hitlerowskim-gescie,galeria-artykulu,48344.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi 23.07.09, 10:54 Ciebie to dziwi? Mnie juz nie. W PiS są ludzie bez krzty godnosci. Zobacz to:deser.pl/deser/1,97052,6850434,Prosze_mi_powiedziec__co_mam_powiedziec__To_powiem.html Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta A PO uratowało mu stołek... 23.07.09, 10:55 wanda43 napisała: Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi > Ciebie to dziwi? Mnie juz nie. W PiS są ludzie bez krzty godnosci. Podobnie w PO... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczny_dziewica Re: A PO uratowało mu stołek... 24.07.09, 09:03 taziuta napisał: > wanda43 napisała: > Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi > > > Ciebie to dziwi? Mnie juz nie. W PiS są ludzie bez krzty godnosci. > > Podobnie w PO... WEtując Ustawę chyba Odpowiedz Link Zgłoś
wieczny_dziewica Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi 23.07.09, 11:01 wanda43 napisała: > Ciebie to dziwi? Mnie juz nie. W PiS są ludzie bez krzty godnosci. > Zobacz > to:deser.pl/deser/1,97052,6850434,Prosze_mi_powiedziec__co_mam_powiedziec__To_powiem.html Czy poseł RP może wystąpić w reklamie i polecać produkt, którego w życiu na oczy nie widział? - Oczywiście - odpowiada Super Express. Pod warunkiem, że z prośbą zadzwoni Osoba z Radia Maryja. Dziennikarz gazety zadzwonił do Jana Szyszki. - Panie ministrze, nagrywam w związku z tą telefonią komórkową ojca dyrektora. (...) Widział pan już telefon? - zapytał. - Jeszcze nie - reakcja ministra była błyskawiczna. - Ale chętnie kupię. Już tam panią Madzię i swoje biuro poprosiłem, żeby mi załatwili. Ale wazelina Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi 23.07.09, 10:56 Szukam dobrze płatnej pracy, mogę się ześwinić, zeszmacić i co tam jeszcze trzeba byle tylko reprezentować PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczny_dziewica Re: A PiS zafundował Mu prezesurę Telewizji Publi 23.07.09, 11:04 lackzadek napisał: > Szukam dobrze płatnej pracy, mogę się ześwinić, zeszmacić i co tam jeszcze > trzeba byle tylko reprezentować PIS. Tu się załap.Płacą nieżle i "apteka "pełna używek i jeszcze czegoś www.efakt.pl/m/Repozytorium.Podglad.aspx/-650/-550/faktonline/1248148563791.jpg Odpowiedz Link Zgłoś