pies_na_czarnych.o 24.07.09, 16:51 Czy te psdaki kiedykolwiek zgodza sie chociaz w jednym z rzadem Tuska? Bugaj żałuje, że rząd nie podniesie podatków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Bugaj żałuje, że rząd nie podniesie podatków 24.07.09, 16:54 Ja mu się nie dziwię. Dyscyplina budżetowa oznacza, że załadować prezydenckiego tupolewa małpkami nie będzie już tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Bugaj żałuje, że rząd nie podniesie podatków 24.07.09, 17:06 Najwyżej kupią na bazarze bez akcyzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Zapamiętam Bugajowi na zawsze 24.07.09, 17:16 Było przeszło pół roku temu. Złotówka na łeb na szyję. Ludzie patrzą z rozpaczą jak ich kredyty rosną, oszczędności topnieją. Tusk i Rostowski rzucają na rynek zaliczkę unijną. Skrzypek sqrwysyn umywa i zaciera ręce. Bugaj wrzeszczy - zmarnowana forsa! To nic nie pomoże. Pomogło, spadek został wyhamowany, zaczęliśmy się odbijać. Od tej pory ten kretyn jest dla mnie nikim, swołoczą kaczą, oszustem. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.zabanowany Re: Zapamiętam Bugajowi na zawsze 24.07.09, 17:23 haen1950 napisał: > Od tej pory ten kretyn jest dla mnie nikim, swołoczą kaczą, oszustem. Troche poźno. Przypomnij sobie jak w we wczesnych latach 90 dzień w dzien siedział w TVP razem z Królem z KPN i Korwinem Mikke z UPR i zgodnie w trojkę pluli na Balcerowicza i Mazowieckiego. Dopiero Walendziak ich rozgonił by zrobić miejsce swoim pampmersom. Ale ile wyhodowali oszołomow, to ich .. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: Zapamiętam Bugajowi na zawsze 24.07.09, 18:11 > Od tej pory ten kretyn jest dla mnie nikim, swołoczą kaczą, oszustem. Lepiej pozno niz wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Zapamiętam Bugajowi na zawsze 24.07.09, 18:31 i warto policzyć ile zł wiecej otrzymano ,niz np. dziś by było :waluty.onet.pl/1,tabele2.html Odpowiedz Link Zgłoś
wieczny_dziewica Dla mnie ten człowiek hańbi słowo "polityk" 24.07.09, 17:37 Jak by podnieśli też by żałował No bo co to za "polityk", co nie uczestniczy w wyborach, bo go to nie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Bugaj żałuje, że rząd nie podniesie podatków 24.07.09, 18:29 To komuch ,on lubi jak władza rozdaje.Szary obywatel to dla niego dureń, ktory nie potrafi własnej kasy ,,odpowiednio" wydać.:-) Odpowiedz Link Zgłoś