yuurei 23.04.03, 22:37 Lecz pomysł to nie mój. Na weekendowy dzień któryś. Brzmi on tak, żeby się wybrać do Żelazowej Woli, ale Kampinosem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drZbuszu Re: Jest pomysł IP: *.cors.gov.pl 24.04.03, 10:45 yuurei napisała: > Lecz pomysł to nie mój. Na weekendowy dzień któryś. > Brzmi on tak, żeby się wybrać do Żelazowej Woli, ale > Kampinosem :) > super pomysl ja sie pisze tylko nie w tym tygodniu moze przyszly tydzien albo wekend majowy - wzialem urlop i mam 10 dni wolnych minus 3 bo jade do rodziny na komunie - nie jedz tam beze mnie kolego totalny! pozdr dr Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Re: Jest pomysł 24.04.03, 12:25 Gość portalu: drZbuszu napisał(a): > super pomysl ja sie pisze tylko nie w tym tygodniu moze przyszly tydzien albo > wekend majowy - wzialem urlop i mam 10 dni wolnych minus 3 bo jade do rodziny > na komunie - nie jedz tam beze mnie kolego totalny! Dzisiaj mamy niby ten plan obgadywać pod rurą. Jutro zobaczę, co z tego wyjdzie ale też bym wolał za tydzień, żeby się przygotować. 140 km po lesie jest męczące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jane_B Re: Jest pomysł IP: *.acn.pl / 10.64.3.* 25.04.03, 21:22 Jak wszyscy to babcia też :-))) Doktorze, gratuluję pomalowania ramy:) Pozdrawiam Jane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Jest pomysł IP: *.chello.pl 26.04.03, 00:58 > 140 km po lesie > jest męczące :) Prawda...bardzo męczące. Właśnie dzisiaj zrobiłem sobie tą traskę pierwszy raz w tym roku (w zeszłym roku robiłem ją kilkanaście razy). Ale dzisiaj zbytnio dałem czadu czego efektem był zerwany łańcuch (skuwacz miałem oczywiście) i ponadciągane (mam nadzieję że tylko ponadciągane) mięśnie dwugłowy uda (w lewej nodze) i brzuchaty łydki (w prawej nodze) ;-) NA PEWNYM ODCINKU DROGI - TUŻ ZA GRANICĄ JEST CHOLERNIE DUŻO PIACHU (STĄD MOJA KONTUZJA)...a ja chciałem ten około 2 km odcinek przejechać bez zsiadania z roweru i się załatwiłem (i tak musiałem zchodzić z bo nie dało się jechać). Ale traska jest świetna...szczególnie fajnie jedzie się tamtedy po zmroku ;-) - polecam. (Można ją modyfikować tak jak dzisiaj zrobiłem...do Żelazowej Woli - wyszło mi 65 km...czyli trochę ją wydłużyłem - a mieszkam na Bielanach i normalnie mam asfaltem 52 km). Pozdrawiam, Konrad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drZbuszu Re: Jest pomysł IP: *.cors.gov.pl 07.05.03, 13:52 yuurei napisała: > Lecz pomysł to nie mój. Na weekendowy dzień któryś. > Brzmi on tak, żeby się wybrać do Żelazowej Woli, ale > Kampinosem :) > hey pamietaj ze jkby cos wyszlo z tego pomuslu to masz obowiazek dać znać ! ok ? pozdr dr Odpowiedz Link Zgłoś