dj_dlugi 12.05.05, 00:35 Ten sklep ma ambicje być Hipermarketem ale, niestety staje się hiperPlusem. generalnie do kitu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: A Kaufland 12.05.05, 08:32 pierwsze słysze o takich ambicjach Kauflandu, to zwykły tani dyskont Odpowiedz Link
sloggi Re: A Kaufland 12.05.05, 11:37 Nie byłem jeszcze w Kauflandzie - jak to wygląda? (to jest dyskont?) Odpowiedz Link
czekolada72 Re: A Kaufland 13.05.05, 13:01 Dla mnie to zwal go jak chcial, ale stawiam na rowni z Biedronka i Albertem I chyba mrowki sobie prrzynioslam z niego ((( Odpowiedz Link
raffka Re: A Kaufland 13.05.05, 14:29 niemili ochroniarze ;/ porozrywane opakowania z róznymi produktami ("działanie" klientów) wózki niczym do hurtowni - chwyt marketingowy chwytem, ale jakaś przyzwoitość obowiązuje troszkę ciasno, troszkę pochmurno - strasznie denerwująca, wciaż ta sama melodyjka i głos "witamu państwa w supermarkecie kaufland" warzywa i owoce często pozostawiają wiele do życzenia.... ale wiecie,co - jak w każdym dyskoncie. czesto odwiedzam kaufland, ale staram się unikać produktów produkowanych specjalnie dla dyskontu Odpowiedz Link
sloggi Re: A Kaufland 13.05.05, 14:31 czekolada72 napisała: > Dla mnie to zwal go jak chcial, ale stawiam na rowni z Biedronka i Albertem > > I chyba mrowki sobie prrzynioslam z niego ((( Faraonki? Odpowiedz Link
czekolada72 Re: A Kaufland 13.05.05, 22:32 nie zwykle, no i nie mam 100% pewnosci, ze z tamtad, ale ostatnio spozywcze zakupy robilam tylko tam.... Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: A Kaufland 19.05.05, 14:52 dwa razy byłam w kauflandzie. za pierwszym razem powiedziałam: NIGDY WIĘCEJ! a za drugim (kilka miesięcy po razie pierwszym) zrobiłam całkiem udane i w miarę tanie zakupy) Odpowiedz Link
sloggi Re: A Kaufland 19.05.05, 14:55 Koło mnie to chyba w Jabłonnej? Pojadę na rowerku Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: A Kaufland 20.05.05, 11:25 sloggi napisał: > Koło mnie to chyba w Jabłonnej? > Pojadę na rowerku oby nie w sobotę i nie w niedzielę, bo tam wtedy straszny ścisk. chyba że lubisz być pościskany trochę Odpowiedz Link
czekolada72 Re: A Kaufland 25.05.05, 22:25 Kauflandowe "delicje" pomaranczowe, wisniowe i truskawkowe - pychotka!! Mleko i jogurty, maslanka (owocowe i naturalne) Vian - duzo tansze od firmowych a w smaku calkiem, calkiem. Produkowane tez dla K rozmaite pyzy, kluski ślaskie, bulki na parę - stosunkowo duze opakowania w granicach 2-4zl Odpowiedz Link