Dodaj do ulubionych

POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!!

IP: *.chello.pl 02.02.02, 20:05
I o to chodzi!!!
Policja jest od pacyfikacji a nie od konwersacji!!!
Tym młodocianym bandytom należałoby połamać nogi i zostawić ich na placu !!!!

Gnoje... złodzieje i zbrodniarze - najlepsza kara chłosty
publiczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAK POWINNO BYĆ W CYWILIZOWANYM
KRAJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stosując ulgi kreujemy barbarzyńców!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wew Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: *.chello.pl 02.02.02, 20:10
      Dziecko które zostało napadnięte przez te gówno ... zbierało pieniązki do
      puszki na orkiestrę owsika...
      Wiecie jak kończy?

Zostało przewiezione do szpitala z cięzkimi obrazeniami czaszki , ma drutowaną
      szczękę i wiele innych obrażen... za taki bandycki akt - kara śmierci
      mówię to z całą stanowczoscią ...
      J eżeli ktoś ćpa to mósi liczyć się z konsekwencją iż coś mu odbije na hayu - w
      tym wypadku kara śmierci dla tego gówna z irokezami!!!!!
      • Gość: stępel Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 11:25
        Gość portalu: wew napisał(a):

> Dziecko które zostało napadnięte przez te gówno ... zbierało pieniązki do
        > puszki na orkiestrę owsika...
        > Wiecie jak kończy?
        >
        > Zostało przewiezione do szpitala z cięzkimi obrazeniami czaszki , ma drutowaną
        > szczękę i wiele innych obrażen... za taki bandycki akt - kara śmierci
        > mówię to z całą stanowczoscią ...
        > J eżeli ktoś ćpa to mósi liczyć się z konsekwencją iż coś mu odbije na hayu - w

> tym wypadku kara śmierci dla tego gówna z irokezami!!!!!
        gównem to jest to co zostało z twojego mózgu, nikt kto miał irokeza nie zlał
        żadnego dziecka- to jest oficjalna wersja psów na wytłumaczenie poligonu który
        sobie urządzili za moje pieniądze i skończcie pierdolić z tymi ćpunami bo
        jesteście żałośni tam z 2000 tys. ludzi 50 się najebało co w tym kraju nie
        powinno dziwić.Jak po inwazji mocy kilkadziesiąt tys, najebanych ludzi
        rozpierdalało autobusy to było dobrze no bo przecież to prawi obywatele a tu
        chamy z irokezami tylko dziwne że 90 chamów z irokezami studiuje ot przygłupy
    • Gość: mik Re Wew IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 02.02.02, 20:46
      Rozumiem Twoje obuzenie.Ale policjanci nie maja prawa do sadow,tym samym
      do wymierzania kary.Wszedzie i wszyscy musimy zachowac rozsadek.
      Pozdrawiam
    • Gość: jacek84 Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: 212.160.238.* 02.02.02, 20:47

> I o to chodzi!!!
      > Policja jest od pacyfikacji a nie od konwersacji!!!
      > Tym młodocianym bandytom należałoby połamać nogi i zostawić ich na placu !!!!
      >
      > Gnoje... złodzieje i zbrodniarze - najlepsza kara chłosty
      > publiczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      >
      > TAK POWINNO BYĆ W CYWILIZOWANYM
      > KRAJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      >
      > Stosując ulgi kreujemy barbarzyńców!!!!!!!
      ==========================================
      Tylko takiego durnia do psychiatry !!!
      • Gość: samanta Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 21:04
        Nie masz racji waw chociaz potrafie zrozumiec twoja zlosc,ale agresja rodzi agresje.Policja nie jest
        do wymierzania sprawiedliwosci
        • antoni.goczal Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! 02.02.02, 21:20
          Jedyny błąd i wina tego gliny polegała na tym, że dał się sfotografować.
          • palesz Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! 02.02.02, 21:32
            antoni.goczal napisał(a):

> Jedyny błąd i wina tego gliny polegała na tym, że dał się sfotografować.

Też tak uważam!!!
        • Gość: waw Re: SAMANTO TO NIE JA WAW TYLKO - WEW!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 12:20
    • Gość: MMM Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: 192.168.5.* 02.02.02, 21:47
      Tej rozwydrzoenej mlodziezy wyraznie brakowalo solidnego ojcowskiego lania, w
      takim znaczeniu ten policjant przejal jedynie sluszna role wychowawcza. Kara
      chlosty dla nieletnich bandziorow !
      • Gość: Bob Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: *.comarch.pl 02.02.02, 22:18
        Gdyby w policji pracowali jacyś wyjątkowi ludzie nie dziwił bym się głosom
        poparcia, ale jest tam taki sam procent (co najmniej) jak w reszcie
        społeczeństwa procent małych gnoi którzy czując odrobinę władzy wykorzystują
        ją np. do znęcania się nad kimś pewni swojej bezkarności, lub też ponieważ żona
        i dzieci go nie szanują bo jako człowiek na to nie zasługuje sfrustrowany
        odreagowuje na ulicy.
        A po drugie skąd pewność że skopano chuliganów a nie ludzi którzy przyszli się
        tam bawić.
      • Gość: samanta Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 22:20
        jestem nauczycielem i tez mam stycznosc z rozwydrzona mlodzieza...Czy mam ich bic??????? Czy w
        ten sposob ich wychowam? Bez sensu moi drodzy....bez sensu.
        • Gość: wew Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: *.chello.pl 02.02.02, 22:26
          kiedys to skutkowało ... sory współczesne metdy wycjhowawcze to sobie można
          wsadzić głęboko w d...
          Humanizm.... on usprawiedliwi wszystko, nie stosujmy karyśmierci nie chłoszczmy
          bmłodocianych bandytów - tylko przeprowadzajmy z nikmi rozmowki terapeutyczne
          na koszt podatnika... dzięki - bnie chce mieć na karku za kilkanaście lat
          morderców skrzywionych psychicznie!!!
          W stosunku do przestępców trzeba stosować represje - inaczej będa sie robić
          bezarni!!!
          • Gość: Michał Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 22:36
            Ale ten oficer to kretyn : bił przy świadkach i do tego dziewczynę .
            Obawiam się,że w przypadku skinów byłby mniej wojowniczy.
            Co innego wlać uzbrojonemu bandycie, co inego kopać leżącego.
        • Gość: JA POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: 10.134.129.* 02.02.02, 22:39
          ZMIEŃ ZAWÓD PALANCIE. KOGO KSZTAŁCISZ?
    • Gość: JA POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! IP: 10.134.129.* 02.02.02, 22:38
      TYLKO PO CO TEN POLICJANT ROBIŁ SOBIE ZDJĘCIA. TERAZ RÓŻNE PIĘKNODUCHY MAJĄ
      POŻYWKĘ.
      • Gość: Bob Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! IP: *.comarch.pl 02.02.02, 22:47
        Gość portalu: JA napisał(a):

> TYLKO PO CO TEN POLICJANT ROBIŁ SOBIE ZDJĘCIA. TERAZ RÓŻNE PIĘKNODUCHY MAJĄ
        > POŻYWKĘ.

Bo chciał mieć dowód jaki jest silny i odważny - pewnie go wczesniej bandyci pare
        razy pogonili więc chciał się dowartościować
        • Gość: dolfuss Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! IP: 10.0.6.* 03.02.02, 12:05
          Brawi policja!!!!!!! Policja to tacy ludzie, którzy i tak oberwią za swoje.
          Wiem bo mam trochę znajomych w jej szeregach. Gnojów, którzy niszczą i demolują
          co tylko widzą nie wolno nawet dotknąć, ale na policji można się wyżyć. Bo
          policjant ma albo pogłaskać i powiedzieć np. irokezie lub kibolu- walnij mnie a
          ja ci nadstawię policzek- albo uderzać tak lub siak pałką. A ten irokez lub
          kibol (ewentualnie skin) zdemolije za godzinę jakąś knajpę... Ale dotknąć go
          nie wolna. Itd.. Ja też znam Panka, który jest spokojnym człowiekiem, on
          jeszcze od policji nie dostał, bo jest... spokojnym człowiekiem. Widziałem
          policjantów przerażonych tym że jadą na akcję przeciw Leperowi, przerażonych
          tym, że będą za chwilkę bić się z kibolami itd. . Nie powinni się z nimi
          cackać. Zrobili bardzo dobrze. Szkoda tylko, że to nie te irokezy oberwą za
          swoje postępowanie, tylko ten biedny policjant. .... To je Polska
          właśnie...Policja zrobiła to co powinna zrobić, BRAWO
    • Gość: waw Re: RYZYKO PRZESTĘPCY IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 12:31
      Nie pochwalam, żadnej formy orzemocy, tym bardziej nadużywania jej w imię
      prawa, ale każdy przestępca, łobuz, czy droby złodziejaszek musi mieć
      świadomość ryzyka zawodowego. Jeśli złodziej wchodzi na moją posesją musi mieć
      świadomość tego, że może zostać zastrzelony, zlodziej samochodów musi liczyć
      sie z tym, że kradnie auto pułapkę z bomba pod siedzeniem, kieszonkowiec musi
      się liczyć, że otwarta brzytwa w kieszni utnie mu paluchy, łysy dresiarz musi
      wiedzieć, że trafi na mocniejszego i może się nie obudzić żywy po tym jak
      dostanie po mordzie. Tak samo nie może być tak, że bandyci na stadionach i
      innych zadymach ulicznych obrzucają policją płytami chodnikowyi itp, a policja
      boi się ostrej, nawet narażającej życie gnojków inetrwencji, bo znajdzie sie
      grupa obrońców biednych bandytów. W ten sposób hodujemy sobie nastepne
      pokolenia bezkarnych śmieci.
      A tak swoją drogą to czy dostałeś wpieprz od tych biednych pobitych przez
      policję chłopców? Bo ja dostałem za to, że nie dałem zapalić, mimo, że nie
      palę. I wiesz co zrobiłem, nie wzywałem policji, zapłaciłem wiekszym bandytom i
      oni rozwiązali mój problem, terez moi prześladowcy przechodzą na mój widok na
      drugą stronę ulicy. To małe rozumki uznające tylko prawo silniejszego.
      Nie odbierajmy policji prawa do spuszczenia manta lobuzom, których nie
      wychowali rodzice i nie opowiadajcie tylko bajek, że agresja rodzi agresję.
      Guzik prawda, bez strachu przed silniejszym nie będzie porządku.

DO SAMANTY NAUCZYCIELKI:
      35 lat temu w mojej podstawowce była woźny z pydą, byli też uczniowie bandyci,
      ale nauczyciele nie bali się wziąć za wsiarz gnojka i zawlec do piwnicy, gdzie
      woźny łoił tyłek. I powiem Ci skutkowało, bali się. I przyszła młoda, po
      studiach panienka, ładna i zgrabna, ale z ideałami o bezstresowym wychowywaniu
      dzieci, odeszła ze szkoły po pół roku w głębokim stresie i po próbie gwałtu w
      wc. Godność ucznia, zawsze i wszędzie, ale ucznia nie małoletniego terrosty i
      bandyty, dla takich tylko ciężkie manto.
      Przyszedłem po studiach na budowę jako tzw inżynier budowy, dostałem 30 ludzi,
      mówiłem do nich, czy byłby pan uprzejmy zrobić to i to, nie robili nic i
      rechotali ze mnie. Straciłem cierpliwość i pojechałem po ichniemu kończąc
      koniakiem dla najaktywniejszego lenia. Efekt? Piorunujący, po miesiącu poszli
      by za mna w ogień, zaczęli sie bać, a że byłem pilkarzem ręcznym więc miałem
      parę w łapkach. Do dziś kłaniamy sie sobie na ulicy z obustronnym szacunkiem.
      • Gość: Jaceq Re: RYZYKO PRZESTĘPCY IP: *.ppp.szeptel.net.pl 03.02.02, 13:48
        Waw, niezle piszesz. Pod górną częścią oburącz się podpisuję. Godność bandyty i jego prawa
        człowieka? - to nie ma prawa istnieć, ale PO prawomocnym wyroku. Na bunty więźniów
        spowodowane zagęszczeniem w celach - jest lekarstwo: to lekarstwo jest opakowane w tzw. łuski.
        Odpuśćmy sobie tę tzw. resocjalizację - szkoda kasy, efektów zero. Najpierw powalczmy o prawa
        ofiar, a gdy będziemy mieć pewność, że tu wszystko zostało zrobione, to może pomyślimy i o prawach
        oprawców. Bush w sprawie więzionych w Guantanamo powinien w kierunku AI wysłać czytelny
        sygnał: A walcie się!
        W sprawie krakowskiej intryguje mnie czemu żadnej z naszych tv nie udało się nakręcić tego, co
        szwajcarom? Mam wrażenie, że ostro próbują tu mną manipulować.
      • Gość: mik_pik Re: RYZYKO PRZESTĘPCY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 14:27
        Gość portalu: waw napisał(a):

> Nie pochwalam, żadnej formy orzemocy, tym bardziej nadużywania jej w imię
        > prawa, ale każdy przestępca, łobuz, czy droby złodziejaszek musi mieć
        > świadomość ryzyka zawodowego. Jeśli złodziej wchodzi na moją posesją musi mieć
        > świadomość tego, że może zostać zastrzelony, zlodziej samochodów musi liczyć
        > sie z tym, że kradnie auto pułapkę z bomba pod siedzeniem, kieszonkowiec musi
        > się liczyć, że otwarta brzytwa w kieszni utnie mu paluchy, łysy dresiarz musi
        > wiedzieć, że trafi na mocniejszego i może się nie obudzić żywy po tym jak
        > dostanie po mordzie. Tak samo nie może być tak, że bandyci na stadionach i
        > innych zadymach ulicznych obrzucają policją płytami chodnikowyi itp, a policja
        > boi się ostrej, nawet narażającej życie gnojków inetrwencji, bo znajdzie sie
        > grupa obrońców biednych bandytów. W ten sposób hodujemy sobie nastepne
        > pokolenia bezkarnych śmieci.

Fajnie ale powiedz to redaktorkowi Dańko - który cały hepi wypłynąl na szerokie
        wody dzięki tej relacji. Dokąd bandyta będzie miał większe prrawa niż Ty (
        spróbuj podłożyć np pułapkę z brzytwą w swoim samochodzie, lub podłączyć do prądu
        drzwi w garażu ) i dokąd znajdą się obrońcy biednych nierobów tacy jak redaktorek
        z Gazety w krakowie nie będzie dobrze. Dopuki nie zgnie niewinny człowiek bandyta
        jest pełnoprawnym obywatelem który chciał tylko pożyczyć sobie twój samochód,
        pożyczyć od ciebie 100 zł na flaszkę, pooglądać twój telewizor. A po co ma do
        tego przykładać rękę policja - skoro jak sprubuje interweniować i przywracać
        porządek okaże się że wchodzi w drogę Amnesty International itd.
        Polica nie jest po to by ją poklepywać po plecach i się z nią spoufalać - policja
        ma mieć autorytet i masz się jej bać. Jak napisał na forum w innym wątku facet -
        że nie jest dobrze bo policjant może mu przyłożyć pałą za to że rzuci papier na
        chodnik. I słusznie - na drugi raz tego nie zrobi, w którejś ze stolic na
        południu Azji za coś takiego madnat wynosi 500$ i policja się z tym nie cacka.
        Owszem policja nie ma prawa łamać prawa - ale nei może być krępowana wymysłem
        paru pismaków. Czemu redaktorek Dańko nie protestował gdy pijani bandyci rabowali
        sklepy w drodze ze stadionu na rynek ??? Guliani jakoś potrafił zaprowadzić
        porządek w Nowym Jorku - mimo że wzrosła liczba sakrg na interweniującą policję.
        Jak słusznie twierdzi WAW taka postawa wobec bandytyzmu i chamstwa to produkcja
        następnych bezkarnych prymitywów dla których nic nie będzie przeszkodą w zdobyciu
        kilku zŁotych na piwko.
        Ale jet nadzieja że redaktorkowi ktoś i tak skuje buźkę w trakcie pełnienia
        obowiązków służbowych - pijani bandyci nie rozróżniają legitymacji służbowych
    • mag9 Zmądrzej człowieczku, bo głupoty piszesz !!! 03.02.02, 14:37
      Szkoda, że nie przechodziłeś na trasie ucieczki tej grupki. Może byś dostał w
      łeb od stróżów porządku i byś zmądrzał.

Nikt nie ma prawa używać przemocy! Ani ja, ani ty, ani żaden policjant. Co z
      tego, że ci młodzi ludzie byli nawaleni. Co z tego, że noszą irokezy. Czy to
      czyni ich gorszymi? Jeśli uważasz, że tak, to poważnie się zastanów. Jeśli
      jeszcze powiesz mi, że jesteś jeszcze katolikiem, to Cię wyśmieję.

Jeśli uważasz, że Policja jest od katowania, to żyjesz co najmiej 12 lat za
      późno. Teraz Policja zmienia swój image. U nas w lubuskim kombinują jak się da,
      żeby ludzie z nimi współpracowali i to przynosi efekty (najwyższy spadek
      przestępczości jest w lubuskim), a taki jeden debil psuje ich obraz, bo chciało
      mu się wyżyć!
      • Gość: dreg Re: Zmądrzej człowieczku, bo głupoty piszesz !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 15:05
        mag9 napisał(a):

> Szkoda, że nie przechodziłeś na trasie ucieczki tej grupki. Może byś dostał w
        > łeb od stróżów porządku i byś zmądrzał.

A ty jak widzimy chodziles i juz jestes cacy !

> Nikt nie ma prawa używać przemocy! Ani ja, ani ty, ani żaden policjant. Co z
        > tego, że ci młodzi ludzie byli nawaleni. Co z tego, że noszą irokezy. Czy to
        > czyni ich gorszymi?
        Co z tego że pijany nawalony irokez rozwali parę szyb w samochodzie lub sklepie
        albo przyłoży komuś lagą. ON jest tylko czlowiekiem !!!! On nie jest przecież
        gorszy - an jest lepszy i należy mu się wszytsko !!! Więc mu daj na wódkę kolego
        i będziesz rozgrzeszony !

Jeśli uważasz, że tak, to poważnie się zastanów. Jeśli jeszcze powiesz mi, że
        jesteś jeszcze katolikiem, to Cię wyśmieję.
        Tak jako katolicy powinniśmy ucalować bliźniego w czółko - podać mu alkaprim -
        i pachnącą husteczkę aby wytarł to co narzygał !!! A jak ci przywali - to nadstaw
        mu drugi policzek !!! niech se chłopak ulży . Przecież to także cz!lowiek !!

Policja jest od robienia porządku !!! i czy ci się to podoba czy nie ma być
        skuteczna . Dzięki takim jak ty mamy dzisiaj Lellera u władzy !
        • Gość: waw Re: Zmądrzej człowieczku, bo głupoty piszesz !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 15:14
          Jako prawy obywatel mam prawo chodzić ulicami, a nie przemykać się chyłkiem.
          Lump nie może być panem na ulicy, w mieście, obojętnie czy to będzie irokez,
          czy łysy, długowłosy. Obojętne, nikt nie ma prawa mnie terroryzować i od tego
          jest policja, na ich rzecz płacę podatki, czyli de facto płacę za usługę, a
          jeśli za usługę to mam prawo żądać, aby była wysokiej jakości, jak odkurzacz mi
          się zepsuje to go reklamuję i żądam zwrotu kasy, tak samo chcę traktować
          policję, prokuratorów i sędziów. Jeśli oni nie potrafią mnie ochronić to proszę
          mi dać prawo do samoobrony.
        • mag9 Prostytutki i złodzieje 04.02.02, 12:01
          > > Szkoda, że nie przechodziłeś na trasie ucieczki tej grupki. Może byś dosta
          > ł w
          > > łeb od stróżów porządku i byś zmądrzał.
          >
          > A ty jak widzimy chodziles i juz jestes cacy !

Nie, nie przechodziłem.

> Policja jest od robienia porządku !!! i czy ci się to podoba czy nie ma być
          > skuteczna . Dzięki takim jak ty mamy dzisiaj Lellera u władzy !

Tu się z Tobą nie zgodzę. Tacy jak ja nie uznają zadym. Tacy jak ja podchodzą do
          KAŻDEGO człowieka bez agresji. (W przeciwieństwie do Ciebie, który chcesz z
          wszystkimi punkami walczyć tylko za to, że noszą irokezy) My próbujemy z każdym
          rozmawiać jak z człowiekiem, nie jak Wy, traktując ludzi jak bydło!
          Myślę, że każdy chrześcijanin MUSI przyjmować taką właśnie postawę. Bez agresji i
          przemocy.

Myślisz, że punk jest gorszy? Hitler też uważał, że Żyd jest gorszy i na dobre mu
          to nie wyszło.

Rozmawiałeś kiedyś z punkami. Nie? Powiem Ci, że na pewno z nimi się fajnie gada.
          Zapewniam Cię, że mało który punk ma ochotę ”dymić”.
          Jeszcze mała dedykacja dla wszystkich ”katolików”:

”Prostytutki i złodzieje, przed nami wejdą do Królestwa”
          zesp. ”Houk”
          (to jest KATOLICKI zespół rockowy, popierany przez Kościół)
      • Gość: wew Re: Zmądrzej człowieczku, bo głupoty piszesz !!! IP: *.chello.pl 03.02.02, 15:36
        mag9 napisał(a):

> Szkoda, że nie przechodziłeś na trasie ucieczki tej grupki. Może byś dostał w
        > łeb od stróżów porządku i byś zmądrzał.

Co mialbym robić na imprezie przeznaczonej dla bydła??????????????????

>
        > Nikt nie ma prawa używać przemocy! Ani ja, ani ty, ani żaden policjant. Co z
        > tego, że ci młodzi ludzie byli nawaleni. Co z tego, że noszą irokezy. Czy to
        > czyni ich gorszymi? Jeśli uważasz, że tak, to poważnie się zastanów. Jeśli
        > jeszcze powiesz mi, że jesteś jeszcze katolikiem, to Cię wyśmieję.

Jeżeli wleziesz do mojego domu bez pytania ... mam prawo odstrzelić ci
        łeb !!!!!!!!! Przynajmniej powiniennem mieć - tak jak w USA
        Jeżeli okradając mnie na ulicy powiedzmy odetnę ci palec albo potnę twarz .. to
        mam do tego święte prtawo - mogę się bronić człeku!!!!!!!!
        TAK JESTEM KATOLIKIEM - A TY JAKIMŚ HUMANISTYCZNYM DEGENERATEM !!!!!
        Ilu przez was ludzi gnie debilu !!!!
        Wasze pi***olone pogaduszki nie działają na młodocianych morderców!!!
        Gdy włamywał się do mnie 2 miesiące temu jakiś gówniarz - wyjąłem młotek i
        rozwaliłem mu rękę - raczej już nie ukradnie , a jak uciekał !!!! hohho
        Gdybym go dorwał to przywiązałbym go do latarni i dokleił napis - złodziej !!!!
        To jest srawiedliwość - należy stosować represję a nie prewencję !!!!
        >
        > Jeśli uważasz, że Policja jest od katowania, to żyjesz co najmiej 12 lat za
        > późno. Teraz Policja zmienia swój image. U nas w lubuskim kombinują jak się da,
        >
        > żeby ludzie z nimi współpracowali i to przynosi efekty (najwyższy spadek
        > przestępczości jest w lubuskim), a taki jeden debil psuje ich obraz, bo chciało
        >
        > mu się wyżyć!

Może policjanci powinni przejść kursy erystyki i dykcji co?

Policja jest od działannia!!!! Nie ważne jakimi metodami!!!!
        Sorry jeżeli policja tłuycze tępych antyglobalistów to ja ich w 100% popieram!!!!
        • Gość: wew Re: Zmądrzej człowieczku, bo głupoty piszesz !!! IP: *.chello.pl 03.02.02, 15:37

> mag9 napisał(a):
          >
          > > Szkoda, że nie przechodziłeś na trasie ucieczki tej grupki. Może byś dosta
          > ł w
          > > łeb od stróżów porządku i byś zmądrzał.
          >
          > Co mialbym robić na imprezie przeznaczonej dla bydła??????????????????
          >
          > >
          > > Nikt nie ma prawa używać przemocy! Ani ja, ani ty, ani żaden policjant. Co
          > z
          > > tego, że ci młodzi ludzie byli nawaleni. Co z tego, że noszą irokezy. Czy
          > to
          > > czyni ich gorszymi? Jeśli uważasz, że tak, to poważnie się zastanów. Jeśli
          >
          > > jeszcze powiesz mi, że jesteś jeszcze katolikiem, to Cię wyśmieję.
          >
          > Jeżeli wleziesz do mojego domu bez pytania ... mam prawo odstrzelić ci
          > łeb !!!!!!!!! Przynajmniej powiniennem mieć - tak jak w USA
          > Jeżeli okradając mnie na ulicy powiedzmy odetnę ci palec albo potnę twarz .. to
          >
          > mam do tego święte prtawo - mogę się bronić człeku!!!!!!!!
          > TAK JESTEM KATOLIKIEM - A TY JAKIMŚ HUMANISTYCZNYM DEGENERATEM !!!!!
          > Ilu przez was ludzi gnie debilu !!!!
          > Wasze pi***olone pogaduszki nie działają na młodocianych morderców!!!
          > Gdy włamywał się do mnie 2 miesiące temu jakiś gówniarz - wyjąłem młotek i
          > rozwaliłem mu rękę - raczej już nie ukradnie , a jak uciekał !!!! hohho
          > Gdybym go dorwał to przywiązałbym go do latarni i dokleił napis - złodziej !!!!
          > To jest srawiedliwość - należy stosować represję a nie prewencję !!!!
          > >
          > > Jeśli uważasz, że Policja jest od katowania, to żyjesz co najmiej 12 lat z
          > a
          > > późno. Teraz Policja zmienia swój image. U nas w lubuskim kombinują jak si
          > ę da,
          > >
          > > żeby ludzie z nimi współpracowali i to przynosi efekty (najwyższy spadek
          > > przestępczości jest w lubuskim), a taki jeden debil psuje ich obraz, bo ch
          > ciało
          > >
          > > mu się wyżyć!
          >
          > Może policjanci powinni przejść kursy erystyki i dykcji co?
          >
          > Policja jest od działannia!!!! Nie ważne jakimi metodami!!!!
          > Sorry jeżeli policja tłuycze tępych antyglobalistów to ja ich w 100% popieram!!
          > !!
          tzn policję oczywiscie!!!
          • Gość: waw Re: Zmądrzej człowieczku, bo głupoty piszesz !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 16:32
            Słusznie prawisz wew.
            a propos, jakiego mlotka używasz, bo ja mam zawsze na podorędziu, ciesielski,
            taki z dobrze wyostrzonym dziobakiem, w aucie mam zawsze pistolet - wiatrówkę
            kal. 4,5 mm głądkolufowy model S&W, idealna podróba. Zdarzyło mi się go wyjąć
            na skrzyzowaniu, jak gnojek próbował otworzyć drzwi, szedł jak przeciąg, mało
            nóg nie połamał. To było piękne!
            • Gość: wew Re: Zmądrzej człowieczku, bo głupoty piszesz !!! IP: *.chello.pl 03.02.02, 21:37
              Gość portalu: waw napisał(a):

> Słusznie prawisz wew.
              > a propos, jakiego mlotka używasz, bo ja mam zawsze na podorędziu, ciesielski,
              > taki z dobrze wyostrzonym dziobakiem, w aucie mam zawsze pistolet - wiatrówkę
              > kal. 4,5 mm głądkolufowy model S&W, idealna podróba. Zdarzyło mi się go wyjąć
              > na skrzyzowaniu, jak gnojek próbował otworzyć drzwi, szedł jak przeciąg, mało
              > nóg nie połamał. To było piękne!

z TYM młotkiem to był przypadek... akurat kupiłem sobie biurko w IKEA ... a tam
              dają w częśćiach poza tym lubię czasem coś sam złożyć...
              Położyłem się na godzinkę i nagle słyszę ktoś coś majstruje przy drzwiach...
              nie mógł to być nikt z rodziny bo pora nie ta... wziąłem młotek
              Podszedłem do drzwi wyjrzałem przez judasza - patrzę a tu stoi chłopaczek z 18
              lat i otwiera mi drzwi... a ja go bvach przez łapę... zaczął krzyczeć i uciekł...

• Gość: bob Re: Zmądrzej człowieczku, bo głupoty piszesz !!! IP: *.comarch.pl 03.02.02, 22:54
                Ciekawy przebieg dyskusji od nadużycia władzy do samoobrony - chyba dyskusja
                się nieco rozjechała.
                Powiem tak Policja ma być skuteczna ale w granicach prawa - a ma duże
                uprawnienia mimo że jakoś się utarło że są bezbroni nie jest to prawdą. W
                przypadku który zaczął tom dyskusje policja miał prwao zastosować przymus
                bezpośredni(naprzykład go kopnoć) w przypadku oporu zatrzymanego i nie było by
                sprawy ale jeżeli kopie leżącą osobe to jest to zwykły bandytyzm i powinien być
                tępiony. A to że nie czujemy się bezpieczni bardziej wynika z organizacji
                (braku organizacji) służ porządkowych i wymiaru sprawiedliwości niż z tego że
                nie mają narzędzi prawnych.

A podsumowując nie chciał bym być skopany ani przez bandyte ani policjanta
                • mag9 Popieram Cię 04.02.02, 11:42
                  I tu masz rację. Jeśli stróże porządku nie będą przestrzegać prawa, to kto
                  będzie?
              • Gość: bb dobrze mówi IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.02.02, 23:36
                Wreszcie ktoś rozsądny na tym forum, tych śmieci trzeba lać ile wlezie. A te
                panki to są najgorsze, chodzi to takie i śmierdzi, ćpuny jedne, pijaki i
                złodzieje, bo każdy pijak to złodziej. Ale nie zgodzę się że represja jest
                ważniejsza od prewencji, ja bym ich wszystkich prewencyjnie lał po mordzie. Jak
                tylko taki się pojawi na ulicach to powinien od razu do pierdla iść za sam
                wygląd. No i jeszcze te cholerne humanisty i studenty, nieroby jedne, naczyta
                się to książek i myśli że wszystkie rozumy zjadło, że prośbą a nie groźbą, a
                przecież ksiądz na ostatnim kazaniu mówił że jak dzieciak za bardzo podskakuje
                to w dupe mu dać w dobrym celu to nie grzech.
                • mag9 Re: dobrze mówi 04.02.02, 11:46
                  Wyobraź sobie, że Policja wpadnie na genialny pomysł prewencyjnego kopania po
                  mordzie takich jak Ty. Za nic. (Tych punków też skopali za nic). Co wtedy.
                  Zapewniam, Cię, że będzie bolało, bo but policyjny waży 1,3 kg. (wiem, bo
                  noszę, mimo, że w Policji nie pracuję) Jak by Ci się to spodobało?
    • sebko Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! 04.02.02, 11:49
      uważam, że powinno się wyciagnąć wnioski wobec faktu, iż ów oficer dał sie
      sfilmować. ale to co w TVN wyczynia Wrona to poprostu kpina.
      to, że policja nawet brutalnie rozprawiła się z chuliganerią to rzecz godna
      pochwały a nie krytyki. tego typu lewackie dywagacje jakie miały miejsce w TVN
      obrucą się tylko przeciwko noralnym porządnym ludziom. a takie gnojki, i
      bandyci będą teraz się lepiej czuć. Bo tych chuliganów pokazano jako
      boheterów.. brawo TVN. Niech żyje poparcie dla wandali i degenaratów...
      • Gość: Michał Re: POPIERAM KRAKOWSKĄ POLICJĘ !!! JESTEM Z WAMI!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 12:26
        Zgadzam się z tobą ! chuliganów trzeba lać w d..ę !
        Ale trzeba to robić inteligentnie, pałą po plecach albo w tyłek starczy. Nie
        robić tego na oczach pismaków, bo oni tylko żerują na sensacjach !
        Ponadto bicie dziewczyn zawsze będzie przegięciem, a kopanie leżącego też !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka