n_iech 24.10.03, 20:23 Super,ekstra,z czystym sumieniem polecam. ps Ceny na każdą kieszeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 24.10.03, 20:32 A moglbys napisac cos wiecej? Co jadles, jakie konkretnie sa ceny, takie tam nieistotne drobiazgi... PS. Nieistotne dla ciebie, ale moze kogos zainteresuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 22:52 ojojojoj a sie porobilo pozdr czuwaj Ps. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pendzelek Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 26.10.03, 00:58 POLECAM ! Z cenami to ??? Na kieszeń przeciętnego niecha ,to nie jest. Ale raz na rok to i on wydoli Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 26.10.03, 01:05 Wspaniale. Na pewno sie wybiore. Ale dlaczego Serbi ma jedno i? Czy to ma zwiazek z badaniem IQ? No to przesadziles kochanienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 10:23 nie wytykaj , nie wytykaj bo i ja ci cos zaraz wytkne! pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 26.10.03, 11:53 Ty to mozesz najwyzej wetknac. Swojemu guru od PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:33 wetknac to moge tobie ale do...... pozdr czuwaj Ps znowu zaczyna byc ciekawie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 26.10.03, 12:49 He, he, teraz to mi mozesz smieciarzu na pukiel skoczyc. Ty i ten twoj maloserbski bajzel. Musisz miec konia ze stali ze go tak non-stop przed kompem ciwczysz. Pewnie ci go kumple serbowie wystrugali z kalasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 13:02 szkoda tylko, ze nie pamietasz jak go na tobie cwiczylem pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 26.10.03, 13:05 Cos ci sie cioto popieprzylo. Przeciez zmykasz na widok kobiet. PS. Nie boisz sie ze ci twoj pijarowski kochas grzbiet ocwiczy? A moze cie to rajcuje? Zrobcie takie seanse dla klientow - skoro nikt nie chce u was jesc to moze to kogos skusi. Tylko zmiencie nazwe ze sports club na sex club. serbian sex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 13:11 ciebie zawsze zaprosze - a komorka czeka, juz zapomniales? pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 26.10.03, 13:13 Odwiedzcie mala serbie. Takiego szamba w zyciu nie widzieliscie i nie zobaczycie. PS. Tylko nie dajcie sobie tego wcisnac na talerz. To da sie zrobic - po prostu nic nie zamawiajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 13:19 jestes tak załosny, ze az zal du.......Wez wymysl cos konkretniejszego , bo widze ze ci pomyslow juz brakuje.Powtarzasz sie ciagle a myslalem ze twoj umysl potrafi cos sensownego stworzyc.pewnie sie mylilem ale coz-tak to jest z malymi mozdzkami pozdr czuwaj Ps1 mimo twych usilnych staran MS ma sie jak najlepiej Ps2 zajmij sie swoim forum bo cos podupada Ps3 Niedlugo bedziesz ja widzial na kazdym kroku lolq Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 26.10.03, 13:23 Czegos chyba nie zrozumiales - ja nawet nie mam w dupie twojej kloaki, bo ja w dupie takiegos czegos bym w zyciu nie trzymal. Milo mi ze interesujesz sie moim forum, ale wolalbym zebys sie umyl zanim tam wejdziesz. Wiem ze to bedzie pierwszy i bolesny raz - ale warto. Bo w przeciwnym wypadku po prostu cie nie wpuszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 13:26 wpuscisz i to nawet jak!!! sam sie niedlugo zdziwisz-bedzie ci sen z oczu zabierac jak to mozliwe!!!! pozdr czuwaj Ps.bolesne to bedzie oj bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 26.10.03, 13:35 Nie strasz, nie strasz, bo i tak sie juz zesrales. Jak to sie w karcie nazywa - przysmak serbski? PS. Powtarzam - na pukiel mozesz mi skoczyc. Ale wpierw musisz wstac z kolan - a to sie twojemu pijarowi moze nie spodobac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 14:07 na kolana to padniesz ty i to niedlugo !!! ale sie juz nie podniesiesz :):)a twoj pukiel to juz mocno przerzedzony chyba jest staruszku? pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Byłem w Małej Serbi. POLECAM 26.10.03, 14:19 Nie podniesiesz to sie ty - jeden falszywy ruch i masz taki PR o jakim twoja speluna w zyciu nie marzyla. PS. Jak juz dozyje do tych twoich 30 latek to przyjrze sie swojemu puklowi. Ty na razie pilnuj zeby ci twoje gowno z glowy za kolnierz nie splynelo. Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Panie Niech..... 26.10.03, 15:10 ....za te wszystkie słowa, ktore raczył Pan napisac, ma Pan moje słowo - nie udzie to Panu płazem - final za kilka dni. Nic wiecej nie mam do powiedzenia. Arek Stefaniak Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Panie Niech..... 26.10.03, 15:17 Przeciez to wy je wypisujecie - i myslicie ze wam ujdzie? Uczyles sie moralnosci u Kalego - kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Panie Niech..... 26.10.03, 15:25 My???? Ma Pan na mysli mnie konkretnie??? Mam Panu dac pare cytatów??? np. "PS. Nie boisz sie ze ci twoj pijarowski kochas grzbiet ocwiczy? A moze cie to rajcuje? Zrobcie takie seanse dla klientow - skoro nikt nie chce u was jesc to moze to kogos skusi. Tylko zmiencie nazwe ze sports club na sex club. serbian sex." albo z 23.09 "Napisalem do admina po dzisiejszym wpisie kolejnego swira z Malej Serbii. Napisal ze sie zajmie. Ale sytuacja jest bez zmian - swiry zajely forum. Co robic???" Uwazasz mnie za swira, skoro sie przedstawiam???? Kolego, mam nadzieje, ze znajdzie cie odpowiedni organ, zwiazany z sadownictwem jak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Panie Niech..... 26.10.03, 15:32 Tak, uwazam ciebie i twojego kolege za swirow. I nie dla sadownictwa jest tu zadanie ale dla psychiatry. PS. Nie wiem kim jestes i nie chce wiedziec. Bez wzgledu na to czy pracujesz dla tej knajpy czy nie - wystawiles jej fatalne swiadectwo. Mozliwe ze podano ci w niej tak jak mi zimne kartofle - ale twoja reakcja wydaje mi sie stanowczo przesadna. PS2. Straszenie niezadowolonego klienta sadem - wspanialy pomysl! Chyba bedziecie musieli od jutra dostawic stoliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Panie Niech..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 15:41 lepiej sobie dostaw pare klepek w mozgownicy archiego moze przestraszysz ale nie mnie. pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Panie Niech..... 26.10.03, 15:41 Cos mi sie zdaje, ze jestes za mlody, aby zrozumiec subtelna roznice pomiedzy czlowiekiem, ktory jest klientem, od kogos kto PUBLICZNIE rzuca inwektywami dotyczacymi preferencji seksualnych oraz stanu umyslowego czlowieka podpisanego wlasnym nazwiskiem. Bo jak sadze nie jestes juz klientem naszej restauracji. Tak sadze, ze bedzie z toba zalosnie Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Panie Niech..... 26.10.03, 15:49 Acha, to sie chyba nazywa zniewazenie. Nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Panie Niech..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 15:58 mam dla ciebie propozycje- wyjdz na plac boju i udowodnij co soba reprezentujesz- gwarantuje ci ze bedziesz wygladal baaaardzo zalosnie pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Panie Niech..... 26.10.03, 15:59 Art. 23 kc. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, CZEŚĆ, swoboda sumienia, NAZWISKO lub pseudonim, WIZERUNEK, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach. oraz (polecam paragraf drugi) Art. 212 kk [Zniesławienie] § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2, sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Panie Niech.....Będziesz pan siedział!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 16:06 i to niedlugo hehehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Panie Niech..... 26.10.03, 16:06 Fakt, jestes pokrzywdzony. Ale czy natura stanie przed sadem? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Panie Niech..... 26.10.03, 16:07 Prosze tylko o jedno. Niech wieziennej kuchni nie prowadzi kucharz z malej serbii. Bo to gorsze od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Panie Niech..... 26.10.03, 16:09 No coz, juz skonczylem temat, wiec nie dywaguj na temat natury. Lepiej spojrzyj w lusterko i ocen swoja nature. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Panie Niech..... 26.10.03, 16:10 Od kiedy przestalem bywac w malej serbii zaczalem wygladac jak czlowiek. Czy o to ci chodzilo? Oddaje ci ten slogan bezplatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Panie Niech..... 26.10.03, 16:14 To masz pecha, nawet za darmo nie biore.Adieu magot!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Panie Niech..... 26.10.03, 16:25 Poniewaz mnie obraziles, skladam doniesienie do prokuratury. Nie wywiniesz sie kaesem - obiadki w malej serbii do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do arcchie 30.10.03, 15:15 co powiesz na slowa twojego kolesia? Tu jest link. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=8799196&a=8799526 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: do arcchie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 16:27 daruj sobie przeciez i tak wszyscy wiedza ze niech to debil pozdr czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Żenada w Małej Serbi... 02.11.03, 14:00 Żenada w Małej Serbii... Nigdy nie byłem w Małej Serbii (czy to ta w Alei Róż po stronie nieparzystej?)... Ale chętnie bym poszedł, jeszcze niedawno chętnie... lubię wszelaki "kuchnie pasterskie"... Ale dziś już wiem, że nie pójdę... Czemu? Ano, to kolejny wątek umacniający mnie w tym przekonaniu... Stosunkowo niedawno natrafiłem na awanturę związaną z MS i przyznam się, że jak dotąd nie natrafiłem na jej praprzyczynę,,, Jak sądzę chodziło o jedzenie lub kelnera... Mniemam, iż w tej sprawie wypowiedział się Niech, mniemam też, że powiedział PRAWDĘ... Co robią w takiej sytuacji pracownicy rzeczonego przybytku? Zamiast dociec istoty błędu, zaprosić niezadowolonego klienta na extra przyjęcie wylewają mu na głowę wiadra pomyj. Przoduje w tym niejaki maciunio vel maciuś, kreatura tyleż rozśmieszająca co żałosna, swoją małą "szabelką" wymachuje też Stefaniak Arek... Dodatkowo interesującym jest, że tam gdzie pojawia się sławetny maciunio towarzyszą mu natychmiast (UWAGA NA PISOWNIĘ!) "pan.pendzelek" i "n_iech" - żałosne podróby naszych wybitnych bytów forumowych... Takie odpustowe aniołki pociągnięte złotolem... Wypełzły zresztą z Restauracji i rozlazły się na Warszawę... To żałosne do jakiego stopnia IDIOTA POSŁUGACZ KNAJPIANY może zarżnąć knajpę swoim zachowaniem. Podkreślam: poszedłbym spróbować nawet mimo negatywnej (domniemanej) oceny Niecha, choćby po to by sprawdzić... dziś wiem już, że SPRAWDZAĆ NIE MA ANI CO ANI PO CO... Nie wiem co się tam znajduje w jedzeniu skoro WIEM co się znajduje w głowach pracowników knajpy (CO? GÓWNO...)... Nie pozdrawiam podróbek i posługaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Żenada w Małej Serbi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 15:07 Gownem jestes ty - tyle mam do powiedzenia .szkoda ze juz wrociles myslalem ze cie dluzej nie bedzie Bardzo sie ciesze ze nie bedziesz moim gosciem - wszak nuworysze nie sa mi mile widziani.poprzestan na tym swoim apartamentowcu z tymi swoimi wszystkimi ochraniarzami niechami czy jak tam ich nazywasz.a swoja droga jesli nie wiesz o czym mowisz to po co zabierasz glos?nie znasz znanego przyslowia? takze omijaj nas z daleka - taka moja rada.a jesli tak bardzo ufasz sswojemu niechowi to mozesz tylko sie oblizac smakiem (patrz jego recenzja z pobytu u nas :) )a ze potem cos mu sie pokrecilo z tego wszystkiego? to juz pozostawiam do twojej oceny pozdr czuwaj Ps maciuś to maciuś i tylko maciuś wiec nie podpisuj mnie pod innymi wypowiedziami na tym forum Ps2Jesli myslis ze twoj niech nie zostal przeproszony za "wpadke" poczytaj posty Ps3 a poza tym nie mam zamiaru sie przed toba tlumaczyc gdyz twoja postawa swiadczy o twoim stosunku do innych - czego przyklad miales w ostatnich dniach Ps4 jesli masz jakies zastrzezenia do pisowni popatrz tez na bledy twojego przyjaciela !! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek PAROBKU!!! POSŁUGACZU!!! MACIUSIU!!! 02.11.03, 16:46 PAROBKU!!! POSŁUGACZU!!! MACIUSIU!!! Do ciebie tu jest... Gość portalu: maciuś napisał(a): > Bardzo sie ciesze ze nie bedziesz moim gosciem - wszak nuworysze nie sa mi > mile widziani. Brawo potwierdzasz moją diagnozę. > a swoja droga jesli nie wiesz > o czym mowisz to po co zabierasz glos? Wiem o CZYM mówiłem, nie o knajpie a o tobie trollu, potwierdzasz to co mówiłem... > pozdr > czuwaj Nie pozdrawiam... czuwaj... nad swoją dupą... dobrze radzę... > Ps maciuś to maciuś i tylko maciuś wiec nie podpisuj mnie pod innymi > wypowiedziami na tym forum maciuś to maciuś? Wolne żart... maciuś to k...a jest a nie maciuś... > Ps3 a poza tym nie mam zamiaru sie przed toba tlumaczyc gdyz twoja postawa > swiadczy o twoim stosunku do innych - czego przyklad miales w ostatnich dniach Kiedy znajduję się na wysypisku śmieci wśród śmierdzących odpadków, takich jak ty, nie omieszkam zaznaczyć, że czuję smród... Zamiast zmilczeć zachciało ci się śmierdzielu dyskutować ze mną?! Uprzedzam, ja nie jestem tak delikatny jak Niech. A więc: siad płaski i do laski!!! > Ps4 jesli masz jakies zastrzezenia do pisowni popatrz tez na bledy twojego > przyjaciela !! Czytaj moje posty ze zrozumieniem. Tym wpisem udowodniłeś, żeś nie tylko okurwiały ale ciemny jak KMIOT... kmiocie... PS. Jeśli ta serbia jest w Al. Róż to ja cie kurwa załatwię... PS. Czy twój właściciel POSŁUGACZU KUCHENNY już wie co mu tu nawywijałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: PAROBKU!!! POSŁUGACZU!!! MACIUSIU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 17:03 MAM DLA CIEBIE DOBRA PROPOZYCJE- UJAWNIJ SIE TO ZOBACZYMY CZYS TAKI MOCNY :):) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: PAROBKU!!! POSŁUGACZU!!! MACIUSIU!!! 02.11.03, 17:09 E. Plater 25? To nawet lepiej niż w przypadku Al. Róż... Zobaczymy jak teraz będziesz śpiewał... Ja GNOJKU nie jestem pamiętliwy, ale NIGDY NIE ZAPOMINAM... powiedziałem, że cię załatwię to załatwię to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś PENDZEL SZCZEKASZ JAK KUNDEL .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 18:03 szczekasz burku jak kundel ktory zaraz dostanie kopa w pysk !!!! wiesz gdzie mnie szukac heheh zapraszam to cie sponiewieram Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Liczyłem, że mnie DOBRZE zrozumiesz 02.11.03, 18:19 Liczyłem, że mnie DOBRZE zrozumiesz, ale cóż, czego mogłem się po tobie ODPADKU Z GARKUCHNI spodziewać? Gdybyś zasznurował pysk od teraz na zawsze, odpuściłbym... A więc DO JUTRA maciuniu, w tym tygodniu się sprawa rozstrzygnie. Nie będę cię poniewierał fizycznie, bo jeszcze bym się spocił... Spodziewaj się maciuniu bardziej bolesnego ciosu... Wiesz o czym mówię? Wrócisz tu jeszcze i ujadać będziesz żałośnie, oj żałośnie... A od teraz: IGNOR PAROBASIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś RUSZAJ DO BOJU BURKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 18:51 Powodzenia- wez ze soba niecha do pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Żenada w Małej Serbi... 03.11.03, 00:16 > Co robią w takiej sytuacji pracownicy rzeczonego przybytku? Zamiast dociec > istoty błędu, zaprosić niezadowolonego klienta na extra przyjęcie wylewają mu > na głowę wiadra pomyj. Przoduje w tym niejaki maciunio vel maciuś, kreatura > tyleż rozśmieszająca co żałosna, swoją małą "szabelką" wymachuje też Stefaniak > Arek... Chcesz byc nastepny??? Bo juz jeden tutaj bedzie mial jesien sredniowecza za szastanie moim nazwiskiem. Mowie powaznie i ostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Uwaga! Stefaniak nadciąga... 03.11.03, 01:06 arcchie napisał: > Chcesz byc nastepny??? Bo juz jeden tutaj bedzie mial jesien sredniowecza za > szastanie moim nazwiskiem. Mowie powaznie i ostrzegam. Uwaga! Stefaniak nadciąga i ostrzega, już się boimy Stefaniaku... Nadciąga ten co obciąga... Odpowiedz Link Zgłoś
arcchie Re: Uwaga! Stefaniak nadciąga... 03.11.03, 02:56 Masz juz przerabane, nawet sie nie spodziewasz, kiedy i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś