Dodaj do ulubionych

półkolonie w TPD Serock

22.07.14, 21:10
witam , chciałabym polecić wszystkim rodzicom, którzy mają problem ze zorganizowaniem wolnego czasu swoim pociechom, półkolonie zorganizowane przez TPD w Serocku przy ul. Wyzwolenia. Moje 7 letnie dziecko uczęszcza na nie od ubiegłego tygodnia i gdyby nie poczta pantoflowa pewnie bym się nigdy nie dowiedziała, że takie zajęcia dla naszych dzieci są dostępne. Zajęcia są prowadzone przez wykwalifikowaną kadrę pedagogiczną i są naprawdę super, dzieci spędzają wolny czas bardzo aktywnie, plaża, park wodny, wyjazdy do kina, za niezbyt wygórowaną cenę mają wiele uciechy i mogą docenić piękne walory naszego miasta i okolicy.

pozdrawiam

Beata
Obserwuj wątek
    • vonbarton Re: półkolonie w TPD Serock 23.07.14, 09:51
      Też zapisałam Dzieciaki na tydzień. Słyszałam że wszyscy są zachwyceni... Mam nadzieję, że też moim się spodoba smile
    • akacja83 Re: półkolonie w TPD Serock 23.07.14, 10:13
      Witam, moje dziecko także chodzi na te półkolonie i jest Mega! zadowolone. Dzieciaki bardzo fajnie spędzają czas, mają rozmaite rozrywki i fachową opiekę. Polecam!
      • ee-mka Re: półkolonie w TPD Serock 23.07.14, 14:19
        Cieszę się, ze w naszym mieście ciągle coś zmienia się na lepsze. Teraz doszły te wspaniałe półkolonie. Moje dziecko najbardziej chwali pyszne jedzenie, zacznę wpadać w kompleksy złej kucharki wink
        Wahałam się ale dyrekcja ośrodka zachęcała, spróbowaliśmy i nie żałujemy a córka najmniej... Miła, konkretna, fachowa rozmowa. Dobra kadra, ciekawe urozmaicone zajęcia i najważniejsze- odpada problem, co z dzieckiem w wakacje, kiedy nie masz człowieku urlopu. Dzięki Pani Dyrektor!!!
        • andzia84 Re: półkolonie w TPD Serock 23.07.14, 15:42
          a co to jest tpd i gdzie można się dowiedzieć o te półkolonie?
          • beatax66 Re: półkolonie w TPD Serock 23.07.14, 16:44
            tpd - to Towarzystwo Przyjaciół Dzieci, które ma siedzibę w Serocku przy ul. Nasielskiej 31 , zapisać można się codziennie i dowiedzieć w sekretariacie,( zajęcia trwają do godz 9 do 17 ) lub u wychowawców, może być przydatne piotruss78.wix.com/kkwr#!contact/cfbq
          • beatax66 Re: półkolonie w TPD Serock 24.07.14, 21:05
            sorry, ale pomyliłam adres siedziby TPD w Serocku, znajduje się przy ul. Wyzwolenia 31, mam nadzieję, że trafiłaś i dowiedziałaś się wszystkiego
    • gumowy-mlotek Re: półkolonie w TPD Serock 25.07.14, 13:53
      fajnie, tylko kto o nich wiedział? Więcej osób by skorzystało.
      • beatax66 Re: półkolonie w TPD Serock 25.07.14, 14:53
        i więcej dzieci mam nadzieję, że skorzysta dlatego piszemy o tym na forum. Półkolonie dopiero się zaczęły i będą trwać przez cały sierpień o ile zgloszą się chętni, gorąco zapraszam wszystkich do wspólnego wypoczynku
    • stel-la65 Re: półkolonie w TPD Serock 25.07.14, 14:41
      Lato,lato,lato czeka, razem z latem czeka zalew i plaża w serocku, ratownicy WOPR których poznasz osobiście, kino w sali Ratusza w Legionowie, aqua park w jachrance oraz boisko do gry w piłkę ręczną i nożną, tajemnice gier angry birds ,smaczny obiadek z podwieczorkiem w Ośrodku TPD w Serocku.
      Chcesz sprawdzić klimat wakacji w duchu bohaterów książek
      Kornela Makuszyńskiego zgłoś się na półkolonie do ośrodka TPD
      w Serocku ul.Wyzwolenia 31.
      Dyrektor Ośrodka pani Marzena Litwińczuk wraz Robertem i Bartkiem wychowawcami półkoloni letnich 2014 zapraszają dzieci od 7 do 11 lat.
      Jest tak fajnie, że gorąco polecam.
      Moja wakacyjna przygoda z wnuczkiem zakończyła się po kilku dniach. Zabrakło siły na kontynucję.
      STELLA 60+

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka