michaues 01.10.03, 12:12 A może by tak wystosować petycję do taksówkarzy w całej Polsce, żeby codziennie od 8 do 18 protestowali i blokowali Warszawę? I rowery rządzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olecky Re: Taksiarze blokują 01.10.03, 12:40 zrobmy na najblizszej masie zrzutke na pomoc dla protestujacych taksowkarzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Taksiarze blokują IP: *.astercity.net 01.10.03, 13:13 > zrobmy na najblizszej masie zrzutke na pomoc dla > protestujacych taksowkarzy ;-) Oni to juz robia od dluzszego czasu takie zrzutki ...zrzucaja nas rowerzystow ...z siodelek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drZbuszu Re: Taksiarze blokują IP: *.cors.gov.pl 01.10.03, 15:24 michaues napisał: > A może by tak wystosować petycję do taksówkarzy w całej Polsce, żeby > codziennie od 8 do 18 protestowali i blokowali Warszawę? I rowery rządzą :-) no ja sobie troche postalem w korku wczoraj w autrobusie... myslicie ze chodzi im o to zeby nie musieli placic normalnie jak kazdy podatku dochodowego od osob fizycznych na zaswadach ogolnych - a nie tak jak teraz a moze chodzi o to ze czesc taxi sciemnia na taksometrach i to zadna nowosc a na kasie fiskalnej bedzie gorzej ;-) amoze oni rzeczywisice nie lubia kas fiskalnych tak po prostu? pozdr dr gg 856270 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Taksiarze blokują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 15:35 Myślę ,że taksówkarz to piękny zawód. Wstajesz kiedy chcesz, Jak poprzedniego dnia zabalowałeś i nie wstaniesz to też nic złego się nie stanie. Pojeździsz ile chcesz, głowa boli, nie ma sprawy, jedziesz do domu. Nikt cię nie obsobacza ,że się 15 min spóźniłeś do pracy i do tego płacisz 200zł miesięcznie podatku. Możesz kupić sobie najdroższy samochód, wybudować dom,US nie ma prawa się przyczepić bo płacisz zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Taksiarze blokują IP: 217.153.16.* 01.10.03, 15:48 Gość portalu: julia napisał(a): > Myślę ,że taksówkarz to piękny zawód. Wstajesz kiedy chcesz, Jak poprzedniego > dnia zabalowałeś i nie wstaniesz to też nic złego się nie stanie. Pojeździsz > ile chcesz, głowa boli, nie ma sprawy, jedziesz do domu. Nikt cię nie > obsobacza ,że się 15 min spóźniłeś do pracy i do tego płacisz 200zł miesięcznie > > podatku. Możesz kupić sobie najdroższy samochód, wybudować dom,US nie ma prawa > się przyczepić bo płacisz zgodnie z prawem. Ma to urok, prawda?? A jeszcze co jakiś czas natnie jakiegoś łepka na dodatkową kasę itp. Nie uogólniam ale porządny taksiarz to ewenement i raczej mam niemiłe wspomnienia.O zachowaniu ich na ulicach nawet nie wspomnę KA Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Re: Taksiarze blokują 02.10.03, 20:02 Ciekawe dlaczego ich nie spałowali jak nas rok temu. Ech swołocz. Nie dziwie się, że 3/4 taksówkarzy jeździ niezgodnie z przepisami jak według nich jazda po mieście z prędkością 5-10 kmh wszystkimi pasami i non- stop używanie klaksonu to "jazda zgodna z prawem i dlatego policja nic nam zrobić nie może". Odpowiedz Link Zgłoś