homoso-vieticus 12.08.09, 07:21 Przeczytać warto i ...warto się zastanowić nad przyczynami,które spowodowały, że staliśmy się, prawie wszyscy, tak naiwnymi ludźmi? www.nowe-panstwo.pl/13.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etwas-geheimnis Re: O demonach manipulacji opowiada dr Migalski 12.08.09, 07:30 Nie watro czytać ,czysta manipulacja,ale slowa uznania dla tego karierowicza ,rozumie koleś gdzie i jak się zdobywa konfitury. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Myslenie o konfiturach w polityce to zdrada 12.08.09, 07:49 polityki na rzecz biznesu! Powinieneś to już rozumieć jeśli, nie tylko ze mną , poważnie chcesz rozmawiać o polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Myslenie o konfiturach w polityce to zdrada 12.08.09, 07:51 Takie myślenie to Migalski prezentuje , przypisujac to innym ,a sam nie jest wcale lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Myslenie o konfiturach w polityce to zdrada 12.08.09, 08:37 Oboje nie wiemy co myśli Migalski. Wiemy tylko o tym o czym pisze.Wiemy także co, my oboje, myslimy o polityce. Zakładam,ze to co piszemy odpowiada naszemu myśleniu o polityce nie tylko w tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Myslenie o konfiturach w polityce to zdrada 12.08.09, 09:18 Ok zgadzam się,nie wiemy co myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt nie wiemy co myśli. I czy 12.08.09, 09:26 w ogóle myśli - może jak gatunek PiS_dzielski tylko kombinuje i ma talent do przykrywania tego pozorem myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Myslenie o konfiturach w polityce to zdrada 12.08.09, 09:50 To dlaczego pisałeś inaczej? etwas-geheimnis napisał: > Ok zgadzam się,nie wiemy co myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A co cię szczególnie zachwyciło w wypowiedzi Migal 12.08.09, 09:20 skiego? homosovieticus napisał: > Oboje nie wiemy co myśli Migalski. Wiemy tylko o tym o czym > pisze.Wiemy także co, my oboje, myslimy o polityce. > Zakładam,ze to co piszemy odpowiada naszemu myśleniu o polityce nie > tylko w tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: A co cię szczególnie zachwyciło w wypowiedzi 12.08.09, 10:32 Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A co cię szczególnie zachwyciło w wypowiedzi 12.08.09, 11:23 To po kiego... tutaj... jakiegoś Migalskiego...? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: A co cię szczególnie zachwyciło w wypowiedzi 12.08.09, 12:09 W zachwyt wpadam bardzo rzadko, prawie nigdy. Zainteresowanie było powodem przytoczenia na FK tego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Oboje? ;) 12.08.09, 09:23 Który z was jest kobietą, radziecki człowieczku? :p Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Oboje? ;) 12.08.09, 10:33 Ten,który wyznaje pewien odłam judaizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Proste odpowiedzi wymagają prostego umysłu! 12.08.09, 16:34 Ty masz inny. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Proste odpowiedzi wymagają prostego umysłu! 12.08.09, 16:49 Gadaj zdrów, radziecki człowieczku! :p Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus [...] 12.08.09, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Proste odpowiedzi wymagają prostego umysłu! 12.08.09, 17:11 homosovieticus napisał: > Czytaj "zdrowizny", chory palancie! O! Zdrowy glos chlopo-robotnika! Taki jestes komusiu wlasnie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Proste odpowiedzi wymagają prostego umysłu! 12.08.09, 17:45 O, wreszcie post na Twoim poziomie, warstewka "kultury socjalistycznej" nie zdzierżyła i "głos" radzieckiego człowieczka dobiega spod dna rynsztoka. :p Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt No patrzajta ludziska 12.08.09, 08:12 z nim poważnie o polityce. Ty se gadaj z PiS_galskim. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: O demonach manipulacji opowiada dr Migalski 12.08.09, 07:54 najpiękniejszym efektem manipulacji jest sam Migalski. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Demon Migalski 12.08.09, 08:10 -świńskie oczko-doktoryzant - czyżby wrócił był już z juropparlamentu aż tak mocno oświecony? Och jakiż on już w pełni PiS_ielny. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Potrafiłbyś wyjaśnić co stanowi racjonalne 12.08.09, 09:02 podstawy Twego krytycznego stosunku do PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt podstawy Twego krytycznego stosunku do PiS-u? 12.08.09, 09:15 Realne i racjonalne oraz ugruntowane. Moim zdaniem. Zastrzegam, że w tej sprawie moje zdanie jest decydujące i nie podejmę w tej kwestii z nikim dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: podstawy Twego krytycznego stosunku do PiS-u? 12.08.09, 09:20 Inaczej mówiąc - takie jest twoje zdanie i się z nim zgadzasz .:-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt A jakże by inaczej 12.08.09, 09:24 być mogło. Kaczki lubię tylko po pekińsku - i w ogóle na wszystkie inne sposoby przyrządzane przez chińczyków. Pierony majom talent do drobiu, szczególnie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: A jakże by inaczej 12.08.09, 09:32 I najlepszy przysmak, to ta skorka z tej kaczki.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Ojojojojoj... 12.08.09, 11:26 Nie znasz ty - widzę - kaczki w rydzykach....:) Bo i skąd - to mój wymysł... nawet jak "rydzyki podgrzybkami musiałem zastąpić... z braku tych ostatnich... :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Na grzybach sclavusie znasz się podobnie 12.08.09, 12:11 jak na politycznych zmaganiach i interesach. Rydz jest i był zawsze grzybem bardziej cenionym od podgrzybków. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na grzybach sclavusie znasz się podobnie 12.08.09, 13:03 Wiedziałem, że masz kłopoty z połączeniem tego co czytasz i zrozumieniem tego co czytasz... Po co zatem, takie wychyłki??? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Na grzybach sclavusie znasz się podobnie 12.08.09, 13:11 O grzybach rozmawiamy, nie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na grzybach sclavusie znasz się podobnie 12.08.09, 13:16 ... przecież tylko i wyłącznie do tego się odniosłem... Spróbuj jeszcze raz przeczytać, co napisałem o kaczce w rydzykach... Jeśli ci nie wystarczy, spróbuj trzeci raz... O możliwości, że napiszę to po francusku a sąsiadka ci przetłumaczy... nawet nie wspominam :| Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Na grzybach sclavusie znasz się podobnie 12.08.09, 13:23 Pleciesz... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na grzybach sclavusie znasz się podobnie 12.08.09, 13:24 ... skąd ja to znam??? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Na grzybach sclavusie znasz się podobnie 12.08.09, 16:29 Pewnie ze specjalnego dodatku grzybowego w "Niezbędniku Inteligenta" z "Polityki". Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus pała!!! 12.08.09, 16:48 Z twoich własnych wypowiedzi... PeeS - co oczywiste, jeszcze raz nie zrozumiałeś tego, co zostało napisane... można by pokusić się o domniemanie, że nie rozumiesz sam siebie, znaczy tego, co piszesz... :| Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: pała!!! 12.08.09, 16:55 Rozumienie moich wypowiedzi wymaga niezależnego, własnego rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: pała!!! 12.08.09, 17:57 Wypowiedzi... - nie za wysoko sięgasz???... - to raz! Drugie - dlaczego zatem, nie rozumiesz co piszesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt No skoro nie znam 12.08.09, 13:04 to znaczy ni mniej ni więcej że nie jesteś „sclavus“ tylko „sknerus“. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Hę... 12.08.09, 13:19 Gdybyś był bliżej... to bym cię poczęstował :) ... jednak sclavus! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mniam, mniam 12.08.09, 13:45 Wyśmiewasz się...? Z mojej kaczki w rydzykach...? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: podstawy Twego krytycznego stosunku do PiS-u? 12.08.09, 09:45 Czy taka postawę uważasz za wpełni racjonalną? prawieemeryt napisał: > Realne i racjonalne oraz ugruntowane. Moim zdaniem. Zastrzegam, że w > tej sprawie moje zdanie jest decydujące i nie podejmę w tej kwestii > z nikim dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Potrafiłbyś wyjaśnić co stanowi racjonalne 12.08.09, 09:28 homosovieticus napisał: > podstawy Twego krytycznego stosunku do PiS-u? Mój krytycyzm wynika przede wszystkim ze skłócania przez PiS wszystkich ze wszystkimi. I uznawanie przez wodza, że kto nie z nimi, stoi tam, gdzie stało ZOMO. To tylko 2 powody, a jest ich znacznie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Potrafiłbyś wyjaśnić co stanowi racjonalne 12.08.09, 09:34 powodow to sie nawet nie da zliczyć , zdumienie moze raczej budzić że około 20% tego nie zauważa. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Potrafiłbyś wyjaśnić co stanowi racjonalne 12.08.09, 10:22 etwas-geheimnis napisał: > powodow to sie nawet nie da zliczyć , zdumienie moze raczej budzić że około 20% > tego nie zauważa. Też nie mogę tego zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Potrafiłbyś wyjaśnić co stanowi racjonalne 12.08.09, 10:19 Oba powody są natury medialnej i z rzeczywistocią i faktami politycznymi mało mają wspólnego. wos9 napisała: > Mój krytycyzm wynika przede wszystkim ze skłócania przez PiS > wszystkich ze wszystkimi. > I uznawanie przez wodza, że kto nie z nimi, stoi tam, gdzie > stało ZOMO. > To tylko 2 powody, a jest ich znacznie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Natury medialnej? Nie rozśmieszaj mnie homoś. 12.08.09, 10:23 homosovieticus napisał: > Oba powody są natury medialnej i z rzeczywistocią i faktami > politycznymi mało mają wspólnego. > > wos9 napisała: > > > Mój krytycyzm wynika przede wszystkim ze skłócania przez PiS > > wszystkich ze wszystkimi. > > I uznawanie przez wodza, że kto nie z nimi, stoi tam, gdzie > > stało ZOMO. > > To tylko 2 powody, a jest ich znacznie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Natury medialnej? Nie rozśmieszaj mnie homoś. 12.08.09, 10:36 To raczej powód do smutku,że dajesz się tak łatwo wodzić za nos mediom i tak mało czasu poświęcasz samodzielnej ocenie "faktów medialnych" i rzeczywiscie politycznych . Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Natury medialnej? Nie rozśmieszaj mnie homoś. 12.08.09, 11:49 homosovieticus napisał: > To raczej powód do smutku,że dajesz się tak łatwo wodzić za nos > mediom i tak mało czasu poświęcasz samodzielnej ocenie "faktów > medialnych" i rzeczywiscie politycznych . To, że wódz PiS powiedział: "my stoimy tam, gdzie wtedy, wy - tam, gdzie stało ZOMO" uważasz za "fakt medialny"? Chyba tylko dlatego, że media jego mowę transmitowały! Szkoda z tobą gadać, homoś. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Więc jeszcze bardziej powinnaś nienawidzić Tuska 12.08.09, 13:04 wos9 napisała: To, że wódz PiS powiedział: "my stoimy tam, gdzie wtedy, wy - tam, gdzie stało ZOMO" uważasz za "fakt medialny"? ---> ... Bartoszewskiego, Sikorskiego, Niesiołowskiego... Czym jest powiedzenie, że "stoicie tam gdzie ZOMO" lub "Tu jest Polska", w porównaniu z nawoływaniem do zarzynania moherowego bydła, do wielomiesięcznego, codziennego opluwania ludzi mających inną wizję rozwoju kraju??? Chyba że stosujesz różne miary... Chyba? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Natury medialnej? Nie rozśmieszaj mnie homoś. 12.08.09, 16:37 JarKacz uzył przenośni, ktora dla inteligenta jest zrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Potrafiłbyś wyjaśnić, jaki jest Twój stosunek 12.08.09, 09:44 do PiSu i racjonalne owego stosunku podstawy? :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Potrafiłbyś wyjaśnić, jaki jest Twój stosunek 13.08.09, 10:52 ave.duce napisała: > do PiSu i racjonalne owego stosunku podstawy? > > :p Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Potrafiłbym i jeśli pamiętam uczyniłem to na FK 13.08.09, 11:07 w czasie ostatnich kampanii wyborczych. Pewnie można odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.zabanowany Kłamca Migalski twierdził ze US odmwił mu 12.08.09, 09:30 rozpoczęcia przewodu habilitacyjnego. Zaangażował nawet do tego Wildsteina. Okazało się ze Migalski nie złożył żadnego formalnego ani nieformalnego wniosku: www.tvs.pl/informacje/7874/play Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Migalski nie złożył żadnego formalnego ani niefor 12.08.09, 09:42 malnego wniosku. I właśnie między innymi z tego powodu od pewnego czasu z uporem godnym lepszej sprawy nazywam go PiS_galskim. One som wszystkie krętacze, prawdomijacze ...... więcej nie wymienię bo za niektóre mógłbym odpowiadać - jestem przekonany ale żywe dowody jak to z nimi - jestem mały. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Uważsz siebie prawieemerycie za człowieka 12.08.09, 10:44 prawego i znającego polityczna prawdę na podstawie tego co Ci media doniosą? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Manipulant o manipulacji. 12.08.09, 09:43 Pełna projekcja jednego cwaniaka. Pieprzy od rzeczy. W umowny "komunizm" była wmontowana połowa narodu, podziały często szły w poprzek rodzin. Nikt nie przeprowadziłby dekretu, że po 1989 umownym komuchom odbiera się prawa obywatelskie. Trzeba było zmienić ich mentalność i to się prawie w całości udało. Taki debilizm polityczny, jak grupa Napieralskiego to kompletny margines. Jedynie rację ma, że nadchodzi czas postpolityki i tacy jak Kaczory i PiS to partia anachroniczna, schyłkowa. Nowoczesne partie muszą uprawiać postpolitykę i swoje dokonania sprzedawać jak świeże bułki, inaczej polegną wśród kłamstw, przeinaczeń i takich, jak Migalskiego projekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Manipulant o manipulacji. 12.08.09, 09:49 Nie mylisz, haenie1950, polityki z biznesem, polityków z biznesmanami, mediów z reklamowaniem produktów "politycznych' a wyborców z nierozumnymi klijentami? Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Miglanc! Nie idzie o te gruszki, 12.08.09, 09:55 tylko po coś tam wlazł. PiS to partia anachroniczna, schyłkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Miglanc! Nie idzie o te gruszki, 12.08.09, 10:25 Anachroniczna staje się równiez rodzina, Wiara, prokreacja i homo- sapiens. Pytam czy "nowoczesność" jako "wolność" do indywidualnego wyboru materialnej "nówki - gadżetu" i traktowanie pracy jako ważniejszej od człowieka ma w pełni racjonalne uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Miglanc! Nie idzie o te gruszki, 12.08.09, 11:14 Wiadomo ,po konfitury i ...dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Manipulant o manipulacji. 12.08.09, 11:06 Od oceny jest głowa wyborcy, jego kieszeń i brzuch. Ale powinien fakty dostać do oceny takie, jakimi są. To, że są wyeksponowane wcale nie szkodzi. Postpolitykę zrozumiał w Polsce niejaki Palikot i stąd wściekła na niego nagonka ze strony tych, którzy postpolityki nie potrafią uprawiać. Natomiast są znakomitymi intrygantami grającymi zakulisowo na słabościach ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Manipulant o manipulacji. 12.08.09, 11:12 Nie wiedzialem,co to takiego ta postpolityka,ale teraz juz sie domyslam,a to dzieki temu: orgiamysli.pl/node/261 I innym,nieswiadomym roznych postrzeczywistosci,polecam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Migalski rżnie głupa ? 12.08.09, 10:03 "...to środowisko żyło w przeświadczeniu o wszechogarniającym, czyhającym zza węgła polskim kołtunie. Wielu z przedstawicieli dawnej lewicy laickiej żyje w tej fałszywej świadomości do dzisiaj." Przecież to właśnie do polskiego kołtuna odwołuje się PiS i o. Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Migalski rżnie głupa ? 12.08.09, 10:07 Falszywa swiadomosc - toz to czysty Marks Karol.;) Odpowiedz Link Zgłoś
indris No to co że Marks ? 12.08.09, 12:13 Marks wcale nie był głupi. To nie jego wina, co zrobili z nim "marksiści" w ZSRR, PRL i innych demoludach. Jak mówił dowcip za komuny mieli oni tyle wspólnego z Marksem, co kanciarze z Kantem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No to co że Marks ? 12.08.09, 12:19 No,nie o to chodzi,czy Marks byl madry,czy glupi,ale o fakt,ze Migalski posluguje sie marksowska nomenklatura,a przecie on chyba nie z tych? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Kolejna proba usprawiedliwienia totalitaryzmu ... 12.08.09, 10:52 czyzby Kaczynski ma zamiar wprowadzic stan wyjatkowy ? "....u Machivellego wladza nie jest tylko dla wladzy ,....... (niezwykle ciekawy poglad )......... . Nie jest ona wyprana z myslenia o dobru ogolu ". Ten facet jest poprostu manipulantem . Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski [...] 12.08.09, 11:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Kolejna proba usprawiedliwienia totalitaryzmu 12.08.09, 11:19 No no ,intygujacy poglad ,jak te slowa Kaczora ponizej. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus O demonach manipulacji opowiadać można... 12.08.09, 11:21 Widzisz, homosovieticusie(!) Największą manipulacją (udaną!) było i jest wmówienie społeczeństwu, że w Polsce był (jakiś) komunizm... Ot i tyle... Reszta, właśnie stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 12.08.09, 12:15 Nikt rozsądny nie twierdził, że w Polsce był komunizm. Podobnie sytuacja miała się w Rosji. Pomimo zapewnień Breżniewa w Rosji nawet nie rozpoczeto budowy komunizmu. Rosją nie rządzili komuniści lecz ludzie "małego rozumku i archaicznego światopogladu". Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 12.08.09, 12:23 homosovieticus napisał: > Nikt rozsądny nie twierdził, że w Polsce był komunizm. > Podobnie sytuacja miała się w Rosji. Pomimo zapewnień Breżniewa w > Rosji nawet nie rozpoczeto budowy komunizmu. > Rosją nie rządzili komuniści lecz ludzie "małego rozumku i > archaicznego światopogladu". Wiesz homosiu,ze uzywasz argumentu prawdziwych komunistow, ktorzy wlasnie tak przedstawiaja sprawe? Gwarancją ich dalszej egzystencji jest wlasnie wytlumaczenie niedowiarkom,ze tamten komunizm nie byl prawdziwym komunizmem i dopiero oni taki sa w stanie zrealizowac. Teraz przynajmniej wiadomo z kim ci po drodze.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 12.08.09, 13:02 POd warunkiem,że to Ty WIESZ na czym zasadzała się siła odziaływania komunizmu na szarego człowieka i co było celem tej ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 12.08.09, 13:26 Znaczy jestes szarym czlowiekiem,ktory doswiadczyl niszczycielskiej sily komunistycznego argumentu. Ach,chyle czola przed prawdziwym chlopo-robotnikiem.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 12.08.09, 16:32 Tylko pierwsza część zdania odpowiada prawdzie. ps Nie jestem dzieckiem proletariatu. pss Czasami tego żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 12.08.09, 16:40 Bardzo w to watpie. Wg mnie to ty uzywales komusiowych argumentow, a teraz, niczym jakis kaczor chcesz mi wmowic,ze przeszedles torture paczkiem.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 12.08.09, 16:57 Według Cibie to istnieją kolory i... materia wieczna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 12.08.09, 17:15 Nie powiem tego lepiej niz: en.wikipedia.org/wiki/Colori pl.wikipedia.org/wiki/Materia_%28fizyka%29 A tera paszol, kammunist.;) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 13.08.09, 11:10 To zastanawiające jak kiepskiemu wyedukowaniu i wychowaniu towarzyszy rozumek jeszcze mniejszy od tego, jakim posługiwał się Kłapouchy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 13.08.09, 11:12 Czy to nie nadmiar samokrytyki,komusiu? Dobre i to.;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: O demonach manipulacji opowiadać można... 13.08.09, 11:19 pozarski napisał: a nawet jak tak naprawde mysli o Migalskim to tez dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 On przypisuje innym swoje cechy 12.08.09, 13:32 W tym tekście prawdą jest tylko nazwisko autora Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: On przypisuje innym swoje cechy 12.08.09, 14:12 w Rp ukazują się teksty i opinie różnych autorów,prezentujących swoje środowiska,nawet takie tuzy intelektu jak Kuczyński lub Cała,ciekaw jestem czy Adaś odważył by na publikacje Migalskiego,bo przecież "pluralizmem stoi"naczelny organ Salonu,ten wzór niedościgniony demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: On przypisuje innym swoje cechy 13.08.09, 19:10 > w Rp ukazują się teksty i opinie różnych autorów,prezentujących swoje > środowiska,nawet takie tuzy intelektu jak Kuczyński lub Cała,ciekaw jestem czy > Adaś odważył by na publikacje Migalskiego,bo przecież "pluralizmem stoi"naczeln > y > organ Salonu,ten wzór niedościgniony demokracji Nie sądze - naukowa wartość tego osobnika jest zerowa (dwie uczelnie odrzuciły jego dorobek) a jako polityk jest po prostu jedną z wielu szczekaczek PiS i jako taki jest mało ciekawy. Poza tym to gość bez klasy, bo powiedzenie do przełożonego przed kamerami TV "nie jest pan dla mnie autorytetem" dyskwalifikuje go w każdym wymiarze. Można nie lubić i nie szanowac przełożonych ale jest coś takiego jak klasa, której Migalski nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś