anchan 25.07.03, 09:16 Czyli pozdrowienia z podróży przesyłam wszystkim awansem w ostatni dzień przed urlopem. Pozdrowienia z Hardangeru, Choć widoczność równa zeru, To jednak wierzę głęboko, Że widok cieszy me oko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Turystychy 25.07.03, 09:21 Urlop się jutro zaczyna, odpocząc będzie można, ciekawych ludzi poznać i pobawić się stenie, odpocząć od pracy, energii nazbierać, Słońcem się rozkozować, ogólnie się relaksować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Turystychy 25.07.03, 09:28 Urlop się jutro zaczyna, odpocząć będzie można, ciekawych ludzi poznać i pobawić się setnie, odpocząć od pracy, energii nazbierać, Słońcem się rozkoszować, ogólnie się relaksować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Turystychy 25.07.03, 09:33 Pozdrowienia z Hardangeru, Wszędzie zapach czuć zacieru. To miejscowi się kłopocą Pędząc bimber białą nocą. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Turystychy 25.07.03, 09:42 Dobry trunek tynfa wart jest, gdy w dodatku w ładnym kuflu jest podany i w doborowym towarzystwie jest kosztowany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Turystychy 25.07.03, 09:48 serdecznosci sle z warszawki gdzie zostają me zabawki z zabawkami ja zostaje ciur po kościach niezle daje Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Turystychy 25.07.03, 10:16 Szczerze współczuję zaciurkowania. Pozdrowienia z Hardangeru, Nie uświadczysz tutaj kleru, Więc gdy ktoś tu znajdzie parę, To z nią musi żyć na wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Turystychy 25.07.03, 10:22 Para zawsze parą będzie, gdy nie tylko spać ze sobą będzie, gdy też inne role wspólnie odgrywać na scenie życia będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Turystychy 25.07.03, 10:49 Och, jak budująco. Pozdrowienia z Hardangeru. Nie wystarczy mi papieru By opisać tut. widoki Nawet w skrócie. Ukł. głeboki. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Turystychy 25.07.03, 10:52 Widoki piękne i cudne, najpiękniejsze i najcudowniejsze wydają się być lepsze, gdy z kimś podziwiać je możesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Turystychy 25.07.03, 13:19 Ka dziś w nastroju lirycznym... Pozdrowienia z Hardangeru. Nie ma na sen nikt eteru, A już mi działa na nerwy Słońce, świecąc bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Turystychy 25.07.03, 13:30 kartka przyszla z Hardangeru ludzi stamtąd nie znam wielu moze mi nikt nie uwierzy nie wiem gdzie Handanger leży Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Turystychy 25.07.03, 13:47 Z grubsza w połowie między Oslo a Bergen. Jest tam rozkosznie zimno i pusto. 2 tygodnie bez kompa :) 2 tygodnie bez netu :( Pozdrowienia z Bergen Gdzie norweski ser gen- Cjany ma kolor ponury A smak ma makulatury. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Turystychy 25.07.03, 13:50 Też nie wiedziałem lecz poszukałem www.google.com/search?q=Hardanger&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&lr= Ale nic nie rozumiem bo tego jezyka nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Turystychy 25.07.03, 13:57 sluszalam ze tamtejsze fiordki miłe mają zwyczaje i mordki oswojone z ręki jedzą gdzie turysci zwykle siedzą Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Turystychy 25.07.03, 14:03 Fiordki miłe pyszczki mają, chętnie z ręki turystów jadają, pięknie się za to odwdzięczając, pięknych wrażeń przysparzając :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Turystychy 25.07.03, 14:07 pozdrowienia z luizjany sle Wam prosto z mojej wanny sanitariaty dzisiejsze nazwy mają coraz ladniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Turystychy 25.07.03, 14:15 Ciężkie los zgotował życie Tak skądinąd miłym fiordom. Jak tu marzyć o rozkwicie, Kiedy się rymujesz z mordą? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Turystychy 25.07.03, 14:37 Fiordki miłe mordki mają, pyszczkiem czasem zwane, usmeichjają sie do ludzi i z ręki chętnie jadają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Turystychy 25.07.03, 13:35 Słońce najlepsze jest wtedy, gdy na plaży lub na polance, w wakacje się leży, chłonąc we dwoje, życie najlepsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Turystychy 28.07.03, 09:31 pozdrowienia z miasta Płocka gdy zapadnie ciemna nocka wyśle tuż po festiwalu z żalu że jest już po balu Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Turystychy 28.07.03, 09:35 Bal za balem jest najlepszy, kiedy każdy następny jest coraz lepszy :-) Bawić się do samego ranka, w tańcach, hulankach, swawolach, królową i królem balu zostać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Turystychy 28.07.03, 09:50 Juz niebawem, za trzy dzionki, pozegnam ciurasa, Szakale w las pogonie, popuszcze sobie pasa, I wsrod pol malowanych zbozem rozmaitem, Za piec dni uwale sie, skoszony zytem. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Turystychy 28.07.03, 09:55 zabawa wyborowa, do samego rana, potem od południa, do bladego świtu, towarzystwo chętne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Turystychy 28.07.03, 09:55 aha. Nie wiedzial, co traci, T. de Lampedusa Ze nie zaznal, jak smakuje lorneta i meduza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Turystychy 28.07.03, 09:57 aha i do do dzis sie zali mamie ze nie sprobował małpki zrobic w bramie Odpowiedz Link Zgłoś