kubissimo 20.12.06, 12:59 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3804328.html a Skaj sie przejmuje wplywem islamu na sztuke niemiecka ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: paranoida totalna 20.12.06, 13:11 Tradycyę monarchii elekcyjnej mamy całkiem słuszną:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: paranoida totalna 20.12.06, 14:08 brajn: niekoniecznie elekcyjna. niezapominaj, ze matka kandydata od wiekow jest krolowa poslki. a poza tym kandydat niezly: ma nieskalana przeszlosc, nie wspolpracowal z niewlasciwymi sluzbami, a jego wczesniejsze dokonania w dziedzinie rozmnazania dobr doczesnych, zamiany wody w wino i uzdrowien moga wspomoc polska gospodarke oraz sluzbe zdrowia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: paranoida totalna 20.12.06, 14:23 no nie wiem czy taki nieskalany po pierwsze nawoluje do terroryzmu (Mt 10:34) poza tym zadaje sie z jawnogrzesznicami, a tak naprawde nikt siedzacy w seksbiznesie nie ma odpowiednich kwalifikacji moralnych do pelnienia eksponowanego stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: paranoida totalna 20.12.06, 14:35 bez wzgledu na kontaktu z jawnogrzesznicami i celnikami, facet jest nieskalany: poczety bez uzycia seksu, wytrzymal 40 dni bez jedzenia i picia oraz 33 lata bez telewizora i innych mediow! nie mzoe nalezec do ukladu! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: paranoida totalna 20.12.06, 14:39 formaprzetrwalnikowa napisała: > bez wzgledu na kontaktu z jawnogrzesznicami i celnikami, facet jest nieskalany ja nie chcę nic mówić, ale taki na przykład pan premier też jest czystym dobrem:) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: paranoida totalna 20.12.06, 14:42 podaj przyklad. najlepiej czysty i dobry Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: paranoida totalna 20.12.06, 14:51 emm, ty chyba nie śledzisz polskiej prasy? to jest plus minus cytat z samego pana premiera, który raczył był swego czasu powiedzieć, że w nim jest samo dobro:) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: paranoida totalna 20.12.06, 15:02 eeee... sledze poslka prase. sledze. ale przyznaje, ze nie zauwazylam takiej wypowiedzi. tylko mi prosze nie insynuowac, ze czytam wylacznie tendencyjna prase nalezaca do Ukladu. ps. a co z matka kandydata? moze nadal pozostac na tronie krolewskim, czy tez macie na nia jakies teczki? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: paranoida totalna 20.12.06, 15:07 formaprzetrwalnikowa napisała: > eeee... sledze poslka prase. sledze. > ale przyznaje, ze nie zauwazylam takiej wypowiedzi. uuu:) wywiad w 'wyborczej' sprzed paru miesięcy, pana premiera odpytywały agnieszka kublik i monika olejnik, i to tam padła słynna wypowiedź, która zrobiła szaloną furorę:) > tylko mi prosze nie insynuowac, ze czytam wylacznie tendencyjna prase nalezaca > do Ukladu. no właśnie wyszło, że nie czytasz, więc uspokój się - jesteś niewinna:) > ps. a co z matka kandydata? moze nadal pozostac na tronie krolewskim, czy tez > macie na nia jakies teczki? no na pewno w cytowanej historii z winem podżegała do czynu zabronionego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: paranoida totalna 20.12.06, 15:53 no wlasnie, pozostaje kwestia matki mozemy uznac, ze byla krolowa regentka, ktora po dojsciu do wladzy syna zostaje przesunieta na stanowisko krolowej matki bez prawa glosu. Ale obawiam sie, ze tak latwo sie jej ode żłoba nie da odsunąć, więc może zawsze dziewica pozostanie glowa panstwa, a Jezusowi zalatwi sie inna fuszke. Tytul ksiazecy, albo coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: paranoida totalna 20.12.06, 15:57 e, to dajmy matce teke wicepremiera i ministerstwo blogoslawiestwa bozego w planowaniu rodziny. a syna na tron. przeciez nie bedzie baba rzadzic, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: paranoida totalna 20.12.06, 15:59 no nie wiem czy ona sie na to zgodzi. Kobieta lubi władzę poza tym zacytuje mojego kolege i dodam, ze w tej samej ustawie powinien sie zapis o zamianie nazwy kraju na Krolestwo Niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: paranoida totalna 20.12.06, 16:14 Koniecznie zmienic nazwe za jednym zamachem. niestety, obawiam sie dalszych komplikacji zwiazanych z neichybnym poczuciem odrzucenia i zaniedbania ze strony pozostalych czlonkow Trojcy: Oojca i ducha. co z nimi zrobimy? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: paranoida totalna 20.12.06, 14:38 a ten incydent w świątyni to pies? rzucanie się z batem na spokojnych przedsiębiorców na pewno zostało odnotowane w odpowiednich archiwach, no i ponadto nie najlepiej świadczy nie tylko o niestabilnej osobowości, ale i o poglądach kandydata na gospodarkę wolnorynkową:( że już nie wspomnę, że zamiana wody w wino podpada pod paragraf oszustwa i wprowadzania do obrotu towaru z nielegalnych źródeł Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: paranoida totalna 20.12.06, 14:42 incydent w swiatyni jak najbardziej odpowiada pozadanemu wizerunkowi glowy koronowanej polski: mianowicie dowodzi odpowiedniego stosunku do wlasnosci prywatnej i tego,ze 'balcerowicz musi obejsc' a z nim caly ten zgnily kapitalizm. i nie niestabilna osobowosc tylko zarliwe zaangazowanie spoleczne. co do wina - na oszustwo sie nie zgodze - podobno bylo to autentyczne dobre wino. odmawiam wypwoeidzi na temat wprowadzania do obrotu towaru z nielegalnych zrodel Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: paranoida totalna 20.12.06, 14:58 formaprzetrwalnikowa napisała: > incydent w swiatyni jak najbardziej odpowiada pozadanemu wizerunkowi glowy > koronowanej polski: mianowicie dowodzi odpowiedniego stosunku do wlasnosci > prywatnej w zachowanych materiałach starożytnego ipn nie odnotowano, jakie formy własności prezentowali rozpędzeni - ale w każdym razie uwaga o w/w incydencie miała na celu zbicie twojego argumentu, że kandydat jest nienotowany:) no nie ma siły, pobicie (a może nawet rozbój? w końcu dopuścił się z użyciem narzędzia) to są ciężkie paragrafy > i nie niestabilna osobowosc tylko zarliwe zaangazowanie spoleczne. oczywiście, że niestabilny - stabilny i roztropny zawsze posługuje się pośrednikiem, żeby w razie czego było na kogo zwalić > co do wina - na oszustwo sie nie zgodze - podobno bylo to autentyczne dobre > wino. oszustwo nie w sensie jakości towaru, tylko podprowadzenia cudzej własności (wody) i zastąpienie jej podróbką (winem:) > odmawiam wypwoeidzi na temat wprowadzania do obrotu towaru z nielegalnych zrodel i słusznie, pani mecenas, pogrążacie tylko oskarżonego, to jest, tego, kandydata:) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: paranoida totalna 21.12.06, 09:55 Taaaa... ale wiesz, ja jestem monarchistą, mnie to pasuje :) jakby co, można by potem posłać zastępy aniołów z ognistymi mieczami tu i ówdzie... Odpowiedz Link Zgłoś