sibeliuss 30.03.09, 22:31 Kupowaliście już coś z stoiskach tej sieci? www.krakowskikredens.pl/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Krakowski kredens 31.03.09, 11:09 Nie kupowałam, ale słodycze i ciastka zapowiadają się apetycznie Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Krakowski kredens 31.03.09, 16:28 nuova napisała: > Nie kupowałam, ale słodycze i ciastka zapowiadają się apetycznie -- Nalewka na trawie żubrówkowej jest pyszna Odpowiedz Link
dominicani Re: Krakowski kredens 05.04.09, 00:45 przetwory - rewelacja wędlin nie próbowaliśmy, pasztety bomba no i rozczulająca jest stylistyka i dbałość o szczegół, oby wiecej takich przedsięwzięć Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Krakowski kredens 06.04.09, 09:19 A z drugiej strony refleksja, że jak ktoś chce to potrafi. Odpowiedz Link
dominicani Re: Krakowski kredens 07.04.09, 16:22 wlasnie - takie przedsiewziecia napawaja optymizmem jak rowniez to, ze znajduja swoich klientow - po pierwsze konsumenci coraz czesciej wybieraja towar wyzszej jakosci zamiast reklamowanego wszedzie "beleczego" z różnych owadów, po drugie może dobry przyklad natchnie innych producentow, zechca zawalczyc o wymagajacego a konkurencja wplynie korzystnie na ceny amen. Odpowiedz Link
gizmo292006 Re: Krakowski kredens 09.04.09, 21:34 a Ja na święta zakupiłam krem jajeczny ... hmmm mam nadzieję źe będzie pyszniutki jak ich wędliny i marmoladki wesołych świąt pozdrawiam Odpowiedz Link
nz2 Re: Krakowski kredens 13.04.09, 11:26 Wędliny pyszne, opakowania i nazwy produktów cudowne, skusiłam się też raz jedyny na kruche ciastka w metalowym pudełku - błeeee. Odpowiedz Link
kwiecienka1 Re: Krakowski kredens 13.04.09, 14:49 ja kupowalam wedliny, gruszki w occie, krowki, marmoladki i zurek wszystko bylo pycha kupowalam glownie na prezent, ale przy okazji udawalo mi sie sprobowac pozdrawiam Kwiecienka z Ciasteczkiem Odpowiedz Link
f.l.y Re: Krakowski kredens 14.04.09, 14:33 a owszem, ucieszyło mnie stoisko w CH Targówek wędliny smaczne parówki jako tako herbata 'mieszczańska' (zielona puszka) jak herbata (nie jestem znawcą-smakoszem) trochę za daleko stoi część produktów, okularnicy nie zawsze wszystko mogą dojrzeć (ci w szkłach też) Odpowiedz Link
medussa7 Re: Krakowski kredens 16.04.09, 19:21 ja tylko pasztet kupowalam, ale był naprawdę wyborny! Odpowiedz Link
dominicani Re: Krakowski kredens 17.04.09, 13:20 a tak, przyznaje, ze ja tez głownie na prezenty zwlaszcza przed wyjazdami za granicę Odpowiedz Link
malgkrzys Re: Krakowski kredens 18.04.09, 08:06 pyszne jajka,kaszanka,boczek do jajecznicy,herbaty nie oplaca sie kupowac-lepiej markową.kapusta kiszona wspaniala i konfitury z róży. Odpowiedz Link