sibeliuss 26.08.08, 14:52 A czy ktoś robi zakupy w Tesco? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdii Re: Tesco 26.08.08, 15:36 Nienawidzę Tesco! Zawsze są jakieś problemy przy kasie. Poza tym nastawię się na jakiś produkt np. woda, przychodzę po nią a oczywiście tej wody nie ma! Nienawidzę Tesco! Odpowiedz Link
opium74 Re: Tesco 26.08.08, 20:48 tak, głównie spiochy, body i rampersy itp dzieciowe produkty - dobra bawełna, fajna jakość, można suszyć w suszarkach będbnowych a cena bardzo przystepna Ostatnio odkryłam też woreczki na pieluchy 75sztuk za 4,59 "oryginalne" paklanki nie dośc że droższe 5-6,50 za 50szt to jeszcze przeważnie trudne do dostania Odpowiedz Link
irenka82 Re: Tesco 26.08.08, 21:26 tesco w moim miescie wydaje mi sie brudne, odrzuca mnie od kupowania tam warzyw. kupuje czasem ciuchy cheeroke albo FF, no i bywa ze stoisko z kosmetykami jest dosc dobrze zaopatrzone. cenowo nie odbiega od "mojego" carrefoura Odpowiedz Link
nuova Re: Tesco 27.08.08, 08:19 Czasem, ale tylko w supermarkecie. Do hipermarketu juz nie jezdze. Kupuje swieczki zapachowe, bo sa markowe i tanie. I kajzerki, bo czesto trafiam na cieple. Poza tym, to b.drogi market i b.slabo zaopatrzony! Obsluga przy kasach b.mila. Pzrerzucilam sie na Aldi i Kerfur. Odpowiedz Link
absit Re: Tesco 27.08.08, 14:41 ja robię...ale nie kupuję tam wszystkiego. Jest po prostu kilka produktów ( jak i w każdym innym podobnym markecie )które opłaca się właśnie w Tesco kupić. Odpowiedz Link
aurinko Re: Tesco 28.08.08, 11:15 Kupuję w Tesco tak samo jak w innych hipermarketach - tylko sprawdzone, ulubione produkty znanych firm. Poza tym kupuję tam większość ubrań dla córki (Cherokee), są bardzo dobrej jakości i po atrakcyjnej cenie. Nie kupuję produktów pod marką własną, dlatego jest mi w zasadzie wszystko jedno jaki szyld ma dany market, oby tylko ceny miał przystępne. A do kas, nigdy nie miałam problemów, zawsze szybko i sprawnie. Odpowiedz Link
jop Re: Tesco 29.08.08, 11:39 Ostatnio się jakby trochę poprawiło, mam wrażenie, że obserwujemy lekki odwrót od "dużo-tanio-kiepsko" i zdarza mi się kupować w Tesco: - kawę Whittarda - bagietkę wiejską (świetna) - kosmetyki Nivea (są tam śmiesznie tanie i była ostatnio fajna promocja z dużą zniżką) - wina - niektóre wina z marką Tesco, w zupełnie śmiesznych cenach, są bardzo przyzwoite - w każdym razie jako wino do kolacji ujdą bez problemu. Odpowiedz Link
nuova Re: Tesco 06.10.08, 18:32 Jak cos potrzebuje, to... najlepiej omijac Tesco szerokim lukiem. Dzis nie bylo tam ogorkow zielonych. Masakra. Odpowiedz Link
idasierpniowa28 Re: Tesco 06.10.08, 22:10 Rzadko, bo to Tesco które jest w miarę dobrze zaopatrzone mam na drugim końcu miasta i zwyczajnie mi się nie chce jeździć. W dzień- ze względu na korki, a wieczorami jestem już po prostu zmęczona Albo leniwa A w tym co jest w miarę blisko mnie, prawie nic nie ma. I śmierdzi tam Odpowiedz Link
nuova Re: Tesco 07.10.08, 10:46 sibeliuss napisał: > Wybór pieczywa jest minimalny. nie tylko pieczywa. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Tesco 07.10.08, 11:30 aurinko napisała: > > no to macie pecha. -- Albowiem....? Odpowiedz Link
aurinko Re: Tesco 08.10.08, 13:14 nuova napisała: > nie widze w czym tkwi ten pech ? W tym, że trafiacie na słabo zaopatrzone sklepy. Wiąże się to ze stratą czasu a potem z narzekaniem ;P Odpowiedz Link
gonia28b Re: Tesco 07.10.08, 11:28 zgadza się - pieczywo w tesco jest beznadziejne, ale są miejsca gdzie jest pod tym względem gorzej, np. auchan. a tak poza tym dosyć chętnie robię zakupy w tesco, zazwyczaj dosyć fajnie zaopatrzony jest dział warzywa/owoce, chemia gospodarcza, kosmetyki, chemia gospodarcza oraz produkty dla dzieci... naprawdę nie można narzekać. jeśli mam zamiar zrobić kompleksowe zakupy dla domu, to najchętniej właśnie w tesco. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Tesco 08.10.08, 16:55 w tesco tylko pieluchy i ubranka dla dzieci. reszta produktow droga i ta wieczna kolejka przy kasie 20 osob w ogonku i jedna kasa otwarta. kurwicy dostaje, jak mi sie pampy koncza i wiem, ze bede musiala tam pojsc o czystosci to juz sie nawet nie wypowiadam, bo chyba ani razu nie weszlam do tesco i nie zobaczylam czystych kafelkow, tylko wiecznie cos porozsmarowywane ogolnie - nie znosze tesco. Odpowiedz Link
anmanika Re: Tesco 21.10.08, 13:52 Jeżdżę do Tesco specjalnie, bo mi nie po drodze, po genialne oliwki. Własnej marki: czarne, zielone nadziewane migdałami i słodkich czosnkiem. Takich oliwek w takiej cenie nie ma nigdzie. Ichniejszej marki dobra jest też oliwa grecka. Odpowiedz Link